Bu capsız final maçlarının hepsini kaybetti gene kaybeder hic guvemiyom buna. Kibri egosu ve rakibi kucumsemesiyle bilinir kendisi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7831. sayfa)

-
-
eşleşme sonrası aciz yönetimimizden herhangi biri yabancı hakem + var + 38k polis koruması istiyoruz diye açıklama yaptı mı
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: demircibuKonferansda cok basarililar. Norjlend54355 falan kapistilar trnava sigma olmic vsvs fb denki takimlar
1 tane takım geçip şampiyon olacaklarını sanıyorlar. Azıcık eli ayağı düzgün takım gelince patates olup dönüyorlar. Sanki kendileri her sene final oynuyormuş gibi bize laf söylüyorlar bir de :D
-
Fener galibiyetiyle taraftarın bakış açısının büyük oranda değişeceğini farkında. Trabzon'u veya Beşiktaş'ı elese şu etkinin çeyreğini bile veremez. Bence seviniyordur.
-
Araliktan beri top oynamiyor takim ayakta duracak hali yok oyuncularin çoğunun. Zor gözüküyor fb daha diri ve dinç insallah kazanırız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kupadan da elendik hayirli ugurlu olsun.
Haftada 1 mac yapmak gibisi yok..
Okan Buruk
İlk hafta sonu besiktas derbisine cikacaz 2-3 gun sonra Hafta ici fener derbisini oynayacaz, sonra ise ayni hafta sonu samsunspor ile oynayacaz sampiyonlukta gitti, turkiye kupasida. Butun bunlar Okan Burugun sucu. bu sefer kesin istifa eder
Beşiktaşı yen gerisini bırak.beşiktaşı yenen samsunu hayli yener
Fener rahat rahat kupa alacağına en azından oda yıprancak
Bu kadar karamsar olmaya gerek yok.Bizim şu an önceliğimiz alanya antalya
-
doğru bir planda morata osimhenin çok fazla katkı vereceğini düşünüyorum.
ligde 11, kupada final olursa 3 maç yani toplam 14 maçta iş yaparlar. mertensin fizik ve form olarak sonlarda daha iyi oynarsa şampiyon oluruz.
fener rangersi elerse sonraki rakibi bilbao ya da roma olacak. bu maçlarda zaten yorulacaklar
Bence de düşük ihtimal ama bizim yönetimin yabancı hakem için yangın yapması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam harbi davranış bilimiyle okanı ahşap çiviye çevirdi. Seviyesine inmem dedi, kulübeye merhabaya gitmedi. Cv çok ağır adamın :))) bizim okan da crying one gitti craying one geldi :)
Üzüldüm lan şimdi okana sindi adam resmen. Yönetim yönetim olsa çıkar iki kelam eder. Ahhhhhhh Fatih Hoca olacaktı ki gerçi o olsa zaten böyle şeyler söylemeye kimsenin yüreği yetmez hadi oldu diyelim var ya karşıdakini ağlayacak hale getirirdi
Okan istifa etmez bence 3 m euro alıyor sozlemeside var zaten hep bi bahane üretiyor bulur biseyler ama taraftar yangın yaparsa iş değişir anca. Bence cok kotu sonuclar gorucez bu süreçte farkli yenilgiler bile olacak bence
ınstagram
A Spor on Instagram: "💥 TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz'dan #Fenerbahçe - #Galatasaray açıklaması: Yerli hakemlerimize de bu tür karşılaşmaları yönettirip onların tecrübelenmesi açısından iyi olacağını düşünüyorum. Her iki takımın isteğine ve yönetim kurulumuzun kararına göre bunu değerlendireceğiz."https://www.instagram.com/reel/DG3AAmbOfnx/?igsh=MWczaXc1dXpiOGZsZg%3D%3DBunlar yüzsüzlüğün gevsekligin utanmazligin sınırını arşa çıkardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker -- 6 Mart 2025; 19:3:23 > -
Fener ile eşleşme kesin gibiydi zaten böyle bir gelir fırsatını kaçırmazlardı.
Yav daha fikstürü bilmiyorsun konuşuyorsun. JK maçı öncesi 2 hafta milli takım arası var. İki derbi sonrasında BAY geçiyoruz tam 11 gün sonra Samsunspor maçına çıkıyoruz.
Çıkacak tüm maçları alacak Okan efendi bu kadar basit. Haftada tek maç oynuyor, bu kadro boşuna verilmedi ona.
-
fenerbahcenin 5. Yildizinin gercekligi
https://x.com/temmuzhaber/status/1897668508890136961/video/1
teker teker üstlerinden geçicez
-
Geçen sene Kadıköy'de Türk hakem ve Türk VAR ile oynadık(Icardi'ye atılan tokat ve yumruklar akıllarda), sahamızdaki maçı ise yabancı VAR ile oynadık.
Bu sene Kadıköy'de Türk hakem ve Türk VAR ile oynadık(farkı önlemek için uydurulan penaltı malum), sahamızda ise hem yabancı hakem ve yabancı VAR ile oynadık.
Eğer kupa maçında Kadıköy'de yabancı hakem ve VAR getirtmezlerse Dursun Özbek ve yönetimi bir zahmet bırakıp gitsin ve bir daha kulüpten içeri girmesin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X