🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6904. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Haluk Yürekli: Tam doğrulayamadım ama tff den aldığım duyumlara göre malum takım derbiyi ertelemeye çalışıyormuş
Yeni bahsettik bu konuda. Bunların ciğerini biliriz biz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DERBİ HANGİ GEREKÇE İLE ERTELENECEK BEN ANLAMADIM , U 19 LA ÇIKSINLAR BENCE YİNE :)
-
-
Bence bizim maçtan sonra ligden çekilmek için yine toplayacak etrafına birilerini. Burada dursun not edin. Yanına aldığı acun da burayı survivor sanıyor. Galatasaray taraftarının gücünden bir haberler.
-
derbi ertelense ertelense pazartesiye ertelenir uefa maçları var ayağına. ki o bile yanlış. bir de yabancı hakem isteyecekler ama kadıköydeki maçta tüm hakemler türktü. yabancı var bile yoktu. yabancı hakem gelirse biz ev sahibi avantajımızı kullanamayacağız. kadıköydeki maçta fb tarafı hiç yabancı hakem falan demiyordu.
-
Belli degilmiydi beyler. Tff hazir bekliyodu zaten ertelemek icin. Fb nin bukadar eksikle oynamasina asla izin vermezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOEMAN32 -- 10 Şubat 2025; 19:27:31 >
ulan ertelenme için mantıklı bir sebep var mı ? uefa maçlarının arasında da değil 2. maçtan sonra. ne saçma iş.
-
Derbi zaten pazartesi degilmi öyle biliyom ben?
O maçı napıp edip zamanında oynatacak bizim yönetim. Yok öyle iş.
pazar. pazartesi gs fb maçı mı olur
-
Daha fikstür açıklanmadı. Ekol tv diye Bi kanal geçen hafta uyduruk bir haber girdi 24 ü diye ama öyle bir şey yok.
bu elemana hakettiği cevabı verdim.Tabiki cevapta alamadım klasik bir fenerbahçeli
-
Şımarık bir zenginin oyuncağı olmuşlar, ne istedilerse yapılıyor, her gün yeni bir icat çıkıyor ona rağmen yetmiyor. Üstelik kendilerinin aleyhine olan bir düzenin varlığına kitleyi inandırabiliyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boş provokatörün teki işte. Daha geçen sezon bir tane paçavra açmak için stadyum müdürümüzü darp edenleri unutmuş. Babası yaşındaki adamı dövmüştü kaloriferci hocalarının evladı. Yine kişisel hırsları uğruna milleti sürekli senelerdir geren malum yöneticilerinin hiç payı yok bu olaylarda, hep Galatasaraylılar suçlu. Yersen.
-
Acur ve Otokoça teneke bağlayıp kovalayacağız inşallah bu alemden
-
Bu korkaklara 1 gram taviz vermemek lazım. Geleceksiniz seve seve tarihinde oynayacaksınız o maçı. Oynamak istemeyen dünkü kebapspor gibi erkenden çekilir. Yapmadığınız iş değil nasılsa, reziller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 10 Şubat 2025; 19:31:7 > -
-
Öptüğüm eşeği bilmiyor muyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X