Şimdi Ara

GALATASARAY 4 - 0 Kayserispor ( Maç Bitti TEBRİKLER ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpyanar

GS; öyle ya da böyle kazanır. Nedense anadolu takımlarına karşı pek zorlanmıyor. her zaman değil tabi. öyle olsa her zaman gs nin sampiyon olması lazım. Kayseri'nin alacagı en iyi sonuc beraberlık olur ki o da cok zor.

Gs nin anadolu takımlarına zorlanmamasının sebebi Gs mı yoksa başka bi şey mi ima etmeye çalışıyorsun
  • Umarim Gokhan UnaL cikar sahneye
  • nasılsa gençlerbirliğini yendik stresi attık.başarılar kayseri bastır kayseri.gökhan ünal ve mehmet topuz'un gol atması lazım.fantezi futbolda kadroya aldım
  • İnşallah Kupa maçındaki Kadroyla çıkarız

Edit : Cihan Hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 13 Ağustos 2006; 20:38:24 >
  • ulan maç saat 20:00'de diye çıktık evden,21:30'daymış.otur,otur zamanda geçmiyo.bi de diyorlar gs'ı niye sevmiyosun
  • gs azıcık zorlanır ama bana da yenecekmiş gibi geliyo bilmiyorum.ön eleme morali de var.arada o olmasaydı belki derdim ama.kupalarını da alacaklarmış.süper moral,daha ne olsun...

kayseri iyi takımız diye atak oynarsa bol gollü bi maç olur.sami yende düelloya girerlerse de gs alır götürür maçı.

herkes fb değil ki
  • GS NİN MUHTEMEL 11 İ

MONDRAGON
    ORHAN AK
    RİGOBERT SONG
    TOMAS
    CİHAN
    AYHAN
    MEHMET GÜVEN
    ARDA TURAN
    SABRİ
    İLİÇ
    HAKAN ŞÜKÜR
  • quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

**********************MAÇ BAŞLADI***************

Hadi Galatasarayımıza Başarılar...!!!

• 23.dakika TIK yok dayan be Gayseri

• Maçın başında Kayserinin net penaltısı yendi.
  • Seninle muhattap olmayacağım.

Buyrun buda yenen penaltının videosu.

http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1368446/verilmeyen_penalti.mpg.html

(Boşlukları silin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 13 Ağustos 2006; 22:11:47 >
  • ARDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • GoooooooooooooooooooOOOOoooLLllllllllllllllllLlllllllllllllllllllllllLLL!!!!!

ARDAAAAA TURAAAAAAAAN !!!!

Pozisyon bitti derken Orhan sıfırdan sol ayağı ile penaltı noktasına doğru ortaladı. Arda gelişine düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade77 -- 13 Ağustos 2006; 22:20:06 >
  • dk 7 penaltı kırmızı kart ama nerde o penaltıyı verecek yürek,ulusoy arkanızda ilk 2 haftadan yine basladınız her türlü çirkeflige,yazıklar olsun
  • Gooooooooooolllllll
  • Fuzbing, MissYou haklısınız penaltı Mondragon makas hareketi yapmış yerde resmen, açıp kapatmış. Tşk video için
  • Bence de o pozisyon penaltıydı..

Sonlarda bizim de Arda'ya yapılan hareket penaltıydı hakem onu da vermedi..

2 hatalı kararı var bence.

Maça gelirsek Kayseri iyi kapanıyor, hücumu düşünmüyor Gsyi top kaybına zorluyor.
    Kayseri'ye resmi maçlarda gol atan ilk takımız, cidden çok zor gol yer bu takım.
    Sıkıcı bir maç..
  • Tamam tamam arkadaşlar... Bir şey demedim... Anlatmaya çalıştıgım tek şey birbirinize hakaret etmeye gerek yoktu.. Ama neyse tamam boşverin gitsin... Sadece sorun olmasın istemiştim..
  • Buda ardanın pozisyonu

http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1368672/arda-nin_poziyonu.mpg.html

Not: Videolar bana ait değildir ardanın pozisyonunuda izleyemedim internet çok yavaşladı.
  • nahanda GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 2-0 SASA İLİÇÇÇÇÇÇÇÇ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.