Şimdi Ara

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BJK Tv'de sandalyeleri o hale getirenlerin gsliler olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum, ben izleyemedim çünkü. 1-2 saate nete düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

MAÇTA VEYA DIŞINDAKİ OLAYLARDA HİÇBİR GALATASARAYLI SPORCUNUN TEK KILINA DAHİ ZARAR GELMEMİŞTİR, YAŞANAN OLAYLAR TAMAMEN TRİBÜN OLAYLARIDIR VE TRİBÜNLER ARASINDA YAŞANMIŞTIR, BEŞİKTAŞ TARAFTARI GALATASARAYLI TARAFTARLARI KOVALAMIŞ, PANKARTLARINI ALMIŞ VE TUVALETE KİLİTLEMİŞTİR. TEKRAR YAZIYORUM SPORCULARIN TEK KILLARINI ZARAR GELMEMİŞTİR, İNSANLARI YANILTARAK TRİBÜN AÇISINDAN ALDIKLARI YARAYI ÖRTMEK İSTEYEN BAZI KESİMLERDE ÇIKIP SAÇMA SAPAN HABERLER UYDURUYORLARDIR.

Bu ne lan
    Tribün açısında aldıkları yara diyor 5-10 kişiye 100 kişi saldırıyorsun sonra yara aldı diyorsun bide bu maç tekerlekli sandalye maçı...

Şunu izleyip biraz insanlık öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaydiFerdiZamaniGeldi

Bjk TV'de verilen görüntülerde o tekerlekli sandalyelerin Gsliler tarafından kırıldığı gösteriliyor
    Durun durun hele bi upload edilsin

Birisi şu çocuğu uzaklaştırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaydiFerdiZamaniGeldi

quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA: "Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Beşiktaş RMK Marine ile karşı karşıya geldiği TSB Süper Lig ikinci hafta maçı çıkan olaylar sebebiyle kaldığı andan itibaren oynanmak üzere ileri bir tarihe ertelendi. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda saat 14.00'te başlaması gereken mücadele oyuncular parkede ısınma aşanmasındayken rakip takım taraftarlarının sahaya girmesiyle yaklaşık 30 dakika gecikmeli olarak başladı.İkinci çeyreğin bitimine 06:07 kala Galatasaray 31-26 iken rakip takım taraftarlarınca atılan yabancı maddeler sebebiyle oyun durmak zorunda kaldı ve karşılaşma kaldığı andan itibaren oynanmak üzere ileri bir tarihe ertelendi."

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA: "Beşiktaş RMK Marine Takımımız ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig maçı tribün olayları nedeniyle tatil edildi. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu siyah-beyazlılarımız; 21-20 galip tamamladı. İkinci periyot, 31-26 ev sahibi takımın üstünlüğüyle devam ederken yaşanan tribün olayları nedeniyle müsabakanın hakemleri maçı tatil etti."

İki klubün açıklaması, şimdi burada biz bjk duruşu!!! derken bunu kast ediyoruz taraftrarı kast etmiyoruz ama gelipte bazı kanı deli arkadaşlar hemen laf çarpmaya çalışıyor, kendini olgun zannedip komik duruma düşüyorlar.

Şimdi olay olmuş bir özür yazısı yazsan çok mu?

Özür yazısı yazacak taraf sizsiniz.O sandalyeleri kıranlar Gslilermiş boşu boşuna iftira atmışsınız Beşiktaş taraftarına.BJK TV'de verildi görüntüler bi nete düşsün o zaman görüşeceğiz

Onları bırakta benim soruma cevap ver sen.Sizin taraftarınızın işi ne orada?Suçlu yine sizsiniz.Olmamanız gereken yerdesiniz birde kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

• ayıp be artık bu kadar da olmaz, holiganlığa yeni bir boyut kazandırmışlar resmen... söylenecek çok şey var da neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

Bakalım daha neler göreceğiz bu ülkede, engelli sporculara saldıran insanlık dışı varlıkları da gördük..

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU)

Sandalyeleri kim kırmış acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Ben takıma ve oyunculara yönelik herhangi bir saldırı göremedim. Video'ya baktığımda kargaşa taraftalar arasında yaşanmış gibi duruyor. Bazı Gs'li taraftarlar sopalanmış falan.. Varsa oyuncularınızın darp edilirkenki görüntülerini paylaşın lütfen.

Hangi Gs li taraftarlar sopalanmis? Var mi goruntu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

insanlığı sizden mi öğrenecez?beyoğlu çocukları.

Kendi taraftarını öldürenlerden bunları duymak üzücü.Cihan aktaş 17 yaşındaydı.
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=10566

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T
    Mühendis Oktay'ı GS taraftarı döverek öldürdü. Şimdi genelleme yapıp, tüm GS taraftarına katil mi diyelim?

