Şimdi Ara

GALATASARAY 4 - 0 Kayserispor ( Maç Bitti TEBRİKLER ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cdemir

Kayseri form tutmuş durumda ve ön eleme maçını kazanmış olmanın morali de var.

GS'da ön elemede farklı kazanmış olmanın morali var.

GS bu maçta zorlanacak..

Önce beraberlik, olmazsa Kayseri maçı alır diyorum..

hocam seninki realite değil daha çok temenni gibi geldi bana.
  • 5 den az fark atarsak ben de bişi bilmiyorum ! Yürü be cimbomum !
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

5 den az fark atarsak ben de bişi bilmiyorum ! Yürü be cimbomum !

o kadar olmaz ama yenerizskor:2-1

• song-tomasa büyük iş düşüyor ve tabikide iliçe. iliç 1 tane yazar diyorum alıştırdı namussuzzz
  • orhan ile cihan fazla ileri çıkmazsa pozisyon vermeden yeneriz. ama son maçtaki 11 i bozmaması lazım. okan hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 11 Ağustos 2006; 17:08:11 >
  • iliç özellikle içerdeki maçlarda her zaman kilidi çözen adam oluyor. enteresan bir adam seviyorum keratayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

orhan ile cihan fazla ileri çıkmazsa pozisyon ermeden yeneriz. ama son maçtaki 11 i bozmaması lazım. okan hariç

+1 CİHAN da olmamalı bence..
  • cihan ,volkan oynamalı.

ne diyom lem ben
  • tüm kalbimle katılıyorum.cihan'la,volkan japon kale maç dahil,her maçta ilk 11'de kadrodaki yerlerini almalılar.aklın yolu bir

• Maça Doğru: Galatasaray - Kayserispor

Turkcell Süper Ligi’nin 2. haftasında rakip Ali Sami Yen Stadı’nda Kayserispor. 13 Ağustos Pazar günü, Ali Sami Yen Stadı’ndaki maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu hava durumu ve istatistikler…

Maç Info
    Maç: Turkcell Süper Lig - 2. Hafta
    Stad: Ali Sami Yen Stadı
    Tarih: 13 Ağustos Pazar / Saat 21:30
    Hakem: Selçuk Dereli, Adil Sinem, Mehmet Kısal // 4. Hakem: Bülent Yıldırım
    Sakatlar: Ümit Karan, Yalçın Ayhan, Hasan Kabze
    Cezalılar: Yok
    Hava Durumu: Maç günü hava açık ve bol güneşli. Sıcaklık gündüz 30, gece 23 derece.

Canlı Yayın
    TV: Lig TV
    İnternet:www.galatasaray.org

Bilet Fiyatları
    Kapalı Alt 40 YTL
    Yeni Açık Üst 20 YTL
    Yeni Açık Alt 15 YTL
    Eski Açık 20 YTL

Maç Günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatları
    Kapalı Alt 36 YTL
    Yeni Açık Üst 18 YTL
    Yeni Açık Alt 13 YTL
    Eski Açık 18 YTL

Galatasaray
    2005-2006 sezonunda 16. şampiyonluğu kazanan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda ve Almanya kamplarının yanı sıra, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki çalışmalar ve yaptığı hazırlık maçlarıyla tamamladı. Transfer döneminde, Beşiktaş’tan Okan Buruk, Shaktar Donetsk’ten Tolga Seyhan ve Arjantin’in Estudiantes takımından Marcelo Adrian Carrusca’yla anlaşan Galatasaray, Alioum Saidou ile de yollarını ayırdı.

Son 5 Maç
    Bursaspor 3-2 Galatasaray
    Borussia Mönchengladbach 1-1 Galatasaray
    Galatasaray 0-1 Beşiktaş (Süper Kupa)
    Ankaraspor 1-1 Galatasaray
    Galatasaray 5-2 Mlada Boleslav (Şampiyonlar Ligi Ön Eleme)

Kayserispor
    Geçtiğimiz sezonu 15 galibiyet, 13 mağlubiyet ve 6 beraberlikle, toplam 51 puan kazanarak 5. sırada tamamlayan Kayserispor’un teknik direktörlüğünü Ertuğrul Sağlam sürdürüyor. Transfer döneminde, Toledo, Muhhamed Hanefi, Leonardo Iglesias, Hamid Kavianpour, Tayfun Cora’yla anlaşan Kayserispor, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Yordanov ve Ergün Teber’le de yollarını ayırdı.

