Okan Buruk Cuesta için olumsuz rapor vermiş buna rağmen yönetim alır ise net bir 8m kazık daha yemiş olacağız. Cuesta 8m Jelert 9+2m Jacobs 1 +8 m 25 m boşa giden paralar maaşlar hariç. O paranın altında 2 bek alır birde ortasaha alabilirdik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6727. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: burnaldinhohttps://x.com/CanerAnek/status/1887421355861450994
Bir renkdaş üşenmemiş Cuesta'nın sadece bu sene oynadığı maçlardan 4 dakikalık video çıkarmış
Adam gerçekten facia görünüyor pozisyon bilgisi sıfıra yakın Metehan'ın bize yedirdiği gollerden bol bol yedirecek benim anladığım
Bir başkası da copa america maçlarını video yapar off bu adam neymiş derler. Nelssonun bu seneki maçlarını video yapsalar ne söylerler son 2 seneki performansını video yapsalar ne söylerler. Davinsonun tottenhem maçlarını taraftar tepkilerini video yapsalar ne söylerler bizdeki performansına video yapsalar neler söylerler. Ben oyuncunun burada ne vereceğine bakarım. Oyuncuya verilen para oyuncunun suçu değil. Bir tepki varsa sadece yönetime olmalı oyuncuyu rahat bırakmak lazım. Hadi tepkiler devam etti diyelim. Bizim stadda oyuncuyu anons ederken de yuhaladılar diyelim. Ne performans verecek o oyuncu?
-
Dedigim gibi hocam cok gol yedirmez cunku oynatmayacak Okan Buruk. Nelsson'u oynatmayan adam bunu hic oynatmaz. Alternatifleri ben sayayim sana Sanchez-Abdulkerim-Kaan--Metehan-Lemina-Cuesta. 6. alternatif olur.
Bu eleman yuzunden bence 3'lu defansi da cok uygualamayacagiz cunku Sanchez-Apo-Kaan'dan biri iptal oldugu anda hoca digerlerine guvenmeyecegi icin dortlu defansa donecek. Yonetimin hainligi bir kenara Okan hocanin suna olur demesi de skandal.
-
GS forumda Güney Amerika kupasında oynadigi bir maç var.tek maç içinde uğraşıp altı yedi pozisyonunu göstermişler😁oldukça ciddi maç zaten.
Metehan çok iyi stopermis dersiniz ,kopyala yapıştır yapmadım zaten millet izleyip kafayı siyirmasin diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nelson ziyech bats gitti lemina morata cuesta yazılacak.. bir bek de gelirse yusuf mu gidecek icardi sözleşme mi doldurulacak..
Omuz atamıyor güçlü değil pozisyon bilgisi rakibi karşılaması zayıf boyu uzun değil biraz hızı var hemen 8m ver hemen bu fırsat kaçmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 14:43:30 >
kulübü yapay zeka yönetse bu kadar bariz yanlış yapmaz
bunlar o seviye dipteler
resmen senin menajerin benim menajerim savaşı var
taraftar tribünde yuhalayıp tepkisini göstermedikçe daha ne işler dönecek
-
Nelson bu sene düşüşte evet hocam,
O yüzden Roma bedavaya kiraladı zaten.
Biz şu videodaki oyuncuyu 8m€'ya aldık, kiralama falan değil. Size şimdiden söyleyeyim haziran ayında da kiralayacak anadolu klübü arayacağız.
Videoyu bi izleyin derim, öyle rastgele sadece kötü anları çekilmiş bir video değil adam zaten 800 dakika almış bu sezon, bu sezon yaptığı tüm hamleler.
Ha ben oyuncuyu yuhlayın falan demiyorum elin garibanının ne suçu var, teklif gelmiş kabul etmiş. Bir ay boyunca önüne gelene hal hatır sorup Dany'den kötü stoper alan yönetimin suçu tabi ki bu oyuncuyu yuhlayalım linçleyelim vs demiyorum ben kesinlikle o ayrı bir konu.
