Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6906. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 35 Misafir (11 Mobil) - 33 Masaüstü13 Mobil
5 sn
142.692
Cevap
372
Favori
2.658.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69046905690669076908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mide bulandırıcı,tiksindirici bir ligimiz var Her yönüyle hemde.
    Herkes bunu söylüyor fakat yine herkes evet herkes bu pislikten kurtulmak yerine bu pisliğin içinde menfaat kovalıyor ve üstelik peşine taraftarı katarak bunu yapmak istiyor.

Genel anlamda ülkemizde

Hakemler kötü
    Oyunlar kötü
    Biliyoruz

Peki yöneticiler

Kulüp yöneticileri?

"Benim Yöneticim ne diyor böyle ya!" diyecek
    "Gene ne saçmalıyor bu!" diyecek
    bir taraftar grubuna ihtiyacımız var bizim.

Eğer bu olsaydı bugün bu hallerde olmazdık arkadaşlar.

Fenerbahçeliler kendi yöneticilerini yargılasa bu adamlar böyle abuk subuk konuşamayacaklar.

Fenerbahçeliler "bizi aptal yerine koyamazsınız", "bu zırvalıkları gidin başkasına anlatın"dese bu adamlar böyle boş boş konuşamayacaklar.

Yönetici diye ortalıkta gezen bu şahısların
    Kendi iş bilmezliklerini
    Kendi beceriksizliklerini örtmek için sürekli aynı yalanlara başvurmaları artık bir yol olmaktan çıkmalı.

Fenerbahçeliler size büyük bir iş düşüyor.Tarihi bir sorumluluk bu!

Beşiktaş

Bir çift lafımızda onlara olacak!

Şerefimizle Oynar, Hakkımızla Kazanırız”

Beşiktaşlılar size sormak isterim bu sözler kime?

Galatasaray'a mı?

Biz ne yapmışız Beşiktaş'a?

Beşiktaş'ın 100 milyon euro parasını hiç edip ortalardan kaybolan başkanı elini kolunu sallayarak rahat rahat gezerken, Beşiktaş'ın yeni yönetimi işi gücü bırakmış Galatasarayla uğraşıyor.

Beşiktaş gibi çok büyük bir camianın,çok değerli bir camianın böyle bir yönetim tarafından temsil edilmesi çok kötü bir durum.

Beşiktaşlılar siz bu yöneticileri haketmiyorsunuz!

Galatasaraylılar

Beşiktaşlı çok saygıdeğer bir abim var geçen konuşurken bana şöyle dedi:

Bu iş burda kalmaz vakti zamanında bizi yaktıkları gibi sizi de yakabilirler ...
    Birkaç şeyden bahseti geçmişe dair ben de biraz detaylandırdım.

2003/2004 sezonu ilk yarı puan durumu

Beşiktaş 43
    Fenerbahçe 35

8 puan fark

Size de tanıdık geliyor mu?

Bir Samsunspor maçı oynanıyor operasyonun kralı. Kartlar havada uçuşuyor.Ardından Beşiktaş tepetaklak al aşağı.

Sonra arkasına Pascal Nouma olayı ve ipinin çekilmesi

Şimdi de bizim Mertens hikayesi

Allah Allah bu ne tuhaf benzerlikler böyle ?

Dikkat
    Dikkat
    Dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 10 Şubat 2025; 22:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yönetim yine sınıfta kaldı, dün aleni operasyon çekildi, çıkıp ne bir açıklama ne bir konuşma. Dursun ve saz ekibi acilen defolup gitmeli.

Ali, Hacıosman ve Acun futbolun beka sorunları, başka ülkede olsa örgütten çoktan ters kelepçe gözaltına alınırlardı.

• ozkn_s kullanıcısına yanıt

O dönem internet yaygın değildi, sosyal medya yoktu.

Şimdi herkes her şeyin farkında.

• ...........1 kullanıcısına yanıt

fb sayfasında herşey serbest galiba.. tabi admin bile fanatik fbli olunca normaldir.

• Çok iyi oyuncular aldık . Jelert sol, frankie sağ bek oynamalı. Morata osimhen birbirine alışırsa ligte domine edemeyecekleri maç olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • longestday kullanıcısına yanıt

Morata çok iyi oldu. Osminhen topu ayağında tutamıyor, koş Allah koş oynuyor. Morata topu durduruyor, oyunun yönünü değiştiriyor, genişletiyor. Birbirini tamamlayan iyi bir ikili olabilirler.

• İdrarını birbirinin üstüne yapanların konusu leş gibi kokuyor yine. Beter olun, bir 50 yıl daha şampiyonluk göremeyin. Size mutluluk haram.

• Ahmet kutucu Eyüp’te olsa Eyüp 3-4 tane atmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algıcılar buraya gelip bize bile ceza aldırıyorlar. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuesta konusunda yönetime çok sövdüm, hala da çok yanlış transfer olduğunu düşünüyorum ama,

Yanlışa yanlış derken doğruya da doğru demek lazım.

Gerçekten mükemmel bi transfer dönemi geçirdik, GS tarihinin en iyi devre arası transfer dönemi olabilir.

Öncelikle

Morata, Lemina, Frankowski, Ahmed gibi çok net, çok doğru 4 tane harika transfer yaptık. 3'ü banko ilk 11 oyuncusu 1 tanesi de hem 11 hem rotasyon kullanabileceğin çok iyi bir yerli. Cuesta soru işareti sadece.

