Şimdi Ara

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Ben Beşiktaşlı olsam konuya girmeye utanırdım, bazıları gelmiş girmiş hatta kendince haklılık payı üreterek tartışmalara girmiş.

Onu bırak adam buraya gelip gs taraftarına küfür ediyor nasılsa banlanacağım diye.

@mucuklu sucuk adlı ergenin dediklerini görüpte bana cevap atanalarada selam olsun.

madem ergen demek moda oldu. sende ergensin o zaman. alıntıladığım mesajını bir oku. ergen mesajı değilde nedir?

Tamam kardeşim ergenim, ergen mesajı attım. Sende banlanacağın zaman gelip burada küfür edebilirsin.

Benim mesajımı bir daha alıntılamaz isen sevinirim.

Hadi sana iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

o videoda ne var onu anlamadım sandalyeler zaten kırılmış kim kırdı acaba o sandalyeleri!

valla he koyup duruyolar şu videoyuda hiç bişey yok ki onda
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl

quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

quote:

MAÇTA VEYA DIŞINDAKİ OLAYLARDA HİÇBİR GALATASARAYLI SPORCUNUN TEK KILINA DAHİ ZARAR GELMEMİŞTİR, YAŞANAN OLAYLAR TAMAMEN TRİBÜN OLAYLARIDIR VE TRİBÜNLER ARASINDA YAŞANMIŞTIR, BEŞİKTAŞ TARAFTARI GALATASARAYLI TARAFTARLARI KOVALAMIŞ, PANKARTLARINI ALMIŞ VE TUVALETE KİLİTLEMİŞTİR. TEKRAR YAZIYORUM SPORCULARIN TEK KILLARINI ZARAR GELMEMİŞTİR, İNSANLARI YANILTARAK TRİBÜN AÇISINDAN ALDIKLARI YARAYI ÖRTMEK İSTEYEN BAZI KESİMLERDE ÇIKIP SAÇMA SAPAN HABERLER UYDURUYORLARDIR.

HATA BU YAŞANANLAR TAMAMEN RÜYADIR BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAMIŞTIR , HATTA ŞUAN BİZ HAYATTA BİLE DEĞİLİZ MEYVEDE BİRER VİTAMİNİZ

ulan seni dışarda bulsam feda dedirte dedirte varya...

ADAMSAN KENDİNE GÜVENİYORSAN BAK PROFİLİME ADIM SOYADIM YAŞIM YAŞADIĞIM YER OKUDUĞUM OKUL HERŞEY YAZIYOR KENDİNE GÜVENİYORSAN EĞER ALLAH AŞKINA SENİNLE YÜZYÜZE KONUŞMAK İSTERİM BAK BAKALIM KİM KİME FEDA YADA EDA DEDİRTİYOR ÖĞRENİRİZ.

sakin ol tostos

ahh ulan velet o profilinin nerelere iletilidğini bir bilsen

belli ki olayların içindesin

bekle ve gör

Veletliği sen yapıyorsun yalnız, önce çıkıp seni böyle böyle yaparım diyorsun bende sana yazıyorum diyorumki kendine güveniyorsan gel konuşalım, istediğin yere ilet ama ilettiğin yerden seni bulur her yoldan ulaşırım bence bunu düşünmeliydin zararlı çıkacaksın, geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Görmek istemeyen insanlar için videoyu bir kez daha paylaşalım !

Bu görüntülerde sandalyelere zarar verildiğini gördün mü sen,sandalyele dokunulmamış bile eğer öyle gördüysen ciddi göz problemlerin vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Görmek istemeyen insanlar için videoyu bir kez daha paylaşalım !

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU)

Bu resim varya bazılarına çok şey bazılarınada çok gelir.

Artık yeni bir soru daha meydana geldi Tribünde kaybettiği façasını sakat bir oyuncuyla duygu sömürüsü yapıp kendini kurtarmaya çalışan taraftar topluluğu? Sizce kim beyler resimdeki sandalyeleride Galatasaraylı taraftarlar arbede de kullanmıştır.