Hocam zaten öyle demeseydiniz bugün burda böyle o talihsiz arkadaş emsal olarak gösteriliyor olmazdı. 20 yıl önce kimler dövülerek, vurularak öldürüldü. Kaçının ismini böyle tarihe kazıdık? Bırakın 20 yıl öncesini, bu sabah 3. sayfada okuduğunuz cinayetlerin mağdurlarının isimlerini hatırlıyor musunuz? O cinayetin de, bugün yaşanılan olayların da faillerinin de benimsedikleri futbol takımından önce, olanları o kulübe mal etmeden önce o kişilerin insanlığını sorgulamak gerekir düşüncesindeyim. Ama böyle olmuyor takip etmeyi sevdiğim futbol sporunda. Taraftar sahadaki oyunla tatmin olamıyor, karşı takım taraftarını da sözle, yeri geldiğinde bilekle mağlup etmek istiyor (Fanatizmin tanımı oldu sanırım). Yani diyeceğim, en alakasız tartışma da bana O öldürülen kardeşimiz hatırlatılıyor, zamanında galatasaray bunu yaptı deniliyor, kalamıyor bireysel suç olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slauson

quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

Bakalım daha neler göreceğiz bu ülkede, engelli sporculara saldıran insanlık dışı varlıkları da gördük..

Sandalyeleri kim kırmış acaba

Bjk tv görüntülerinde galatasaraylıların sandalyelere zarar verirken ki görüntüleri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Ben takıma ve oyunculara yönelik herhangi bir saldırı göremedim. Video'ya baktığımda kargaşa taraftalar arasında yaşanmış gibi duruyor. Bazı Gs'li taraftarlar sopalanmış falan.. Varsa oyuncularınızın darp edilirkenki görüntülerini paylaşın lütfen.

Hangi Gs li taraftarlar sopalanmis? Var mi goruntu?

Bilmem varmıdır ama çıkar 1-2 güne merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Mühendis Oktay'ı öldüren adamın kim olduğunu biliyor musun?

• Ya hala o kırdı,bu kırdı modundasınız.Arkadaş,engellilerin basketbol maçında olay çıkarmak normal bir şey gibi görünüyor herhalde herkese.Veya bu maçta deplasman yasağının haklı gerekçelerinin olduğunu görmemiz bile,başlı başına ne halde olduğumuzun göstergesi değil mi zaten?Neyse bir dahakine,diğeri kırar,ödeştirirsiniz,yemeyin birbirinizi.
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

quote:

bjk duruşu

yav he he 400+500 kişinin yaptığı şeyi bjk taraftarına mal edemessin

Bunun siniri kac peki? 10 bin den sonrasi mi mal edilecek?

20-30 kisi desen neyse, 500 kisi diyorsun birde.
  • Kanunlar bize isler sadece. Ama hep masumu oynarlar. O kadar delikanlilar ki! ittiler diyebilirler bu sefer de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

quote:

bjk duruşu

yav he he 400+500 kişinin yaptığı şeyi bjk taraftarına mal edemessin

Sanki 4-5 kişiden bahsediyosun

şimdi 30 bin kişi inönüde anan bacına sövse benim suçum ne peki

tamam onlar şerefsizlik yapabilir ama ben yapmıyorum şimdi beni neden şerefsiz ilan ediyorsunuz

Gtimicen maça o 30 bin kişi içerisinde yer almıcaksın o zaman bu pislik temizlenene kadar. Unutma ki bi kulup ün çıkıp özür dilemesi ve ceza alması için 400+500 kişinin yaptığı yeterlidir. Takıma böyle sahip çıkılmaz. Deşifre edeceksin ve ceza almalarını sağlayacak kulubün. Sonra bu "adam"lar bir daha hayatları boyunca bir spor aktivitesine girişleri yasaklanacak. Bunlar taraftar değillerdir. Değil bjk duruşu tüm spor kluplerinin duruşu bu şekilde olmalıdr

• SON SÖZÜ BEN YAZAYIM HOLİGAN DİYECEKLER EVET YERİ GELDİĞİNDE HOLİGAN OLMAYADA İTİYOR HAYAT BAZEN;

BEŞİKTAŞ SAHADA KAYBEDEBİLİR AMA TRİBÜNDE ASLA.!
  • quote:

quote:

quote:

İşte mantığın bu kadar yetiyor,galatasaraylılar beşiktaşlı öldürdüler diye olay çıkarıyorsun,ama beşiktaş tribününde cebinden fenerbahçe arması çıkan birini öldürdüğünde haklı oluyorsun nasıl bir mantık bu.

• Ortada insalık suçu var. Bunu BJK camiasına yıkmak doğru değil. Ancak BJK camiası kamuoyundan ve GS camiasından özür dilemelidir. Çarşı bakalım neye karşıymış görecez.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.