Şimdi Ara

GALATASARAY 4 - 0 Kayserispor ( Maç Bitti TEBRİKLER ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kayserinin penaltısını werseler bile bu maçı alırdık ,,takım özellikle 2.yarı süper oynadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

kayserinin penaltısını werseler bile bu maçı alırdık ,,takım özellikle 2.yarı süper oynadı...

+onyüzmilyonbaloncuk

ikinci yarı iyiydi galatasaray.bunun bir sebebide kayserispor'un üstüste maç oynamaya alışkın olmaması olabilir tabi.yinede hakkını yememek lazım,baskılıydılar.en çok sevindiğim şey,cihan'ın gol atması oldu ki ,uzun zaman oldu bir gs golüne sevinmeyeli.sağol cihan,seviyoruz seniböylece nereden baksan 6 ay oynar

bu arada hakemlere dikkat ediyorum(3 büyüklerin hepsinin maçlarını seyrettim),penaltı çalmıycasss bu hafta der gibi yönettiler.garip bir anlayışa bürünmüş bizim hakemler.sert oynatın iyi hoşta,abartmayın be kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

uzun zaman oldu bir gs golüne sevinmeyeli.sağol cihan,seviyoruz seniböylece nereden baksan 6 ay oynar

• quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

biras bekle koymamaışlar daha siteye yarın kesin koyarlar

Yok ya koymamışlar Ankara maçı bile yok
  • harbiden bişi bilmiyormuşum, 1 golcük abartmışım, affedersiniz artık dimi

quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

5 den az fark atarsak ben de bişi bilmiyorum ! Yürü be cimbomum !

• tebrikler nediyemm
  • GS a tebrikler...
    Kayserispor gibi formda ve güçlü bir takımda 4-0 lık bir skorla yenmek başarıdır...

ama 10. dakikadaki pozisyon için penaltı ve kırmızı kart verilseydi maç daha değişik şekillenebilirdi...
  • Golleri nerden bulurum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.