• bjk li taraftarların orada olmaması lazım. şayet oraya geliyorsan amacın ortalığı birbirine katmaktır. bundan sonrası boş. bjk li taraftarların işi ne orada ?
  • Buradan sorsan bir-iki kişi çıkar olayları izleyen. Sallayan sallamış diğerleride oradan hareketle laf atmaya başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Norolim

quote:

Facebook'dan ekleyip ergence konuşan velet ne oldu hemen engelledin, o benle feda dedirte dedirte konuşacak arkadaşla da konuşmak isterim eğer adamsa gelsin yemeğinden çayına kadar ısmarlar karşısına geçer dinlerim eğer gerçekten insansa ve pozitif ise kılına dokunursam adam değilim.

Hala baba parası yiyen bir adamsın.Daha neyin derdindesin sen ya.Böyle klavye delikanlılığı yapınca normalde çekemediğin ilgiyi ve özgüveni internet platformunda çekiyorsun anlıyorum senide.Ancak burda hiç kız yok.Normal hayatta iletişime geçemediğin kızlar burada değil. Bizlere yaptığın atarada bir çok kişi oturduğu yeri açıp gülüyor.Boşuna ona buna atar yapıp durma. .

İnanılmaz bi analiz kişi karşısındakini kendisini gibi görürmüş o hesap, insanları böyle yargılayan ve tüm yaşadıklarını, hayatını sanki en yakın dostu gibi bilmişlik taslayan adamlardan nefret etmişimdir, işte bu ve bunun gibi olaylar hep faşistliğin bir parçasıdır, Atatürk'ü sadece profil resmi yapmamanı onun hayatından ve söylediklerinden ders çıkarmanı dilerim.

Atatürk mevzusuna girmeni hiç önermem.Atatürk hakkında okuduğum ve söylevlerinden çıkardığım dersler inan seni hiç alakadar etmez.Bana gelip burda parti sloganlarıda atmaya da kalkma.Faşizm ile ne alakası var gözüm? Seni etnik kökenine göre mi yargılamaya kalkıyorum? Kalıplaşmış meydan sloganları atma azcık özgün ol.''Donanım faşizme mezar olacak'' !1!1!

Kalıplaşmış meydan sloganları kullanmadım gelgelelim ben sana sadece okumanı ve anlamaya çalışmanı söyledim okuduysan ve anladıysa ne güzel, sen benim hakkımda doğru olmayan ve karalıyıcı saçma sapan tespitlerde bulunuyorsun işte bunlar tam anlamıyla insanları dış görünüşleri ile yargılamaktan öteye gidemez, belki bir çok açıdan görüşlerimiz aynı olabilir çünkü hayatımda 1 numaraya koyduğum insanı savunuyorsun ancak ayrıldığımız bir nokta var ki oda bağlı olduğumuz kulüpler.

• Daha ortada hiçbir şey yokken twitter'da yazılan 2-3 twiti, kaynaksız haberleri baz alıp tüm BEŞİKTAŞ camiasını itham eden insanları gördükçe midem bulanıyor vallahi, bir de hala bastırdıkça bastırıyorlar utanmadan.

Hala hiçbir şey net değil, hele bir netleşsin yorum yaparız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Ben Beşiktaşlı olsam konuya girmeye utanırdım, bazıları gelmiş girmiş hatta kendince haklılık payı üreterek tartışmalara girmiş.

Onu bırak adam buraya gelip gs taraftarına küfür ediyor nasılsa banlanacağım diye.

@mucuklu sucuk adlı ergenin dediklerini görüpte bana cevap atanalarada selam olsun.

madem ergen demek moda oldu. sende ergensin o zaman. alıntıladığım mesajını bir oku. ergen mesajı değilde nedir?

