Doğu tribününe 2 adet biletim var. Bok : 413. Aldığım fiyattan vereceğim, karaborsacılık filan değil amacım. Tanesi 50 lira. İlgilenenler pm atabilir.
quote:Orijinalden alıntı: TheMEA quote:Orijinalden alıntı: Assassinate TARAFIMDAN ALINMIŞTIR. Senin kombine yok muydu Çağlar? Yok geçen sene kombine gibi gittim her maça ondan öyle sanıyor olabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: Assassinate quote:Orijinalden alıntı: TheMEA quote:Orijinalden alıntı: Assassinate TARAFIMDAN ALINMIŞTIR. Senin kombine yok muydu Çağlar? Yok geçen sene kombine gibi gittim her maça ondan öyle sanıyor olabilirsin Bi tane kombine alsaydın ya o zaman ayrı ayrı uğraşacağına. Hayırlı olsun, eğer yine frikik olursa çek telefonla, en son çektiğinde Xelçuk atmıştı.
quote:Orijinalden alıntı: TheMEA quote:Orijinalden alıntı: Assassinate quote:Orijinalden alıntı: TheMEA quote:Orijinalden alıntı: Assassinate TARAFIMDAN ALINMIŞTIR. Senin kombine yok muydu Çağlar? Yok geçen sene kombine gibi gittim her maça ondan öyle sanıyor olabilirsin Bi tane kombine alsaydın ya o zaman ayrı ayrı uğraşacağına. Hayırlı olsun, eğer yine frikik olursa çek telefonla, en son çektiğinde Xelçuk atmıştı. Bu sezon çok gidemedim Uğur ondan :) Seneye inşallah.