Şimdi Ara

Galatasaray bence uzun yıllar birdaha şampiyon olamaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: saimertug

Tudor 3-4-3 düşünüyorsa hala, elindeki kadro buna çok ters. Çok tempolu iki orta saha transfer etmesi lazım Gs'nin. Tempolu derken Ciğerci gibi değil topla arası iyi olmalı bu adamların.

4'lü defans oynatacak NTV Spor'da söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

BJK batacak o nasıl hükümdarlık, en önemli oyuncularını satmaya çalışıyorlar

At yalanı seveyim inananı ;))))))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum.

• Ligimizin gecmisine dikkatli bakarsanız pek Galatasaray 2. Olmaz son yirmi senede bir iki defa ancak olmuştur. Bu sunun bir gostergesi; Galatasaray ya kendi yonetimsel/finansal sorunlariyla ugrasmaktan rekabete giremiyordur ya da formundadir ve sampiyonluk ipini göğüsler. Bu yuzden de sorunlarini ardinda biraktiginda geri donusleri mukemmel olur tipki 11/12 sezonu orneginde olduğu gibi.

Baska bir deyisle de izah edeyim. Galatasaray'in sampiyon olması icin rakiplerinin kötü olmasına ihtiyaci yoktur kendisi iyi olsa yeter. Rakiplerinin ise iyi olmaları yetmez, Galatasaray'ın da kötü durumda olması gerekir. Bu yüzden de modern futbolda Galatasaray'ın sampiyonluga oynadığı hemen hicbir sezonda elinden sampiyonluk alamamislardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: C_Sharper

quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Katılmıyorum fbnin yıldız alıp tutturama sorunu var ama gs öyle değil belhanda gomis maicon ve 1n2 transferle bu sene başa oynayacak kesin

Burda bizim yapacağımız hamle önemli defansa pepe forvete llorente gelirse kolay kolay bırakmayız bence

GS camiasinin icinde yetismis bir Besiktasli olarak GS'nin haciyatmaz gibi bir kulup oldugunu dusunuyorum. Dustu, batti derken, seneye sampiyon olur, hatta Avrupa'da da iyi neticeler alabilir ama Tudor ile degil. Tudor ile sadece nal toplar. Zaten Tudor'un kredisi cok az ve Superlig'in ilk yarisini kovulmadan tamamlarsa buyuk surpriz olur. Kovulursa yine kotu bir teknik direktor getirme dongusune girecekler ve Dursun Ozbek de bu konuda uzman.

Aynen hocam gs balı işte diyoruz buna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C_Sharper

quote:

Katılmıyorum fbnin yıldız alıp tutturama sorunu var ama gs öyle değil belhanda gomis maicon ve 1n2 transferle bu sene başa oynayacak kesin

Burda bizim yapacağımız hamle önemli defansa pepe forvete llorente gelirse kolay kolay bırakmayız bence

GS camiasinin icinde yetismis bir Besiktasli olarak GS'nin haciyatmaz gibi bir kulup oldugunu dusunuyorum. Dustu, batti derken, seneye sampiyon olur, hatta Avrupa'da da iyi neticeler alabilir ama Tudor ile degil. Tudor ile sadece nal toplar. Zaten Tudor'un kredisi cok az ve Superlig'in ilk yarisini kovulmadan tamamlarsa buyuk surpriz olur. Kovulursa yine kotu bir teknik direktor getirme dongusune girecekler ve Dursun Ozbek de bu konuda uzman.

