Ya bu ayaksız cüceye birde özel uçak tutmuşuz. Allah belanızı versin ya. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6725. sayfa)
-
-
Bu bir skandal,bu bir ihanet
Bu gelen adam şapkadan tavşan çıkartıp mükemmel oynamadığı sürece yönetim taraftarı karşısına aldı ve diken üzerinde duracak,bu adamın yapacağı hatadan yenecek golde ortalık karışır,yönetim farkında değil bir rus ruleti oynadı bu adamın içinden van dijk çıkmadığı sürece taraftrar çoktan yönetimi indirdi diyebiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 ay opsiyonlu satın almayla birini kiralayamıyor mu bunlar ben onu merak ediyorum. Yollamaya gelince bildikleri yöntemi almaya gelince unutuyorlar. Ha doğru elin yabancısı o kadar saf değil galiba.
-
Yiye yiye bitiremediniz gs ımızı be. Malum parti gibisiniz. Doymak bilmiyorsunuz arkadaş
Dengesiz top karşılamaları ile dany i aratacak saatli bombayı nereden bulup da 8m vermeye değer buldunuz?
Her transfer döneminde cep dolduracak adamı buluyorlar doymak bilmiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 14:11:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedik baba Aralik sonunda taraftar yangina hemen baslasin bunlar 1.5 ay gevsek gevsek takilip son gun Aurier ve Vinicius getirirler dedik. Boyle uyusuk taraftara boyle yonetim. Auerier ve Vinicius'u bile asti bu olay onlar coptu ama ucuz coptu hic yoktan.
Nelsson'u her transferimize salca olan Roma denen asagilik kulube bedava gonderip su adama 8 milyon falan gomdulerse bildigin vatan hainligidir bu. Hoca da sampiyon olmaya baksin yoksa pacayi o da kurtaramaz bu sefer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 6 Şubat 2025; 14:11:7 > -
maaşı 1.5 civarıymış allah belanızı versin
üste para vermeden gönderemeyeceğiz de
-
ulan açık açık bastım parayı ver şu adamı bana istiyorum bunu diyorlar
ne gördünüz de parayı basıp alıyorsunuz adam genkde bile yedek lan
sanchez alın demiş alıyorlar
torpil yuvasına bak
geçen yaz da okanın arkadaşının oğlunu aldılar çocuk ortalıkta yok kayboldu
resmen okan arkadaşı hatırına maaş bağlatmıştı o çöpe
-
Oyuncu artık geldi yapacak birşey yokta yönetimden bunu yönetenler kesinlikle büyük para yediler menajerler ile beraber başka işler dönüyor. bu kadar tepkiye rağmen yapıldıysa akla bu gelir. i.hatip olmak üzere sorumluları proststo etmek lazım .oyuncu gs formasını gıydıgı andan itibaren destek vermek zorundayız. 8milyon nedir yazıklar olsun. İnşallah cuer. herkesi utandırır tek temenni.
-
nelssonun gittiği fiyat kabul edilemez nelssonu satsak gelecek tüm para bu adama gitti yazık yani
-
Auer,vinicus maliyet nedir ki?
Bunların yaptığı transferlerin maliyeti nedir?
Param yok yada bonservis vermeyeceğim dedin mi bunun bir mantığı var.
Bu tamamen yağma benim gözümde.
Dosta korku, düşmana güven veren yöneticilerimiz var sağolsunlar...
-
Uçak kirası futbolcunun gerçek değerinden pahalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuncuya destek vermek,takıma destek vermek başka konu.
Taraftar bu yönetime sessiz kalırsa bak şimdiden söylüyorum yağma seneyede artarak devam edecek.taaa kasa bosalana kadar.
Adamlar oynatmadıkları yedek stoperini 8 milyona bize kitlediler. Metehan'ı 8 milyona Genk'e sattığımızı düşünsenize bir. Hayal edebiliyor musunuz böyle bir şeyi?
Jelert'ten sonra şimdi de bu. Her transfer dönemi bir tane böyle adam alınıyor cep doldurmak için. Okan muhtemelen Jelert gibi bu kazmayı da hiç oynatmaz. Allah belanızı versin.
-
Hata falan yapmaz cunku Aurier gibi 3 mactan fazla oynamayacak. Okan Buruk'un bu adami begenip de oynatma ihtimali yok 2 kisi falan ayni anda sakatlanmadikca. Neresinden tut elinde kaliyor.
-
Yapacak bişey yok oyuncu geldi artık görüp etmeden vurmaya gerek yok zaten şu ortamda 2-0 geride başlıyor artık bekleyip izleyeceğiz. Ama yönetimin bu basiretsizliği artık akıl almaz hale geldi nellson sonrası böyle bir hamle rezalet bir planlama
-
Bazı konularda sanırım temel argümanlar karışıyor.
Örneğin bir futbolcuyu dünyanın neresinden olursa olsun,
Real Madrid istese, aynı paraya bir de biz istesek, kime gider?
Ya da buradaki arkadaşlar, aynı ücretlerle Nijerya'da çalışmak isterler mi?
Asıl sorun koskoca ülkenin dünya çapında ki albenisinin çok aşağılara düşmüş olmasında. Biz istediğimiz kadar kendimize kendi propogandamızı yapalım. Dev aynasında falan görelim. Zorla kimseyi getiremezsiniz.
Bu sefer iş paranın gücüne kalıyor. Aracıyı besle, kulübünü besle, oyuncuya normalin 2-3 katı maaşlar öner bu durumda tercih edilir hale geliyoruz.
Ya da artık jubile zamanı gelmiş, gitmeden biraz emeklilik ikramiyesi alayım diyenlere kapı açıyoruz. Kırk yılda bir düşeş bir şeyler gelirse de ortalığı ayağa kaldırıyoruz.
Bu sorunu ne Galatasaray ne Fenerbahçe ne Beşiktaş ne de her hangi bir kulüp tek başına çözemez.
Yıllardır dilimizde biten tüyler bu nedenle gürleşip duruyor.
Ortak değer FUTBOL olmazsa, sabahtan akşama kada hekem, TFF, MHK konuşulmak zorunda kalınırsa, sırf şampiyon olmak için her türlü kirli ilişkiler mübah görülürse, algılar gerçeklerin üstüe çıkarsa, günü kurtaracak kararlarla taraftarlar idare edilirse ne futbol gelişir ne de bu geriye giden ortama doğru dürüst transferleri hakettikleri paralara yapabilirsiniz.
Bütçeleri çarçur ederek idare etmeye, tam gaz geriye giden trende öne doğru koşmayı ilerleme sanarak kendimizi kandırmaya devam ederiz.
-
En iyi senaryoyu düşünün bu adam çok iyi çıktı süper oynuyor. Seneye Afrika kupası başladığında 2 ay civarı 2 ana stoperin olmayacak. Bu bile 8m civarı para vereceğin adamın alınmaması için büyük bir sebep yahu
Rezilliğin daniskası
hem de baya çanlı daniska falan bu utanmaları da yok
-
yalnız taraftar yangın yapmasa alınmayacak olan lemina olmasa tek rotasyona katkı edecek topçu alınmadı
ziyech gitti ahmed geldi
bats gitti morata geldi
nelsson gitti cuest geldi
bunların sağ bek alacaklarını sanmıyorum umarım alınmaz, illa bi yabancı daha alınacaksa sol bek oynayabilen sol stoper olmalı
sağ bek alırsak bay sallai jelert direkt boşa düşüyor bu nasıl planlama arkadaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X