-
:D
-
.........
-
okan da dursun da defolup gitmeli artik yetti bu kadar rezillik
-
Sallai varken Avrupa’da Cuesta denen çöpü yazarlarsa kafalarını öpeyim ben onların.
maça da gizli çıksın o zaman kılık değiştirsin
şimdi bu ne?
zorla bir futbolcu alınırsa para konusunda insanın aklına ne gelir ?
-
Urfalı bitirdin bizi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam da sürekli bu adamın bu şekilde daha maça çıkmadan yerin dibine sokulmasının sonucu bu siz de biliyorsunuz. Taraftar en ufak hatada yuhlayacak. Bilinçli taraftar da olsanız bu ateşi körüklüyorsunuz. Oyuncu gelene kadar tepki gösterip aldırmamaya çalışmayı anlayabilirim. Oyuncu geldikten sonra performansını görene kadar taraftar geri çekilmeli artık. Yönetime istediğini söyleyebilir ama.
-
hangisini yuhlayacaksin ki?
ayni seyi 50 kere deneyip basarisiz olan ama 51.de gene ayni seyi deneyen okani mi?
kaleye gelen 10 sutun 10unda da gol yemeyi beceren, yaptigi her degaj rakibe giden muslerayi mi?
dogru duzgun turkce konusamayan, birilerinin gazina gelip surekli televizyonlari arayan transfer ustasi ibrahim hatipoglu'nu mu?
15 senedir kulupte scoutlik yapip yaptigi dogru transferler bir elin parmagini gecmeyen emre utkucani mi?
ayni sakatligi yasayan meslektaslari sahalara donmusken arjantinden yeni gelen icardi'yi mi?
yoksa tek derdi floryayi yandasa peskes cekmek olan dursun ozbeki mi yuhalayacaksin?
ha yuregimiz varsa yuhalayalim malum tribunlerde karaborsaci mafyalar kol geziyor, dayak atmasinlar yuruyedur grubuna attiklari gibi.
-
Lig olarak düşündük mü bir kaç büyük lig evet cazip ama Galatasaray olarak baktık mi bence oyuncuya maaşının üç dört katı teklif yapmaya gerek yok.
Mesela bu transfer ettiğimiz oyuncu için neden dört kat maaş vermeye gerek var ,şampiyonluk kovalayan,taraftarı stadı dolduran,Cl en kötü UEFA oynayan bir takıma transfer oluyorsun.oyuncuyu Real yada City isterse mantığını anlayabilirim.
Mesela yükselişi durmuş,beklenen çıkışı yapamamış,takımında yedeğe düşmüş oyuncuya sekiz milyon bonservis vermenin mantığı nedir ve bu bonservis neye göre belirleniyor bu konu taraftara anlatılmalı.
Bilemedim,ürün üç aşağı beş yukarı bellidir,
Yine örnek vermek gerekirse Yakup sakatlık durumunu bulup araştırmak çok zor mudur yada bu sağlık kontrolü neden olur zaten adamın sakatlık geçmişi belli nereden problemli açıkça gözüküyor,bu tip bir oyuncuya Türkiye şartlarına göre neden dokuz bonservis verilir ki bizim ülkede yüksek bonservis tır sol beke.
Ben ikna olmuyorum bu dört kat maaş iki kat bonservis verirsek ancak alırız mantigina.
İcardi,sanchez tarzı oyuncuların bonservis durumları zaten belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Parada var limitte var akılda vsr herşey var ama bunu kullanacsk beyin yok koca kulüpte. Sadece bu yönetim değil Alp Yalmanın 1995de kasayı 0 borçla bıraktığı günden beri tüm yönetimler aynı hataları yaptı yapmayada devam ediyor.
Morata ve torreira mi ? Çıldırdı iyice adam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X