4/5 geçirdiğimiz başka bir transfer sezonu olmadı heralde daha hiç.

Üzerine satışlara bakıyorsun, Ziyech gibi Bats gibi Zaha gibi bir çok kanser oyuncudan kurtulduk. Bunlardan devre arası kurtulmak aşırı önemliydi nitekim ben kendimi bildim bileli yaz aylarında bunlar bize ayak bağı oluyor, her zaman "Ziyech giderse X alınacak, Zaha giderse Y alınacak" geyiklerinden transferler ağustos eylüle kadar sünüyor.

Hem para kazanarak çöplerden kurtulduk, hem de eksik neredeyse bütün mevkilerimizi doldurduk.

Helal olsun diyorum, gerçekten çok doğru işler yapıldı. Gerisi Okan hoca'da artık bi zahmet şu kadro ile başarı getirsin. Sadece bek olarak Jelert, Jakobs, Sallai, BAY, Frankowski şeklinde 5-6 alternatifin var elinde. Bundan sonra hiç bir bahanesi olamaz başarısızlığın

• Fbnin derbiyi erteletmek istemesinin nedeni bu.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Anlamıyorlar &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • geçen sene barcelona ile oynarken lütfen iptal dedik bunlar başta bayrak tutarak iptal olmadı

şimdi kıvaracakları konu bile belli süper kupa oynanmadı Galatasaray sözde hazır değil diye oynanmadı şimdi bizde hazır değiliz iptal edin. yani lig maçıyla süper kupa maçını bir tutacaklar yüzsüzce.

İptal miptal yok.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    x (formerly twitter)
    Burhan Can Terzi (@burhancanterzii) on X
    https://x.com/burhancanterzii/status/1888907856037953664?t=HdwPAawkRSu1x6mwYRs5QA&s=19

Bencede bu kış transfer dönemi 2013deki Sneijder Drogba transferlerinden sonraki en iyi 2.dönemdir.

İlk 11 seviyesinde burada herkesin beğendiği Morata,Lemina ve Frankowski

Rotasyonu güçlendirecek Ahmet Kutucu

Tek soru işareti olan Cuesta

Transferleri yapıldı.

Kadroda ufak tefek eksiklikler olsada Okan hocanın eli rotasyon açısından çok rahatladı.

Tabiki her transfer risktir ancak kağıt üzerinde mantıklı hamleler yapıldı.

Bizim yönetimden beklenmeyecek işler oldu.Tebrik etmek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

Hocam bunu biraz zor yer, okan hocanin istegi tempolu bir bek. bu adam atletik, cigersiz, hizli, ve teknik ustune.

Adam hakimiden sonra en iyi 2. bek ligde zaten.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• luckylukegs L kullanıcısına yanıt

Bence satışları da göz önünde bulundurduğunda 2013'den iyi diyebiliriz hocam, en azından kafa kafaya

Gerçekten o kadar çöpten çıkmak hiç kolay iş değil, bunlar yaz aylarında ağustos ayına kadar bize ayak bağı olacak isimlerdi. Bakın Oliveira'yı satıcaz da oyuncu alıcaz diye kaç ay uğraştık sadece en sonunda tüm maaşını verip gönderdik

Gelen oyunculardan Morata Milan ilk 11'inde oynayan şampiyonlar ligi maçlarına dahi çıkmış oyuncu

Frankowski Lens'in banko 11 oyuncusu, bu ay 7.5 puan ortalaması var son 2 maç 8.1 ve 9.0 ile maçın yıldızı, taraftar delirmiş durumda

Lemina Wolves ile geçen sene full 90 dakika oynamış, bu sene de ilk 17 maç full 90 dakika oynamış, Premier ligde ilk devre en çok ikili mücadele kazanmış oyuncusu

Ahmed Kutucu da yerli olarak alabileceğin en formda en net isimlerden, ilk 11'e yazsan sırıtmıyor rotasyonda ise 2. yarı oyuna alabileceğin çok net bir isim

Şu dört oyuncunun tartışılır yanı gerçekten yok, hepsi kendi takımlarında full oynamış sakatlık derdi olmayan hazır lokum gibi oyuncular

• luckylukegs L kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. İki yönden faydalı oldu. Torreira, Yunus gibi oyuncuların alternatifleri yoktu. Hem çok yoruldular, hem formsuzlar, hem de isteksizler. Şimdi hem dinlenecekler hem de artık forma için mücadele etmeleri gerekiyor. Üstelik formasyonda da sonsuz alternatif denenebilir artık. Artık kağıt üstünde 3'lü stoper oynayabiliriz, zor maçlarda 3'lü ortasaha kurulabilir, 4 5 1 oynanabilir, klasik 4 4 2, ve ya çağımızın vebası 4 2 3 1 bile oynanır. Güzel takviyeler oldu.

• malum takım derbinin ertelenmesi için başvurmuş. ağlamaya sanki biraz erken başladılar gibi. maça kadar daha çok ağlayacaksınız. yine lehinize uydurma penaltılar da verilse bu sefer sizi eze eze farkla yeneceğiz yine 3 golle kurtulamayacaksınız.

• Ceren?

x (formerly twitter)
    no context gala (@galaconttext) on X
    https://x.com/galaconttext/status/1888976588240228479?t=nc-KYbX8z-nxqo8TeeNtlQ&s=19

• 
Sayfa: önceki 69046905690669076908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.