Şimdi Ara

GALATASARAY 4 - 0 Kayserispor ( Maç Bitti TEBRİKLER )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi Galatasarayımıza Başarılar...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 13 Ağustos 2006; 23:27:27 >

• bence bu maçta ne yapıp edip kazanmamız lazım.onun için carrusca oynamamalı.cünkü daha takıma alıstığını sanmıyorum.bende mlada boleslav macının ilk 11iyle cıkmalıyız
  • mlade boleslav maçının taktiğini bozmaz diye düşünüyorum geretsin.ama kadroda oynama yapabilir.

kayseriye dikkat çekelim gerçekten çok iyi bir takım bu sezon ilk 3 oynayacak kapasitede.zor maç olacak valla kara kara düşünüyorum bu maçı.
  • bide gs'nin dikkat etmesi gereken konu kayseri tam anlamıyla hazır.ilk maçlar itibariyle siz daha hazır değilsiniz.inşallah kayseri alır dualarımız kayseriyle.bu arada maç pazar günü mü?
  • Kayserispor'u Geçen Sezon İki Maçtada 3 Tane Atarak Yendik Yine Yeneriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

bide gs'nin dikkat etmesi gereken konu kayseri tam anlamıyla hazır.ilk maçlar itibariyle siz daha hazır değilsiniz.inşallah kayseri alır dualarımız kayseriyle.bu arada maç pazar günü mü?

evet yavkar intertoto nedeniyle kondisyon olarak bizden daha hazırlar.maç pazar günü.dediğin gibi inşallah gençlerbirliği kazanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

bide gs'nin dikkat etmesi gereken konu kayseri tam anlamıyla hazır.ilk maçlar itibariyle siz daha hazır değilsiniz.inşallah kayseri alır dualarımız kayseriyle.bu arada maç pazar günü mü?

evet yavkar intertoto nedeniyle kondisyon olarak bizden daha hazırlar.maç pazar günü.dediğin gibi inşallah gençlerbirliği kazanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

tüh be ben gençlerbirliğini unutmuşum harbiden o da zor ya.bi de deplasman

• şimdi fener maçta penaltı kazansa kalede gökhan köşeyi göstermese bakın gördünüzmü şike işte bize göstermedi olacak.gösterse madem bizimki şikeydi buda şike olacak.ilginç olur.
  • quote:

şimdi fener maçta penaltı kazansa kalede gökhan köşeyi göstermese bakın gördünüzmü şike işte bize göstermedi olacak.gösterse madem bizimki şikeydi buda şike olacak.ilginç olur.

gökhan saga at diye işaret eder fenerli oyuncuda saga atar topu bide gökhan gösterdigi köşeye atlar mı tam komedi olur
  • GS rahat yener bence...
  • şimdi ben iddaa oynamam pek fazla ama oynadım mı.her kuponda fenere veririm maç ne olursa olsun lig maçlarında.fener yenilirse kupon yatar ama bize yarar yenersede kupon iş yapar.acayip zevkli oluyor.
  • RENK TAŞIMIZ Bİ TAKIM OLARAK BENCE KAYSERİYİ YENERİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changez -- 11 Ağustos 2006; 10:26:55 >
  • hmm kayserispor

uefadan iyi skor aldı
    moraller yerinde , takımları hazır

hmm Galatasaray

ş.ligi önelemesinden iyi skor aldı
    tur garanti
    moralleri süper , takım hazır

ama kayseriden daha hazır
    daha güçlüyoz
  • Kayseri spor uzaktan güzel şutları var bunları engellersek Gökhan Ünal ı topla buluşmasını asgari ye indirirsek kanatlardan gelen akınları zamanında kesersek bu maçı rahat alırız.

Yada bunların hiçbirini yapmayıp biz rakibe önlem değil rakip bize önlem alsın taktiğini uygularsak yani kanat akınlarımızı organize geliştirirsek ortadan iliç ile verkaçlarla içeri dalabilirsek doldur boşalt yerine yerden kısa paslarla oynarsak bırakın gerisini Kayseri düşünsün.

Sonuç : Her koşulda bu maçı GALATASARAY rahat kazanır.
  • kayseri trabzon maçını izlemiştim geçen hafta. çok iyi kapanıyolar ve hızlı atağa çıkıyorlar. golü bulmak kolay olmayacak ama atarsak arkası gelir tahminim. kanatlara inip hakana orta yapmak lazım. boleslav maçındaki sistemle oynarsak yeneriz. aksi halde orta sahaya hakim olurlar.
  • güzel bir maç olacağı kesin, maç öncesinde geçen senenin kupa turu atılacak olması ayrı bir motivasyon ve tıklım tıklım tribünlerde kayserinin pek şanslı olacağını sanmıyorum.....
  • Kayseri form tutmuş durumda ve ön eleme maçını kazanmış olmanın morali de var.

GS'da ön elemede farklı kazanmış olmanın morali var.

GS bu maçta zorlanacak..

Önce beraberlik, olmazsa Kayseri maçı alır diyorum..
  • Bence beraberlik ya da GS
  • Kayseri her maçta aslan gibi top oynuyor.Ama Ali Sami Yen'de bütün Anadolu klüpleri dut yemiş bülbül.

Gs rahat kazanır herhalde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.