Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7441. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 32 Misafir (10 Mobil) - 28 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
149.955
Cevap
383
Favori
2.791.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74397440744174427443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadiköyde seyircimize yapilan zulmü unutma yönetim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray tüzüğünde sol kanattan atak yapılır diye bir mevzuat mı var ?
    Abartmıyorum 10 seneden fazladır her maç %80 sol kanattan atak yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

Kaçamak cevap veriyorsun.. Ben anlayış beklemiyorum, seninle mantıklı bir şekilde tartışıyorum.

Biz 2 kişi belli bir alıntı üzerine konuşuyoruz..

Neyse ben cevabımı aldım sen veremesen de :)

Sormadan söyleyeyim, FB başlığında da AZ maçında rakibi destekleyici, güzelleyici mesajlar atan benim gözümde aynı şekilde hatalıdır.

• John Denver kullanıcısına yanıt
    Holiganlık yapan sizsiniz.Milli takımdaki hoca Galatasaraylı diye oraya oyuncu göndermiyorsunuz.

Tffnin başındaki şahısta holiganlık yapıyor o halde bizde a milli takıma oyuncu göndermeyelim??

Bunu kabul edecekmisin?

Tabiki hayır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anderlecht li aynı amrabat gibi itti fred i ama bu sefer faulü verdi. Bu yabancı hakemler bir harika dostum &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 21 Şubat 2025; 0:30:30 >
  • dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

valla başkan açıklamalarına baktım. teknik hiçbir açıklama yok. 3 günde bir maç oynuyoruz demiş, yok işte sizden ayrılmak istiyorum diyen oyuncular varmış ondan bahsetmiş, kendini mancity ile karşılaştırmış bir yorumda.

En teknik muhabbet şurada geçmiş zaten

Soru: "Galatasaray'ın fiziksel kalitesi tartışılıyor. Ekstra çalışma yapmayı düşünüyor musunuz?"

Okan Buruk: "Evet. Bir sonraki maçımızı erteleyip 1 haftalık ekstra çalışma yapmayı düşünüyoruz." (Gülerek)

Ağam bizle eyleniy.

Ama bize müstehak. Valla bende ligte rezil top oynuyoruz diye fatih terime çok sövdüm. avrupada rezil oynamak ligte oynamaktan kötüymüş onu anladım. sinanla onyekuruyla donkla millete kafa tutuyordu fatih terim. bu okan 300meyroluk kadro ile doğru düzgün pozisyona giremiyor. Elinde osimen gibi adam var tek taktiği "orta açam kafa atam gol olsun".

işin üzücü tarafı daha takımın başında kalmayı felan düşünüyor heralde ki seneye plan felan diyor.

• Dokunulmazlığı olan osayi ye taraftarlar biraz bastırdı diye sarıyı verdi yoksa vermeyecekti &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• ahmetcan_34 kullanıcısına yanıt
    Ya bıyıklı tip, gitsene artık kendi konuna, bırakta artık kendi kendimize üzülelim. İlk yarı 3-1 size salladığımızda yoktun hiç bizim forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vdtgl -- 21 Şubat 2025; 0:33:29 >
  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt

Ben GS camiasından iki örnekle anlatmaya çalışayım da fark inkar edilemeyecek bir şekilde ortaya çıksın.

Fatih Terim yıllarca milli takım antrenörüydü, bir kere benzer bir olay yaşandı mı ?

g Ergin Ataman'da milli takım makamının hakkını verebilseydi böyle şeyler olmayacaktı, ama o küçük karakterli birisi maalesef.

• sol bek mi lazım? şöyle bir oyuncu var hatta bugün asist yaptı

https://www.transfermarkt.com.tr/angelino/profil/spieler/277179

• Gollllll ilk dk o hatayı yapmasalar simdi 2 0 ile osurtuyodu moronu🤣

• İlk defa kenarda iki pas yaptılar gol geldi. Bizim de böyle oynamamız şart bunlara karşı. Kenarda koşan oyuncuyu görmemiz lazım&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Anderlect 3'ü bulursa sonrası fener için çok sıkıntı geçer.

• Vdtgl kullanıcısına yanıt

Peki dostum, gidiyorum. Duygulara saygımız vardır, malum üzüntü bizim göbek adımız :)

• Skor 2-4

Maçi boyle izliyoruz.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt
    Adamın anasına avradına çoluğuna çocuğuna sabah akşam küfür edenlere laf yok hoca 3 1 yapınca holiganlık yapıyor ha.

Kafaya bak.

Biraz empati duygunuzu yükseltin sıfır empatiyle tamamen at gözlüğüyle bu hayat geçmez dostum.

Boş holiganlık kasarak bi halt olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 21 Şubat 2025; 0:35:53 >
  • ahmetcan_34 kullanıcısına yanıt
    Çok sağol anlayışın için, bari bir gece yas utalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vdtgl -- 21 Şubat 2025; 0:37:44 >
  • Fener turu vermez de morinyo yusuf yusuf olup erken oyuncu değiştiremezse iyi olur.

• Takımlar üç günde bir maç yapıyor, oyuncular makine değil, hem fiziksel yükleme yapma zamanı liglerin 2. yarısının ortası mı?

• 
Sayfa: önceki 74397440744174427443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.