galatasaray başka transfer yapmayacak yaparsada yine bedava adamları toplayacak.. kaynağım falan yok ama Adnanlar kaç senedir aynı şeyi yapıyorlar şuralara takviye yapacağız deyip yapmıyorlar. bu takıma acil, defans ve forvet lazım ama alınacağını sanmıyorum. alınsada bu oyuncunun beklentilerimizi karşılayacak bir isim olduğuna hiç ihtimal vermiyorum. inşallah adnanlar beni yanıtır ben burda mahcup olmaya razıyım ama dediğim gibi buna ihtimal vermiyorum.
bravo kardeşim
kaliteli bedava okucaksa olsun bence. bkz/ kazim
En çok transfer yapılan dönem Polatın başkan olduğu dönemdir heralde. Birde transfer yapmaz diyorsun.
Alınmaz diyorsun sonra alınsada falan filan.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
En çok transfer yapılan dönem Polatın başkan olduğu dönemdir heralde. Birde transfer yapmaz diyorsun.
en çok yanlış transfer yapılan dönemde adnan polatın dönemidir. adnan polatın yaptığı 1 tane doğru transfer var mı acaba haldun üstünel gittikten sonra. sakın misimoviç deme adnan adam olsaydı oyuncusuna sahip çıkardı getirmeyle bitmiyor iş.Ardayada sahip çıkmadı taraftara yem etti zaten. Keitayıda disiplinsiz diye gönderen bu yönetim değil miydi peki. bıraksınlar yalanı keitada sırf para için gönderildi. geçen seneki takıma dokunulmayıp sadece 1 tane forvet alınsaydı bu takım banko şampiyon olurdu o beğenmediğimiz BAM la bile. geçen sene baros sakatlanana kadarki maçları hatırlarsan ne demek istediğimi anlarsın.
Orta saha gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: uninvited
quote:
en çok yanlış transfer yapılan dönemde adnan polatın dönemidir. adnan polatın yaptığı 1 tane doğru transfer var mı acaba haldun üstünel gittikten sonra. sakın misimoviç deme adnan adam olsaydı oyuncusuna sahip çıkardı getirmeyle bitmiyor iş.Ardayada sahip çıkmadı taraftara yem etti zaten. Keitayıda disiplinsiz diye gönderen bu yönetim değil miydi peki. bıraksınlar yalanı keitada sırf para için gönderildi. geçen seneki takıma dokunulmayıp sadece 1 tane forvet alınsaydı bu takım banko şampiyon olurdu o beğenmediğimiz BAM la bile. geçen sene baros sakatlanana kadarki maçları hatırlarsan ne demek istediğimi anlarsın.
Güzel kardeşim konu açmışsın başka transfer olmayacak diye. Sonra alınsada işe yaramaz adamlar alınır demisin. Şimdi ki mesajında Polatın hatalarını söylüyorsun.
Demek istediğini açık ve net yaz.
Haldun Üstüneli hepimiz çok seviyoruz ama onun aldığı adamlar şimdi nerede ne yapıyor herkesin malumu. Gittiğinde bende çok tepki gösterdim fakat gerçek bu.
Elanoya çok arka çıktım, hala arka çıkarım ama gittiği takım Santos. Keitanın gittiği ülke Katar. Jo, yedek kulübesinde çürüyor. Santosun akıbeti belli değil. Birde bunların yıllık ücreti çok fazla.
Adnan Polat bu olaylardan sonra eski futbolcular, yöneticilerin eleştirilerden ders almış ki, iş yapacak futbolcu transfer ediyor. Bunun yanında yıllık ücaretlerini makul oranda tutup maç başı para sistemi getiriyor.
Ben dahil herkes burun kıvırdı Culio'ya ama adam 2 maçta katkı vereceğini gösterdi bize.
Polat ve Sezgin artık etikete değil iş yapar mı yapamaz mı buna bakıyorlar. Gerçi Polat elini çekmiş durumda, herşeyi Hagi'ye bıraktığını söylüyor. Sorumluluğun büyük bölümü Hagi'de.
Şu tatmin olmama, şımarık çocuklar gibi arkadaşının aldığından daha iyisine sahip olma duygusundan kurtulun.
