Şimdi Ara

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BARIŞA ÖZLEM

Şu olaylara şu konuya bir bakın. Ne sorunlu bir memleketiz. Ne aptal gençlere sahibiz.
    Her şeyimiz sorunlu, TS Basketbol takımının maçını bile adam gibi izleyemiyoruz.

Siyah Beyazlı, Sarı Kırmızılı muhteşem gerizekalılar ! Bu engelli insanlar orada sadece armaları için basketbol oynamıyorlar. Bir engellenin spor yapması, basketbol oynaması, ampute futbol liginde oynaması ne anlam taşır hiç düşündünüz mü ? Bu ülkede neredeyse her 6 insandan 1'i engelli. Ve bu insanların çoğu dört duvar arasında. Onları görmüyorsunuz, duymuyorsunuz, soluk hakkı bile vermiyorsunuz. Kendinizden başka hiç birşeyi umursamıyorsunuz. Sizin gibi barzolar ve barzo yerel/genel yöneticiler onları görmezlikten geldikleri için ya bir spor müsabakasında ter atamıyorlar ya da tekerlekli sandalyeyle kaldırıma çıkamadıkları için yolda eziliyorlar.

Renklerin ve takımların canı cehenneme, futbol seyircisi basketbol-voleybol sahalarına girmeye başladığından beri bu olaylar yaşanıp duruyor.
    Ve tüm bu irili ufaklı olayların renklerle değil, karakterle kişilikle ilgisi var.

Tek suçsuz olan engelliler

+1905

• Beşiktaşlı arkadaşların salondaki Beşiktaşlıları savunmasını anlıyorum; ama keşke sizin düşündüğünüz gibi insanlar mıydı bir görseydiniz.
    Bugünkü olayları kim nasıl başlattı o konuda bir şey söylemeyeceğim ama herkes şundan emin olsun ki olaylar başlayana kadar bugünkü beşiktaş topluluğu sürekli tahrikte bulundu.
    İnsanların yüzlerini görseydiniz emin olun desteklemeyi bırakın, sizler de küfrederdiniz.

Uzun uzun yazamıyorum, yazasım da gelmiyor, bugün yaşananlar tekerlekli sandalye branşında yaşanıyorsa insanlar aynaya dönüp kendine bi' bakmalı.
  • Hani bazı Beşiktaşlı arkadaşlar güzel photoshop yapıp paylaşıyorlar ya gerçekler diye bağırıyorlar ya buyurun bu da gerçekler:

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU)

Bu da Ferit Gümüş'ün hesabı:
    https://twitter.com/13Gumus

• quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

Beşiktaşlılar Ferit Gümüş yazmış gibi twit yazmışlar bide güldürdüler bide beni adam 10 temmuzdan beri yazmamış.

Tweet'i yazdı müdahale ettiler hemen kaldırdı.

Twitterdan adama yazmana gerek yok zaten yazılmamış
    Kendini anca böyle rezil edebilirdin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

Beşiktaşlılar Ferit Gümüş yazmış gibi twit yazmışlar bide güldürdüler bide beni adam 10 temmuzdan beri yazmamış.

Tweet'i yazdı müdahale ettiler hemen kaldırdı.

Twitterdan adama yazmana gerek yok zaten yazılmamış
    Kendini anca böyle rezil edebilirdin
    edit.

•  Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU)

bir topluluk bu kadar mı yerin dibine sokar kendini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Beşiktaşlı tüm kurumlar ve yöneticiler özür mesajı yayınlamalılar ve yapanlar en ağır şeklide cezalandırılmalılar. Temennimiz bu.

siz kimsiniz anlamadım gs mi ts mi
    olay hakkında hiç bir bilgim yok arkadaşlar trabzona mı gs yamı saldırdılar

Galatasaray maçtan sonra değil maç sırasında engelli basketbol takımımıza ve taraftarlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Spock

fb olsa banlanırdımda bjk olunca değmez

arkadaş sizin rivalınız bursa bizim fener boşa bize rival olmaya çalışmayın komik oluyor

Ne yani fenere kolpa resimler,kırık sandalye resimleri,hurda fotolar,fotoşoplar,olmadık saldırılar vs.. şeyleri söylemiyormusunuz?
  • tekerlekli sandalye takımına saldırı mı? Emin misin?
  • Ulan siz daha burada tartışamıyorsunuz, abuk subuk giydirmeler falan.2 taraf içinde söylüyorum.Sizin gibiler yüzünden oluyor bunlar işte hep!!! Yiyin lan birbirinizi!!!
  • Buyurun bu da TS oyuncumuz Fikri Gündoğdu ve onun hesabından yazan Ferit Gümüş'ün ifadeleri:

• Yav su meseleyi de sidik yarisi haline getirdiniz ya size diyecek soz yok.

Hala siz sunu yaptiniz biz bunu yaptik muhabbetleri... Bir kisi de cikip demiyor ki bu insanimizin genel bir sorunu. GS'lisi de yapiyor, FB'lisi de BJK'lisi de... Sanki ilk defa goruyoruz...

Siz insanlar BJK'li-GS'li diye ayiriyorsunuz. Ben de TARAFTAR - FUTBOL TERORISTI diye ayiriyorum. Ve su forumda goruyorum ki TARAFTAR sinifina sokabilecegim insan kalmamis. Vay halimize...
  • 3-5 kendini bilmezin yaptıklarını tüm taraftara mãl edemeyiz! yanlış yapıyorsunuz arkadaşlar, bu ülke zamanında sağ-sol , alevi-sünni Türk-kürt diye ayırıldı ve ayırılıyor hala bu oyunlara ne yazık ki hep geliyoruz.. Gs,fb,bjk,ts ve diğer takım taraftarları ile sürtüşmelerden kãrlı çıkanlar yaptırıyor bu olayları. Gelmeyelim bu tür oyunlara. ben bugün orda yaşanan olayları tamamen orda bulunan 3-5 kendini bilmez kendini takım taraftarı olarak göstermeye çalışan dengesiz ve kendini bilmez insanlar olarak yorumluyorum. holiganizm in gölgesi altında kaybetmeye mahkum olacaklar her zaman. yazık şurda 3-5 kişi yüzünden birbirinizle sürtüşmeye giriyorsunuz. bu olayın savunulacak birşeyi yok!
  • bjknin hocası yasal olarak orda bulunmaması gereken ve olayları çıkaran bjk taraftarına teşekkür ediyosa desteğinden dolayı

bu 3-5 kişiye değil klübe mal edilir
  • orda olayları çıkaran holigan değil, normal taraftar.bir kere olay başlamasın çok severiz sürü psikolojisi ile hareket etmeyi. 2 saatte burada bile insanlar görmedikleri adamları evlerinden aldırıp sağa sola iletiyorlar ya ne diyeyim boş işler. Beşiktaş taraftarıyım tekerlekli sandalyedeki sporcuya vuran onların sandalyelerini kıran var ise umarım birgün tekerlekli sandalyeye mahkum olur anlar yaptığını. delikanlı adam kendinden güçsüze vurmaz, buna 15-16 yaşındaki küçük çocuklara saldırıp gs taraftarlığına sığınan acizler dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

224 RT 23 Favori
  • yardimsever bi arkadas telegolde bu olay konusulunca biri mesajimi alintilayabilirmi ?
  • yazık bjk tribunde gösteri yapıp sonra olay cıkaran bır taraftardır kimse kendini kandırmasın gsli olmama rahmen feneri bjkdan daha cok severim
  • yahu hani tekerlekli takıma saldırı? Konu başlığı ilk açıldığında öyleydi? taraftarlar arası kavgaya mı dönüştü şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.