Şimdi Ara

Galatasaray bence uzun yıllar birdaha şampiyon olamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu açık ve net bence. Cidden artık Galatasaray dönemi bitti gibime geliyor. Bu konu ss alın birşeyler yapın işte
    Heleki en son Belhanda transferiyle iyicene bu düşünce kafama oturdu, Bruma o fiyata satılıp, bu fiyata Belhanda'nın alınması cidden çok komik

Fatih Terim gelirse belki takım düzelebilir ama onun dışında Galatasaray'ın ben uzun yıllar şampiyon olamayacağını düşünüyorum
    Yani başkan değişse de farketmez bu saatten sonra, artık Gs'liler uefa kupası falan konularını sıkça açabilir çünkü bundan sonra başarı çok zor Gs'de

Artık hepimiz Beşiktaşın ligdeki hükümdarlığını kabul etmek zorundayız
    Objektif olduğumu belirtmek amacıyla bakın bunuda söylüyorum, Aziz Yıldırım olduğu sürece bence Fenerbahçe hiçbir zaman birdaha ŞL gidemeyecek gibime geliyor, Aykut Kocaman varken asla şampiyon olamayız, önümüzdeki sezon Beşiktaş keklik gibi çok kolay şampiyon olacak ligimizde.

Biz fenerliler ve siz gs'li arkadaşlar beraber mangal falan yapalım artık ligimizdeki bjk krallığını düşünür düşünür eskilerle övünürüz. Siz uefa kupası dersiniz, biz de işte bi çeyrek final şl başka birşey yok zaten

• Bu senin tahminin değilde temennin bence. 2010-11 sezonundan sonrada aynısı söylendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 24 Haziran 2017; 11:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -davaro-

• davaro
  • Kuşların klasik arzularını sanki bilimsel bir gerçekmiş gibi dökmesi volume 4587

1-) Bruma'nın satış fiyatı ile Belhanda'nın alış fiyatını aynı zannederek zaten dakika 1 gol 1 ne kadar bilgisiz olduğunu gösterdin
    2-) Başarı gelmez diyosun, temenni dışında bir neden göstermemişsin.
    3-) BJK hükümdarlığını vizyonunu kaybetmiş insanlar kabule der. Siz FB olarak kabul edebilirsiniz, ama GS bu sene kendine gelecektir ve BJK tekrar ait olduğu yerlere dönecektir.
    4-) FB Şline gidemez demişsin. Burada sana 100% hak veriyorum.
    5-) BJK'nin an itibari ile forveti yok. Talisca her an alınabilir. Atiba ve quaresma yaşlı sınıfında futbolcular. Seneye full maçları kaldırmaları şüpheli. Kalecileri yok. Defans hattı belirsiz. Gökhan Gönül de yaşlandı artık. E bi zahmet hakemler de korumaz ise BJKyi seneye sıradan bir BJK izleriz. Adamlar geçen sene kendi sahalarında ne ŞL maçı kazandılar, ne FB ne GSyi yendiler. Ve bu takımdan herkes garip bir şekilde Türk Futbol tarihinin en iyi takımı gibi konuşuyolar. Enteresan gerçekten.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Bjk olmayanlarinda hayallerinden once kendi olmayanlarina bak bence. Sag bekin yok sol bekin yok on liberon yok 8 numaran yasli oyuncu katagorisinde yillik 3 milyon euro kazanan dususte oyuncu 10 numaran 33 yasinda yillik 5 milyon alan dususte oyuncu bunlarin yedekleri yok sag acigin gitti yerine devre arasi aldigin vasat oyuncu var solda istikrarsiz bir oyuncuya milyon eurolar odedin santraforun gecen sene bjk gundemine gelince kimsenin begenmedigi gomis olacak fransa ligini 5. Bitiren takim santraforu alti ustu. Hepsini gectim teknik direktorun karabukspor teknik direktoru. Taraftarin 5 haftada dursun istifa diyip yine maclara gelmemeye baslar.

Gelmis besiktasin kadrosunu elestiriyor. Bjk yedek kadrosu senin ilk 11 den iyi suanda. En onemlisi de senol gunes var..hocan anca yardimcisi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK batacak o nasıl hükümdarlık, en önemli oyuncularını satmaya çalışıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler aydınlandık. biraz da messi mi ronaldo mu o konuda aydınlatırsan cok seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bjk olmayanlarinda hayallerinden once kendi olmayanlarina bak bence. Sag bekin yok sol bekin yok on liberon yok 8 numaran yasli oyuncu katagorisinde yillik 3 milyon euro kazanan dususte oyuncu 10 numaran 33 yasinda yillik 5 milyon alan dususte oyuncu bunlarin yedekleri yok sag acigin gitti yerine devre arasi aldigin vasat oyuncu var solda istikrarsiz bir oyuncuya milyon eurolar odedin santraforun gecen sene bjk gundemine gelince kimsenin begenmedigi gomis olacak fransa ligini 5. Bitiren takim santraforu alti ustu. Hepsini gectim teknik direktorun karabukspor teknik direktoru. Taraftarin 5 haftada dursun istifa diyip yine maclara gelmemeye baslar.

