Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7439. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 48 Misafir (14 Mobil) - 47 Masaüstü17 Mobil
5 sn
150.047
Cevap
383
Favori
2.794.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74377438743974407441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu anderlecht de ne oynadığını bilmiyor bence 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Şu Torgan Hazard kadar leş bir futbolcu görmedim. Bizim Berkan’dan falan bile kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi kimse lagaluga yapmasin. Mouyu bugun icin takdir etmek lazim. Yedek kadro ile cikacak as kadroyu dinlendirecek Gs maci icin diyorlardi tam aksine as kadro ile cikti. Biz maci erken Az ye verince daha cok dinlendik. Macin durmasi vs nedeniyle saat 1.5 a kadar mac oynayacaklar. Daha yolculuk vs yapacaklar anca pazar bir antremanla bizim maca cikacaklar. Okan efendinin hic bir sebepi mazereti yok pazartesi gunu icin, ismarlama hakem maci katletmedikce.

• ahmetcan_34 kullanıcısına yanıt
    Sen önce cici başkanına söyle de basketbol milli takımına oyuncularını göndersin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Dinlense nolur hocam idman yapmıyor takım kaliteli idman yemiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maç skor olarak uzamayacak belki ama durması yüzunden yarim saat geç bitecek. Manipülator uzmanı hocaları ona da ağlayacak🤣 yok efendim gs daha az maç yaptı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Simdi kimse lagaluga yapmasin. Mouyu bugun icin takdir etmek lazim. Yedek kadro ile cikacak as kadroyu dinlendirecek Gs maci icin diyorlardi tam aksine as kadro ile cikti. Biz maci erken Az ye verince daha cok dinlendik. Macin durmasi vs nedeniyle saat 1.5 a kadar mac oynayacaklar. Daha yolculuk vs yapacaklar anca pazar bir antremanla bizim maca cikacaklar. Okan efendinin hic bir sebepi mazereti yok pazartesi gunu icin, ismarlama hakem maci katletmedikce.
    Aynen öyle. Hala yok küfretti yok kıl diye boş yapılıyor. Takdir etmeyi bilmek lazım. Tromso faciası bile daha onurlu bir maçtı. Ben böyle utanarak izlediğim 2 maç çok az hatırlıyorum. Çok daha kötü kadrolarla maçlar oynadık böyle kepaze olmamıştık.

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt
    Fenerden daha kaliteli idman yaptıkları kesin :) rahatlık buradan. Şu çöp anderlecht bile top göstermedi bunlara

• Şimdi vatan millet sakarya fbnin maçı ertelenir uefa maçından😄

• Ligi olmayan takıma 3-1den maç verirsek böyle rezil duruma düşeriz işte. Okan Avrupada öyle böyle fena batırmadı. Muslera kardeşi de yardımcı oldukça oldu. Sezon sonu duruma göre gerekli aksiyonlar alınmalı artık. Ama sırf Okan nefreti yüzünden suyun karşı tarafındaki malum takım yensin diye dua ediyorsanız Okan kadar size de yazıklar olsun

Yunan kazansın mı dedim ben hadi yallah ya yoruyrosunuz insanı.

• Gün geçmiyor ki yeni bir troll türemesin. Bu varlıklara fırsat veren ise malesef bizim takım.

Pazartesi gereğini yaptıktan sonra hepsi saklanır yapacak bir şey yok.

Fbnin nasil kuruldugunu anlattirma bana. Ülkerspor kapandi direk o takımı size verdi.. Hem biz sizin konuda yazsak ban yiyoruz ama sizdeki pişkinlik had sahfada. Öyle gıcık takımsınız ki yunan takımını tutacak hale getirdiniz. Her maç ana bacı küfür ediyorsunuz tek ceza almadinız. Caferle hayırlı işler.. ilerde bir gün tüm pislikleriniz ortaya çıkacak o zaman o takımı tutmaya yüzünüz olmayacak..

Okuman da yok galiba hahshdhdhdhd jdjdjdjdjdjdj. Ben nerede yazmışım la shhshdhdhdhshdhhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhdhdhdh

• Achilles. kullanıcısına yanıt

Sanki tadını bilmiyor gibi bana niye soruyorsun kanzi? U17 çoluk çocuk yedirmedi mi size de lokumu?

Hemen geri vites yaptı

• 
Sayfa: önceki 74377438743974407441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.