Tamam kardeşim ergenim, ergen mesajı attım. Sende banlanacağın zaman gelip burada küfür edebilirsin.

Benim mesajımı bir daha alıntılamaz isen sevinirim.

Hadi sana iyi günler.

/>

Teşekkürler kimin ergen olduğunu ispatladın.

• Videolarda çıktıktan sonra sporculara saldırı olmadığı ortaya çıkmış oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

vıdeolar gelmeden once sallayan galatasaray taraftarları vıdeolar bır bır geldıkten sonra herkes fotografları sılıyor. siz çarşının tırnagı olamazsınız :)

eminim videoyu izlemedin 3-5 bjk lı video koymuş hemen haklı durumamı geçtiler
    izlemediysen söyliyim oradaki videoada sandalyeler kırıldıktan sonrasını gösteriyor
  • Beyler iki üç kişinin yaptığını takıma mâl etmemek lafı çok abes kaçmaya başladı. Bugün olan olaylara Gs'li, Bjk'li veya Fb'li olarak bakmamalı. Sonuç olarak bu olaylar ne ilk ne de son olacak. Ama engelli sporcularımızın mücadele ettiği bir maçta bile olaylar çıkabiliyorsa bizim ülkemizde spor bitmiş demektir. Bu yüzden spor konusunda Avrupa'da adından söz edilebilir bir yerde değiliz. Şu yönden bakmalıyız bu insanlar engelli hepimizden farklı bir yaşam tarzları var. Bu engellerine rağmen bir şeyler başarmayı, kendisininde toplumda bir yeri olduğunu gösteren başarılı insanlar. Üstünde bulunan forma rengine bakmaksızın bugün çoğumuz oturduğumuz yerden konuşurken onlar bir şeyler başarma çabasında. Çoğumuzun bugün bir yeri burkulsa ne bileyim morarsa günlük hayatında ne kadar çok sorun oluşturuyor değil mi? Birde bu insanları düşünün. Yemek yemeleri, tuvalete geçmeleri filan binbir zorluk. Bunlara rağmen hayatlarından memnunlar ve bir şeyler başarma peşindeler. Bugün onlara karşı darp oldu olmadı onu bilemem ama bunun psikolojik faktörleride var. Demeyecekler mi biz nelerin peşindeyiz onlar nelerin peşinde. Tuttuğu takım farketmeksizin bu insanlara yapılanları takdir edip, üstüne üstlük pişkin pişkin savunanların allah belasını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Beşiktaşlı tüm kurumlar ve yöneticiler özür mesajı yayınlamalılar ve yapanlar en ağır şeklide cezalandırılmalılar. Temennimiz bu.

siz kimsiniz anlamadım gs mi ts mi
    olay hakkında hiç bir bilgim yok arkadaşlar trabzona mı gs yamı saldırdılar
  • Videolar geldikten sonra sporculara saldırı olmadığı hatta sandalyelerinde gs taraftarı tarafından kırıldığı ortaya çıktı.Umarım artık susar bazıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

vıdeolar gelmeden once sallayan galatasaray taraftarları vıdeolar bır bır geldıkten sonra herkes fotografları sılıyor. siz çarşının tırnagı olamazsınız :)

Sizin gibi kimse olamaz ama..Kendi taraftarını dövüp,şampiyon olmaadık diye Fenerli taksicinin taksisini yakan az sayıda taraftar topluluğu var.
  • Aristokrat takımı taraftarı, olay bakış açışını kess

• quote:

Orijinalden alıntı: Amaranto

Aristokrat takımı taraftarı, olay bakış açışını kess

Beşiktaşlı duruşu diye bağıran taraftarın yazdığı yazıya bak sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

http://c1212.hizliresim.com/14/9/grft1.jpg

http://b1212.hizliresim.com/14/9/gr7s5.png

Soruyorum: Sence hangisi daha fazla akıl erozyonu yaşamış?

Ayrıca:

• quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.