Son 5 Maç
    Kayserispor 1-0 Sopron (İntertoto Kupası)
    Larissa 0-0 Kayserispor(İntertoto Kupası)
    Kayserispor 2-0 Larissa(İntertoto Kupası)
    Kayserispor 1-0 Trabzonspor
    Tiran - Kayserispor 0-2 (UEFA Kupası)

2006-2007 Sezonu: Kayserispor
    Nuri Kıldır
    Dimitar Ivankov
    Hamdi Altıok
    Ali Üçkulak
    Erman Sarı

Delio Toledo
    Rashad Sadigov
    Tayfun Cora
    Kemal Okyay
    Ali Turan
    Bora Kalyon
    Aydın Toscalı
    Samuel Johnson

Leonardo Andres Iglesias
    Ragıp Başdağ
    Köksal Yedek
    Enver Işık
    Kamber Arslan
    Sezer Sezgin
    Mehmet Topuz
    Fatih Ceylan

Hamed Kavianpour
    Gökhan Ünal
    İlhan Parlak
    Enver Işık
    Engin Çiçem
    Muhammed Hanifi Akagündüz

• beyler maç saat 21,30 da ama saat 19.00 da bizim kupa töreni var lig tv kupa törenini vercek mi? aksi halde sabah erken kalkıp bilet almalı.
  • yaw kupa töreni nezaman maç nezaman ? ben bişey anlamadım... sonra stadta kaçırmayalım da töreni....
  • Evet olsa iyi olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Kayseri form tutmuş durumda ve ön eleme maçını kazanmış olmanın morali de var.

GS'da ön elemede farklı kazanmış olmanın morali var.

GS bu maçta zorlanacak..

Önce beraberlik, olmazsa Kayseri maçı alır diyorum..

hocam seninki realite değil daha çok temenni gibi geldi bana.

• MUHTEMEL 11

Teknik direktör Erik Gerets'in yarın Kayserispor'la yapacağı karşılaşmada, Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Orhan, Sabri, Mehmet, Ayhan, Arda, İliç ve Hakan'ı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak ve hakem Selçuk Dereli'nin yöneteceği mücadele, Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harwest

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Erik Gerets'in yarın Kayserispor'la yapacağı karşılaşmada, Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Orhan, Sabri, Mehmet, Ayhan, Arda, İliç ve Hakan'ı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak ve hakem Selçuk Dereli'nin yöneteceği mücadele, Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Harwest

MUHTEMEL 11

Spiker kim?
  • BU MAÇ BİZİM BİZİM OLACAK

CİMBOMBOM'SUN SEN BİZİM CANIMIZ SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ SEVİYORUZ SENİ CANI GÖNÜLDEN CİMBOMBOM'SUN SEN BİZİM KANIMIZ LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY

PARA ŞİKE İŞTE FENER İŞTE PARA ŞİKE İŞTE FENER
  • bu akşamki maç berabere biter 0-0 olmaz çünkü iki takımında forvetleri iyi berabere bitmesi GS(bizim) açimizdan hiçde iyi olmaz fener farki 4 e çıkarir bakalım bu akşam için çok umutsuzum
  • kayseri bu ligdeki en ii organize oynayan takımlardan biri ancak gs kendi sahasında kötü de oynasa kazanıyor,ilic ii oynarsa gs yine kazanır
  • GS; öyle ya da böyle kazanır. Nedense anadolu takımlarına karşı pek zorlanmıyor. her zaman değil tabi. öyle olsa her zaman gs nin sampiyon olması lazım. Kayseri'nin alacagı en iyi sonuc beraberlık olur ki o da cok zor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.