Hocam bu dediginiz kalburustu adamlar icin gecerli vasat adamlar icin degil. Genk ve Kolombiya'nin yedek stoperinin Turkiye Ligi'ne Galatasaray'a burun kiviracak kalibresi yok. Gel desen ucarak gelir. Hem Genk hem oyuncu cildiriyordur sevincten talih kusu kondu diye. Eleman buyuk ihtimalle 500 bin Euro'ya oynuyordur 750 bin versen kosa kosa gelir simdi 2 milyon maas baglarlar bir de. Skandal bir transfer neresinden baksan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 6 Şubat 2025; 14:23:32 > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6726. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bunu da yazdık.İki stoperinden biri Avrupa tarafında olmak zorunda.Dımdızlak kalırsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapılan transferlerin hepsi cep doldurma adına yapılıyor. Taraftarı da satın almışlar sucukçuları. Malum parti gibi 4 koldan ele geçirmiş bizi bu yönetim. Bunlardan kurtulmadan bize rahat yok diye 1-2 seneden beri söylüyoruz da işte anca onu yapabiliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 14:25:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakaret etmemek için zor duruyorum. Önce Lemiya'yı açıklıyorlar bir de tepkiyi azaltmak için. Akılları sıra kurnazlık yapıyorlar. Def olup gideceksiniz bu kulüpten adiler.
-
Galatasaray'ın Yeni Transferi ve Taraftar Tepkileri
• Galatasaray'ın 8 milyon euroya transfer ettiği yeni stoperin yüksek maliyeti ve performans şüpheleri nedeniyle taraftarlar büyük tepki gösteriyor.
• Transferin, menajerler aracılığıyla büyük paraların döndüğü bir yolsuzluk iddialarına yol açtığı ve yönetimin taraftarların tepkilerini görmezden geldiği belirtiliyor.
• Bazı taraftarlar, yönetimin Nelsson gibi değerli bir oyuncusunu düşük bir fiyata satıp, yerine vasat bir oyuncuyu yüksek fiyata almasını vatan hainliği olarak nitelendiriyor.
• Oyuncunun Afrika Kupası nedeniyle 2 ay boyunca takımdan ayrı kalacak olması, transferin maliyetini daha da sorgulanır kılıyor.
• Taraftarlar, yönetimin bu tür transferlerle kulübün parasını çarçur ettiğini ve sessiz kalmaları durumunda yağmanın devam edeceğini düşünüyor.
Samsung AI ÖZET
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Genk'de 400 bin euro mu ne alıyormuş, uçağı falan bırak koşarak gelmiştir Türkiye'ye Belçika'dan
Adam bile şaşırmıştır nasıl böyle bir piyango denk geldi bana diye. Tabi ki Genk'liler de aynı şekilde bayram ediyordur transfer dönemi kapandıktan sonra 2-3m eder etmez yedek stoperine 8m teklif gelmesi
Temizinden verirler şimdi 4 yıllık kontrat, Haziran ayında satmaya çalış dur
-
1 hafta icinde once Roma sonra Genk tarafindan ayakta opulen adamlarin gelecek sene yapilacak Afrika Kupasini hesap edebilecek zekaya, vizyona, ileri gorusluluge sahip olmasini beklememek lazim zaten.
Edit: Bir dakika ya adamlar Afrikali degil ki kral beni de sasirttin. Kolombiyali bunlar. Ulan kara diye adamlari Afrikali yaptiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 6 Şubat 2025; 14:28:2 > -
Galatasaray'ı soyuyor mu bunlar nedir mesele
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuncu geldi artık oyuncuyu linçlenenin bir manası yok.
Gardi olmasa bu yönetim transfer yapamaz, 3 senedir böyle.
Her transferi bir menajer yapacaksa Sportif AŞ yöneticileri neden bu kulüpten maaş alır?
Sezon sonu şampiyon da olsak bu yönetimi Haziran ayında indirmeliyiz. Sadece transfer değil, Galatasaray'ın hiçbir yerde hakkını savunanıyorlar. Lig maçına yine Oğuzhan Çakır atanmış...
Biraz balık hafızalı olmayın da hazirana kadar su yönetime karşı kininizi diri tutun. Zira şampiyon olunca her şeyi unutuyorsunuz.
Yetersiz bulup kiralariz bir tane Avrupa kulubune 500 bin Euro'ya 3 milyon zorunlu olmayan satin alma opsiyonuyla.
-
Dursun'un önceki dönemi neydi ki şimdi ki dönemi iyi ve temiz olsun.
Demekki işlerin içinde Okan'da var.
-
Bana baygınlık gelecek. Adamda zamanlama diye bir şey yok.
-
Bu transfer işinde çok para var
Kurtlar Vadisiyoutube
2003 yılında Mikrop’un Çin’den geleceğini öngören ticari deha: Tuncay Kantarcı. Kendisi Sağlık Sektörünün en tehlikeli adamıydı... Kurtlar Vadisi, Osman Sınav'ın yarattığı politik konuları ele alan Türk film ve dizi serisidir. 15.Bölümün Tamamını İzlemek İçin; https://youtu.be/axO5t7I20-k Kanalımıza abone olmak için tıklayın: https://goo.gl/xX9A5N Kurtlar Vadisi 1.Sezon HD bölümler için tıklayın...https://goo.gl/EZy82J #tuncaykantarcıhttps://www.youtube.com/watch?v=vzv0nlM3h1w&feature=youtu.be -
-
Rakibimizin aldığı sağ bek Eyübe kiralanıyormuş.Adamların iki sağ beki de bizde banko oynar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gitmiyorlarsa biraz rahatladım davinson geçen sezonlarda bir ara yoktu diye aklıma kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 14:34:24 >
https://x.com/CanerAnek/status/1887421355861450994
Bir renkdaş üşenmemiş Cuesta'nın sadece bu sene oynadığı maçlardan 4 dakikalık video çıkarmış
Adam gerçekten facia görünüyor pozisyon bilgisi sıfıra yakın Metehan'ın bize yedirdiği gollerden bol bol yedirecek benim anladığım
-
Bu urfalı transfer sihirbazının Galatasaray üyeliği bile düşürülmeli
-
Herkese onlara benzedi ya. Kimsenin de gücü, umudu yok. 10 sene önce böyle bir yönetim olsaydı çoktan gönderilmişti.
-
E bu stoper değil ?
Dany benzetmesi yapmıştım.2025'te Dany zuhur etti.
Dany'nin ayağı bundan çok daha iyi üstelik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X