Bilinçsizce eleştiri yapacağınıza doğru dürüst eleştiri yapın ki takıma faydanız olsun. Bu şekilde devam ettikçe Galatasaray düşmanlarına destek veriyorsunuz.
Sabırla anlatmışsın. Tebrik ederim. Ben yoruldum artık bunlara cevap vermekten.
Sanırım yarın stadın açılış günü 2-3 transfer bombası patlatacaklar. Belki bu transferler bitti ama açıklama yarını bekliyor olabilirler.
Ve artık mümkünse bize yıldız gelmesin. Çok parlak isimlerin bize ne verdiğini gördük, dün Malatya'da da gördük. İsimler, imajlar yetmiyor, sahadaki mücadele önemli.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: uninvited
quote:
Güzel kardeşim konu açmışsın başka transfer olmayacak diye. Sonra alınsada işe yaramaz adamlar alınır demisin. Şimdi ki mesajında Polatın hatalarını söylüyorsun.
Demek istediğini açık ve net yaz.
Haldun Üstüneli hepimiz çok seviyoruz ama onun aldığı adamlar şimdi nerede ne yapıyor herkesin malumu. Gittiğinde bende çok tepki gösterdim fakat gerçek bu.
Elanoya çok arka çıktım, hala arka çıkarım ama gittiği takım Santos. Keitanın gittiği ülke Katar. Jo, yedek kulübesinde çürüyor. Santosun akıbeti belli değil. Birde bunların yıllık ücreti çok fazla.
Adnan Polat bu olaylardan sonra eski futbolcular, yöneticilerin eleştirilerden ders almış ki, iş yapacak futbolcu transfer ediyor. Bunun yanında yıllık ücaretlerini makul oranda tutup maç başı para sistemi getiriyor.
Ben dahil herkes burun kıvırdı Culio'ya ama adam 2 maçta katkı vereceğini gösterdi bize.
Polat ve Sezgin artık etikete değil iş yapar mı yapamaz mı buna bakıyorlar. Gerçi Polat elini çekmiş durumda, herşeyi Hagi'ye bıraktığını söylüyor. Sorumluluğun büyük bölümü Hagi'de.
Şu tatmin olmama, şımarık çocuklar gibi arkadaşının aldığından daha iyisine sahip olma duygusundan kurtulun.
Bilinçsizce eleştiri yapacağınıza doğru dürüst eleştiri yapın ki takıma faydanız olsun. Bu şekilde devam ettikçe Galatasaray düşmanlarına destek veriyorsunuz.
biz galatasaray düşmanlarına destek vermiyoruz siz Galatasarayı içten yıkmaya çalışanlara destek veriyorsunuz. katara gitti dediğin keita para yüzünden gönderildi. adam kendisi çıkp ben katara gideceğim demedi adamı para için sattılar. galatasaraya gelmiş en iyi sağ açıklardan birisidir keita. bu arada giden futbolcuların gittikleri takımlar değil bizdeyken yaptığı katkılar önemli benim için. elano reale gitse ne olur bizde oynadığı futboldan sonra. ben culio iyidir kötüdür bilemem onu zaman gösterecek oynadığı 2 maçta iyi iş çıkardı orası ayrı ama konumuz bu değil. bakın ben galatasaray her sene şampiyon olsun her sene kupaları alsın demiyorum ama bu klup futbol tarihinin en kötü yıllarını yaşıyor. bunun sorumlusu ne teknik adam olabilir ne futbolcular olabilir bunun tek sorumlusu adnan polattır neden mi çünkü doğru yerde ve zamanda doğru müdahaleleri yapmamıştır. bu arada transfer yapılmayacakla polata söylediğim bağlantıları neden kuramadığını anlamadım. polat ve sezgin bu işlerden sorumlu bu işin hagiye falan bırakıldığı yok. hagiye bırakılsa hagi mutuyu getirirdi mutu iş yapar mı orasıda tartışmalıdır ama transfer hala polat ve sezginin elinde. o sözleri polat kazım elimde patlarsa olaydan sıyrılayım diye söyledi. faturası yine hagiye kesilir sezginciğine kıyamaz yine merak etme. ama ardaya kıyar keitaya kıyar. peki sezgine niye kıyamıyor bunuda bir düşün. bu kulübün paraları nereye gidiyor polat holdinge mi?
quote:
Orijinalden alıntı: sinmu
Sabırla anlatmışsın. Tebrik ederim. Ben yoruldum artık bunlara cevap vermekten.
madem yoruldun cevap yazmadan çık niye kendini yoruyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Sanırım yarın stadın açılış günü 2-3 transfer bombası patlatacaklar. Belki bu transferler bitti ama açıklama yarını bekliyor olabilirler.
