Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7293. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 27 Misafir (2 Mobil) - 34 Masaüstü5 Mobil
5 sn
149.629
Cevap
383
Favori
2.782.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 72917292729372947295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://x.com/memetozcan/status/1892161351142810062

Galatasaray Yönetimi, derbiye atanacak yabancı hakem konusunda Sloven Slavko Vincic’i istemediğini TFF’ye bildirdi.

• Kalan tüm maçlar icin yabanci hakem getirilmeli diye aciklama yapilmali. Simarik yali cocugunun istekleri biktirdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

Dünya kupası 4 senede bir olduğuna göre dünyanın en önemli maçının en son şampiyonlar ligi olduğunu tartışmayız herhalde. Konu liyakatsa, adam son şampiyonlar ligi finalini yönetmiş. Kadıköy’de niye yabancı hakem yönetmedi sorusunun farklı argümanları var, fakat sorgulanan hakem kalitesi ise dünyanın son en prestijli maçını yönetmiş hakemin kalitesini tartışmak bana samimiyetsiz geliyor açıkçası.

Edit: farklı bir mesajda bir sene önceki şampiyonlar liginin hakemini önermişsiniz zaten, liyakat konusunu iyi anladığınızı var sayıyorum o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 19 Şubat 2025; 13:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların amacı belli. Evimizde oynanacak maçta deplasman takımını ezdirmeyen bir hakem seçmeye çalışacaklar. Bu tarz hakemler vardır bilirsiniz. Ev sahibini ezmeye çalışan tipler. Kendi evlerinde bundan maksimum yararı alırlarken utanmazlar üstüne gülerek yorum yaparlar

Bunların asıl amacı da 7 senedir şampiyon olamayan itilen koçlarına haksız yollarla zorla kupa aldırabilmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 19 Şubat 2025; 13:48:4 >
  • Vincic gelcekse ben de istemem adam acunsporlu.Alp kırşan gelse daha adil olur.Başka yabancı hakem mi kalmadı? Şımarık zengin bebeler kazanamadıkça hileye başvuruyor her zamanki gibi.

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt

Güncel olarak en iyi hakemi getirmemiz gerekmiyor mu mesela.Bu seneki cl finalini finali oynayacak ülkeye göre değişir fakat ben güncel durumda net bu hakemin yönetmeyeceğini görebiliyorum mesela.Turpin,Massa yada Rumen hakemden biri yönetecek kesin olarak.İhtimal dahilinde konuşuyorsun derseniz de cl finali hakemi belli olunca bu mesajı kaydedip alıntılayabilirsiniz beni

• adamalar liyakatten bahsediyor tersi olsa her istediğini yapan tff olsa maçı oynatmayalım yolları kapatalım yürüyüş yapalım diye dolaşıyorlardı. her istediğiniz yapılıyor sorun bu. Bu ortamda bana adil hakem gelecek deme zaten olacak pozisyonların hepsini güzelleyeceksiniz.

• Istemiyoruz kardesim cikar catismasi var. Cocuk mu kandiriyorsunuz? Dunyadaki tek ust duzey hakem bu mu? Takiminin yarisi Yugoslav, Balkan futbolcu, ustune Acun hakemin ulkesinde kulup sahibi baska ulke mi yok baska hakem mi yok?

Sanki hakemi baglamis gibi gorunmek istemiyorsan bu hakem olsun diye diretmeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 19 Şubat 2025; 13:54:59 >

evet liyakat + 2 takımın da kabul edebileceği bir hakem olması.

• Fenerliler ne ağlaksınız siz be geçen senede içerde yenildik türk hakem yokmuydu biz hakem mi bizi doğradı dedik nedense bir maça özel canları istedi diye hakem getiriyorlar ki yenilirsek bakın gördünüz mü yapıyı diye ağlayacaklar valla gidin başka ülkede lige katılın ergenler ne ağlakmışsınz bu federasyonu o koltukta tutan yönetim de sezon sonu sende gidersin

Sana mı soracaz neyi tartışacağımızı

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

Gecen macta tetikci Turk hakem bunlari fark yemekten kurtardi penalti uydurup. Yuzsuz babacim adamlar surat kosele.

• Baktılar tetikçi yerli hakem olunca bile 3 yiyip duruyorlar bu sefer de tetikçi yabancı hakem deneyelim dediler :ddd

Farklı argümanlar nedir söyler misiniz?

• TrQ_ kullanıcısına yanıt

Çok iyi savunman vardır denersin, çok iyi hücum hattın vardır denersin ama sizde ikiside yok. Avrupa liginde 9 maçta toplam 20 yol yemişsin. Az maçı sonrası ligdeki en kritik maça çıkacaksın. Bu maçta as kadro çıkıp fener maçını kaybedersen birikmiş meselelerle birlikte GS 3 yıl belini doğrultamaz.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

Islak hayaller...

• Bütün dikkatleri orta hakeme çektiler. Var odasında yine kendileri oturacaklar. Skandal hata yapılınca da efendim hakem çok ünlü birisi ne yapalım oldu bi kere minvalinde açıklamalar yapacaklar göreceksiniz

• Bas parayı getir dünyanın en iyi en tarafsız hakemini. Collina nın şu anki versiyonu gibi bir hakeme kimse bir şey diyemez ama kendi tetikçileri olacak ya bunların amacı o olayı da o.

• Neden deplasmanda yabancı hakem konusu konuşulmadı.
    Valla bu sene Ali Koç ne dediyse o oldu. Hacı filan dedik ama Ali'nin fistan giydirmediği kaldı. Şu önümüzdeki maç geçsin onu da biz giydiririz Mayıs'ta ama bu adil olmuyor. Mevzu yabancı hakem değil zaten gelip oynatsınlar maçları yabancılarla. O bahane de kalmasın ama neden Kadıköyde bunu dillendirmediler. Neden mesela Rize maçında bu olmadı. Koca sene her maç geçti Galatasarayın içerideki maçına atadılar.

Kimse şu saatten sonra Tffye laf atmasın karşı cenahta. Adam komple fenere çalıştı sene başından beri.

• 
Sayfa: önceki 72917292729372947295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.