Kiev'den saçma sapan 2 gol yemelerinin bedelini bugün daha çok hissedeceğiz. Onların keyfi yerindedir gerçi. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7832. sayfa)

-
-
Rangersin sağbeki Tavernier 647 maç 138 gol 158 asist. Adam bek değil 10 numara adam 33 yaşında. Böyle adam lazım bize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmam o hafta bizim Avrupa var ligde de ts maçı var, en önemsiz kupa statüsünde yenilsekte değişen birşey olmaz. Ama Okan hoca kazanırsa Ligide alirsa en az 3 yıl daha kontrat yapar sizin yönetim
-
quote:
Orijinalden alıntı: kRaL_1907Sanmam o hafta bizim Avrupa var ligde de ts maçı var, en önemsiz kupa statüsünde yenilsekte değişen birşey olmaz. Ama Okan hoca kazanırsa Ligide alirsa en az 3 yıl daha kontrat yapar sizin yönetim
Gecin bu ayaklari 2 takim icinde derbi herseyden önemli, derbi sonucu herseyi belirler bu ulkede. Mert hakani kovuyodunuz derbideki şaklabanliklari yuzunden yeni kontrat yaptiniz en buyuk örnek, bizde de olasi galibiyetler okanin kredisini artirir tabiki
Sizi yenip şampiyon olsak bile sezon sonu ne yönetim ne Okan kalmalı. Aklı selim Galatasaray taraftarının isteği budur.
-
Gelecek yil CL direk katilmamiz icin bu aksam fener mucadele edecek. Rangersi eleyebileceklerini hic dusunmuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
O program için 3 milyon lira hiçbir şey. Bir açıklaması olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ne güzel bir şey Fenerbahçe'nin Avrupa maçını takip etmek.
Rekorların efendisi okan'ın sayesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 6 Mart 2025; 20:26:49 >
Bu neki Aziz Yildirim Acun hakkinda bildiklerimi anlatsam sokaga cikamaz demisti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
San mames pastasını yiyerek izliyonmu maçı @pastacıahlatadam
1 santim ofsaytla turnuvada kalan fener çeyrek final yapacak bu akşam
-
-
Rangers, Fenerbahçe hakkında bilinmesi gerekenleri paylaştı:
• Fenerbahçe, Türk futbolunun en büyük 3 takımı arasında yer alıyor olabilir de olmayabilir de. Emin değiliz.
• 18+1* şampiyonluğu bulunan başarılı takımlardan biri.
• Jose Mourinho'nun şampiyonluklarını anlatmaya gerek yok. (2013 Chelsea :) )
• Anahtar oyuncuları: İbrahim Hacıosmanoğlu.
ilk 5 dakikaya bakılırsa fenerbahçe bu rangersı rahat eler gibi göründü gözüme bakalım izleyip görecez
-
başarılar rangers
-
Amrabat itip kakmaya devam ama hakeme kuzu gibi gidiyor 😄
fb-gs derbisi bu ivmelenmeye ve talkv,me bakılırsa korkuni sonuçlara gebe olabilir
-
Ucan kacan fenerim yedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 6 Mart 2025; 20:53:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X