Şimdi Ara

Galatasaray'a 50 milyon euroluk sponsor ! %90

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom'la forma anlaşması bu sezon sona eren G.Saray, dünyanın 4 büyük deviyle 5 yıllık yeni anlaşma için pazarlık masasına oturdu.

G.Saray yönetiminin de teyit ettiği bilgilere göre, bu 4 dev şirket; Fly Emirates, LUKoil, Gazprom ve Samsung...

Kulübün Avrupa çapındaki marka değeri nedeniyle forma reklamına talip olan şirketler arasından G.Saray en iyi teklifi veren LUKoil ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı kulübün forma gelirinden alacağı yıllık rakam ise 10 milyon Euro.. 5 yıllık sözleşme ile G.Saray'ın kasasına toplam 50 milyon Euro'luk bir gelir giricek.

Hali hazırdaki sözleşmesine göre G.Saray, Türk Telekom'dan yılda 7 milyon Euro forma geliri kazanırken; F.Bahçe yine Türk Telekom'dan yılda 9.5 milyon Euro alıyordu.. Yeni anlaşmanın bu şartlarda imzalanması halinde, G.Saray forması Türkiye'nin reklam değeri en yüksek forması olacak.

Kaynak: Sportbox.ru

• Fly Emirates'ten Lukoil'e. Şaka şaka, hangisi daha çok para verirse onunla anlaşalım. Formadaki reklamın görüntüsü prestij veya para kazandırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Fly Emirates'ten Lukoil'e. Şaka şaka, hangisi daha çok para verirse onunla anlaşalım. Formadaki reklamın görüntüsü prestij veya para kazandırmıyor.

Merhaba,

Küçümsediğiniz Lukoil, yıllık GELİRİ 11 milyar dolar olan Dünya'nın en büyük enerji firmalarından biridir. Savaş başlatır, savaş sonlandırır.

Enerji sektöründen gariban bir avukat.

Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Fly Emirates'ten Lukoil'e. Şaka şaka, hangisi daha çok para verirse onunla anlaşalım. Formadaki reklamın görüntüsü prestij veya para kazandırmıyor.

Merhaba,

Küçümsediğiniz Lukoil, yıllık GELİRİ 11 milyar dolar olan Dünya'nın en büyük enerji firmalarından biridir. Savaş başlatır, savaş sonlandırır.

Saygılar.

Havalı duran bir isim bekliyorlardı ondandır Daha öncede dediğim gibi Bim 500bin bile daha fazla verse Aysal onu tercih eder.

• Fena değil aslında.. Hemen lukoil reklamlı bir forma yapın bakalım
  • Resim çıkmamış, forma tasarımları gelsin bakalım

https://store.donanimhaber.com/84/11/dc/8411dc69ac6e3c8b31406406c0d8b1b8.png

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Merhaba,

Saygılar.

Lukoil'i bilmeyen yoktur zaten hocam. Benim bahsettiğim olay formanın önünde ne yazacak olmasıydı. Üstelik sonraki cümlemde nasıl olması gerektiğini de söyledim. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim hazırlamış bu haberi? neresinden tutsan elde kalıyor.
    piyasada halihazırda 15 milyon avro'luk tekliflerin olduğu söylenirken, 10 milyon'a evet diyeceğimiz haberi bana gerçekçi gelmiyor.
    yine galatasaray bugün türk telekom'dan 5 milyon dolar kazanmakta, 7 milyon avro değil. ya da çoğunluk yanlış biliyor.

konu açılmaya bile değmeyecek bir haber.
  • kim en çok verirse tabiki o alsın.ne yazıcağının bi önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

kim hazırlamış bu haberi? neresinden tutsan elde kalıyor.
    piyasada halihazırda 15 milyon avro'luk tekliflerin olduğu söylenirken, 10 milyon'a evet diyeceğimiz haberi bana gerçekçi gelmiyor.
    yine galatasaray bugün türk telekom'dan 5 milyon dolar kazanmakta, 7 milyon avro değil. ya da çoğunluk yanlış biliyor.

konu açılmaya bile değmeyecek bir haber.
    quote:

Orijinalden alinti: hashus1099

kim hazirlamis bu haberi? neresinden tutsan elde kaliyor.
    piyasada halihazirda 15 milyon avro'luk tekliflerin oldugu söylenirken, 10 milyon'a evet diyecegimiz haberi bana gerçekçi gelmiyor.
    yine galatasaray bugün türk telekom'dan 5 milyon dolar kazanmakta, 7 milyon avro degil. ya da çogunluk yanlis biliyor.

konu açilmaya bile degmeyecek bir haber.

Ben bilmem ajanslar bilir

• böyle
  • Bence aynı fiyatı Fly, Samsung Gazprom kesinlikle verir. En yükseği veren olsun ama bu 3ünden biri olsun :D
  • 10milyonu samsung filanda veriyor zaten haber yalan 10miyon üstüne kim verirse onla imzalıcaz
  • İki önemli nokta:

1. "Kulübün Avrupa çapındaki marka değeri nedeniyle ..."
    2. "G.Saray, Türk Telekom'dan yılda 7 milyon Euro forma geliri kazanırken; F.Bahçe yine Türk Telekom'dan yılda 9.5 milyon Euro alıyordu"

İyi ki Fenerbahçe'nin Avrupa çapında marka değeri yok, aksi halde yıllık 15-20 milyon Euro falan alırmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi bim li formayı yapabilir mi merak ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin76

İki önemli nokta:

1. "Kulübün Avrupa çapındaki marka değeri nedeniyle ..."
    2. "G.Saray, Türk Telekom'dan yılda 7 milyon Euro forma geliri kazanırken; F.Bahçe yine Türk Telekom'dan yılda 9.5 milyon Euro alıyordu"

İyi ki Fenerbahçe'nin Avrupa çapında marka değeri yok, aksi halde yıllık 15-20 milyon Euro falan alırmış.

O zamanlar biz berbat oynuyorduk. İki yıl üst üste yapılan şampiyonluklar drogba sneijder gibi transferler avrupada zaferler yoktu. Yinede kim sözleşmeyi yapmışsa amatörlük yapmış...
  • lukoil ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

birisi bim li formayı yapabilir mi merak ettim :D

aynen Bim'li forma bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılan Haber. Samsung 15 teklif etti. 20 milyon € dan aşağı imzalanmıcak
  • Tam ben yazacaktım LUKoil i de mi küçümsemişler diye benden önce yazan çıkmış.

Bence LUKoil diğerlerinden daha iyi olur.Çünkü Samsung Chelsa de Emirates Arsenal'de var.LUKoil ise tek olacak Galatasaray ile sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.