Gelmis besiktasin kadrosunu elestiriyor. Bjk yedek kadrosu senin ilk 11 den iyi suanda. En onemlisi de senol gunes var..hocan anca yardimcisi olabilir.

peki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 24 Haziran 2017; 12:8:3 >

• beyler peki bjk bu sene 3.kez de sampıyon olursa

bu konuda hala hak vermıcekmısınız bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

beyler peki bjk bu sene 3.kez de sampıyon olursa

bu konuda hala hak vermıcekmısınız bana?

BJK o kadar sıradan bi oyun oynuyor ki Avrupa'da Kiev'den 6 yiyebiliyor , önemli bi rakip geldiğinde turu geçemiyor.

Ş.L'de Benfica ile Napoli turladı, Avrupa Liginde Lyon. BJK bu takımlardan iyi değil. BJK, ancak Olimpiyakos'tan filan iyi.

BJK bu sezon da Avrupa'da nal toplayacak. Ş.L'de gruptan çıkamayacak. Bu takım çoook dehşet bi takım değil, sadece GS kötü yönetiliyor, o kadar.
  • Katılmıyorum fbnin yıldız alıp tutturama sorunu var ama gs öyle değil belhanda gomis maicon ve 1n2 transferle bu sene başa oynayacak kesin

Burda bizim yapacağımız hamle önemli defansa pepe forvete llorente gelirse kolay kolay bırakmayız bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskan ve teknik direktör benim gözümde de yetersiz ama büyük kulüp olmak başka birşey.riberyi bedava gönderdikten sonrada bu takım şampiyon oldu.ardayi gönderip yerine dandik bir İspanyol alincada şampiyon oldu.buyuk klupler için kötü sıkıntılı dönemler olur.2 sene sürer 3 sene sürer 5 sene sürer ama eninde sonunda istedikleri yere gelirler.

• bjk 2 sene daha şampiyon olabilir olursa şasırmam ama sonra bızım 2 yıl daha sampıyon olmayacagımız anlamına gelmıyo.Gs de hep bir umut var ama fb de bence o bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bjk 2 sene daha şampiyon olabilir olursa şasırmam ama sonra bızım 2 yıl daha sampıyon olmayacagımız anlamına gelmıyo.Gs de hep bir umut var ama fb de bence o bile yok

ligi sizin önünüzde bitirdik ama?

ben de tam tersi düşünüyorum. antalyaspor bence önümüzdeki sezon gs'yi geçecek

bu konu silinmesin ve zamanı gelince uplansın

ben uplayamam çünkü hesabımı kapattırıyom forum destekden, sıkıldım forumdan, siz uplayın ama ben takip ederim uzaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Katılmıyorum fbnin yıldız alıp tutturama sorunu var ama gs öyle değil belhanda gomis maicon ve 1n2 transferle bu sene başa oynayacak kesin

Burda bizim yapacağımız hamle önemli defansa pepe forvete llorente gelirse kolay kolay bırakmayız bence

GS camiasinin icinde yetismis bir Besiktasli olarak GS'nin haciyatmaz gibi bir kulup oldugunu dusunuyorum. Dustu, batti derken, seneye sampiyon olur, hatta Avrupa'da da iyi neticeler alabilir ama Tudor ile degil. Tudor ile sadece nal toplar. Zaten Tudor'un kredisi cok az ve Superlig'in ilk yarisini kovulmadan tamamlarsa buyuk surpriz olur. Kovulursa yine kotu bir teknik direktor getirme dongusune girecekler ve Dursun Ozbek de bu konuda uzman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 24 Haziran 2017; 14:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -davaro-

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bjk 2 sene daha şampiyon olabilir olursa şasırmam ama sonra bızım 2 yıl daha sampıyon olmayacagımız anlamına gelmıyo.Gs de hep bir umut var ama fb de bence o bile yok

ligi sizin önünüzde bitirdik ama?

ben de tam tersi düşünüyorum. antalyaspor bence önümüzdeki sezon gs'yi geçecek

bu konu silinmesin ve zamanı gelince uplansın

ben uplayamam çünkü hesabımı kapattırıyom forum destekden, sıkıldım forumdan, siz uplayın ama ben takip ederim uzaktan

afedersinde gs nin öldü bitti denilen dalga geçilen senelerden biri bu sene.bizden iyiydiniz zaten.

ama sizin iddaanız bizden daha fazlaydı.bizden bir farkınız yok ama

• Gs'nin kadrosu hala yetersiz. Tudor da vasat bir hoca. 70 puanı zor geçerler.
  • Tudor 3-4-3 düşünüyorsa hala, elindeki kadro buna çok ters. Çok tempolu iki orta saha transfer etmesi lazım Gs'nin. Tempolu derken Ciğerci gibi değil topla arası iyi olmalı bu adamların.
    Defans tamamen leş bir tek Linnes beğendiğim bir oyuncu. Kalanı yeteneksizler ve bir adet müzmin sakattan oluşuyor. Clichy hangi takıma giderse gitsin (Fb, Gs fark etmez), büyük hayal kırıklığı olacak. Adam ciddi düşüşte, bir Adriano etkisi bekleyen çok yanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 24 Haziran 2017; 14:52:44 >
  • Her sene bu seneki gibi dogranirsak elbette şampiyon olmamız biraz zor. Takımın herşeyden önce yeni bir kimliğe bürünmesi, o ölü toprağını atması gerekiyor. Biz uzun yıllarda şampiyon olamadık ancak donuslerimiz her zaman çok sert olmuştur. Futbolu dün mü izlemeye başladınız çocuklar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.