Aynen hocam gs balı işte diyoruz buna

Bal mı kaldı Allah resmen belamızı verdi dursunu başkan yaparak.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Kuşların klasik arzularını sanki bilimsel bir gerçekmiş gibi dökmesi volume 4587

1-) Bruma'nın satış fiyatı ile Belhanda'nın alış fiyatını aynı zannederek zaten dakika 1 gol 1 ne kadar bilgisiz olduğunu gösterdin
    2-) Başarı gelmez diyosun, temenni dışında bir neden göstermemişsin.
    3-) BJK hükümdarlığını vizyonunu kaybetmiş insanlar kabule der. Siz FB olarak kabul edebilirsiniz, ama GS bu sene kendine gelecektir ve BJK tekrar ait olduğu yerlere dönecektir.
    4-) FB Şline gidemez demişsin. Burada sana 100% hak veriyorum.
    5-) BJK'nin an itibari ile forveti yok. Talisca her an alınabilir. Atiba ve quaresma yaşlı sınıfında futbolcular. Seneye full maçları kaldırmaları şüpheli. Kalecileri yok. Defans hattı belirsiz. Gökhan Gönül de yaşlandı artık. E bi zahmet hakemler de korumaz ise BJKyi seneye sıradan bir BJK izleriz. Adamlar geçen sene kendi sahalarında ne ŞL maçı kazandılar, ne FB ne GSyi yendiler. Ve bu takımdan herkes garip bir şekilde Türk Futbol tarihinin en iyi takımı gibi konuşuyolar. Enteresan gerçekten.

Bu mesaji Ss aldım sen de bunu al. Gs den bi cacık olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

quote:

Kuşların klasik arzularını sanki bilimsel bir gerçekmiş gibi dökmesi volume 4587

1-) Bruma'nın satış fiyatı ile Belhanda'nın alış fiyatını aynı zannederek zaten dakika 1 gol 1 ne kadar bilgisiz olduğunu gösterdin
    3-) BJK hükümdarlığını vizyonunu kaybetmiş insanlar kabule der. Siz FB olarak kabul edebilirsiniz, ama GS bu sene kendine gelecektir ve BJK tekrar ait olduğu yerlere dönecektir.
    5-) BJK'nin an itibari ile forveti yok. Talisca her an alınabilir. Atiba ve quaresma yaşlı sınıfında futbolcular. Seneye full maçları kaldırmaları şüpheli. Kalecileri yok. Defans hattı belirsiz. Gökhan Gönül de yaşlandı artık. E bi zahmet hakemler de korumaz ise BJKyi seneye sıradan bir BJK izleriz. Adamlar geçen sene kendi sahalarında ne ŞL maçı kazandılar, ne FB ne GSyi yendiler. Ve bu takımdan herkes garip bir şekilde Türk Futbol tarihinin en iyi takımı gibi konuşuyolar. Enteresan gerçekten.

Bu mesaji Ss aldım sen de bunu al. Gs den bi cacık olmaz.

peki

• tabi tabi:) kardeşim düşüneceksin sen anelka,appiah,alex li takımla nasıl şampiyonluk verdiğini bir hatırla istersen:) biz düzelemezsek siz hiç yoksunuz demektir bu..riva satmışız bir fatih terim e bakar:) sen sanıyormusun ki terim bir daha dönmeyecek:) kafalara vura vura..ışıkları kapatıra kapatıra..
  • Arda 10 yasinda arkadaslari ona anystayn diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs bu sene şampiyon olamazsa net 5 yıl daha olamaz.

Ki bence bu senede BJK veya FB olacak.Teknik direktörleri ligin kurtları.Tudor kondisyonu yükler Gs ikinci yarıyı çıkartamaz hale gelir tipik Hırvat hoca mantığı

• quote:

Fenerbahçe cl ye neden gitmesin ki? Sizin fikrimize Gore seneye gs %100 şampiyon oylemi?Su an fb nin gs den kadrosu daha iyi.Takiminizin yarısi olan bir oyuncuyu kaybetmiş,yerine onun performansının yarısı bile etmeyecek bir oyuncu almissiniz, su anki halinizle güç kaybetmissiniz demek olmuyor mu bu? Son iki yılda ilk üçe giremeyen bir takımın çok ciddi revizyon geçirmesi gerekir şampiyon olabilmesi icin,bkz. 2011-2012 gs si gibi.

Diğer fikirlerinize katılıyorum.

• Pepe>Maicon diye konu açmışlar yorumum bu kadar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.