Ve artık mümkünse bize yıldız gelmesin. Çok parlak isimlerin bize ne verdiğini gördük, dün Malatya'da da gördük. İsimler, imajlar yetmiyor, sahadaki mücadele önemli.
Iyide acilista yeni yildizlarinla gövde gösterisi yapmadiktan sonra adam aldim demek pek mantikli gelmiyor en azindan büyük bir yildiza ,acilis macindan önce ,gösteri erbabinda imza töreni vs yaptirilabilirdi
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
quote:
Iyide acilista yeni yildizlarinla gövde gösterisi yapmadiktan sonra adam aldim demek pek mantikli gelmiyor en azindan büyük bir yildiza ,acilis macindan önce ,gösteri erbabinda imza töreni vs yaptirilabilirdi
bazı sitelerde formica, biglia ve mutunun bittiği söyleniyor ve şuan kampta oldukları yönünde haberler var ama benim artık adnanlara inanasım gelmiyor yine hayal kırıklığına uğramamak için açtım bu başlığı. gelirse sürpriz olsun diyorum ya ben morarmaya razıyım
pffff
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
quote:
Benim de tam anlatmak istediğim o. Gövde gösterisi yapmak için bize futbolcu gelmesin, parlak isim haklarına euro lar uçmasın. Bize gelecek adamların adı değil futbolu yıldız olsun. Stadın kendisi zaten gövde gösterisidir.
bir kaleci bir forvet birde ortasaha adamı alacagız dedi polat 2 yönlü.
3 Yabancı 1 Türk alır kanaatindeyim . Daha kimler gider onu daha çok merak ediyorum.
Pfff yine aynı şeyler, yarın Messi gelse yine siz sallarsınız. Türklerin huyudur, Adnan Polat gider başkası gelir yine aynı terhane devam eder. 2000'den sonra o kadar başkan değiştirdik ne oldu ki, bundan sonrada birşey olsun. Sizin gibilerin zihniyeti yüzünden, sabırsız, bilip bilmeden sallayan, ön yargıyla yaklaşan taraftarlar olduktan sonra kaseti sar başa devam eder durur.
Stadın açılışı yarın bence yarın en az birini açıklarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Far-Cry
Pfff yine aynı şeyler, yarın Messi gelse yine siz sallarsınız. Türklerin huyudur, Adnan Polat gider başkası gelir yine aynı terhane devam eder. 2000'den sonra o kadar başkan değiştirdik ne oldu ki, bundan sonrada birşey olsun. Sizin gibilerin zihniyeti yüzünden, sabırsız, bilip bilmeden sallayan, ön yargıyla yaklaşan taraftarlar olduktan sonra kaseti sar başa devam eder durur.
öyle bir grup var haklısın ama ben onlardan değilim. Adnan polat maddi anlamda Galatasaraya çok şey kattı bunun aksini kimse söyleyemez ama spor olarak galatasaray tarihinin en kötü başkanıdır. 2 senedir düşüşteyiz. ben adnan polatın geçen sene ara dönemde nondayı gönderip bizi forvetsiz bırakınca anladım futboldan ne kadar anladığı. biz geçen sene hem uefada hemde türkiye liginde şampiyon olabilecek kapasitede en azından iyi bir yerlere gelebilecek kapasitede bir takımdık. sadece adam gibi bir forvet gerekiyordu ama yanlış hamleler sonucu bugunlere kadar geldik. kewel gibi bir adam defans oynamak zorunda kaldı, forvet oynamak zorunda kaldı. bide kaleye geçirseydik tam olacaktı