Şimdi Ara

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

Orijinalden alıntı: HaydiFerdiZamaniGeldi

Galatasaray-Beşiktaş Engelli basketbol maçında çıkan olayları Engelli basketbol genel menajeri Erdem Göksel kartalbakisi.com'a açıklamalarda bulundu.

"Maç kafa kafaya gidiyordu hatta yenmek üzereydik iyi oynuyorduk Ultraslan grubundan beyaz şaçlı bir kişi sahaya inerek bizlere ve oyunculara tehditler savurdu. Sonrasında ise tribüne çıkarak taraftarımızı kışkırttı ve olaylar çıktı. Maç ertelendi tamda kazanmak üzereyken. Ben, Erdal hoca, Levent Çifter , yönetim ve oyuncular zor durumda kaldık halen salondayız çıkamıyoruz. Taraftarımıza ve sporcularımıza zarar verilmeye çalısıldı. Ultraslan grubundaki beyaz saclı adam karıstırdı trübünü ve oyunu." Şeklinde konuştu.

Bu ne lan,yenmek üzerelermiş 2. çeyreğin yarısındaydı ye galatasaray öndeydi,
    5 tane galatasaray taraftarı tahrik etti beşiktaş taraftarını 100 beşiktaş taraftarı 5 galatasaraylıya saldırdı ve o 5 galatasaraylı beşiktaşlı oyuncuları ve yöneticileri dövmeye ve zarar vermeye kalktı.Nasıl bir kafadır bu nasıl bir saçmalamadır,yöneticilerininde kafası bozukmuş.

Galatasaray-Beşiktaş Engelli basketbol maçında çıkan olayları Engelli basketbol genel menajeri Erdem Göksel kartalbakisi.com'a açıklamalarda bulundu.

"Maç kafa kafaya gidiyordu hatta yenmek üzereydik iyi oynuyorduk Ultraslan grubundan beyaz şaçlı bir kişi sahaya inerek bizlere ve oyunculara tehditler savurdu. Sonrasında ise tribüne çıkarak taraftarımızı kışkırttı ve olaylar çıktı. Maç ertelendi tamda kazanmak üzereyken. Ben, Erdal hoca, Levent Çifter , yönetim ve oyuncular zor durumda kaldık halen salondayız çıkamıyoruz. Taraftarımıza ve sporcularımıza zarar verilmeye çalısıldı. Ultraslan grubundaki beyaz saclı adam karıstırdı trübünü ve oyunu." Şeklinde konuştu.

Yazık ki ne yazık

Beşiktaş Engelli Basketbol antrenörü Tacettin Çıpa, Galatasaray ile oynanan karşılaşmada çıkan olaylar sonrasında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Tacettin Çıpa yaptığı açıklamada;

-"KARŞILAŞMA YA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK YA DA YENİDEN BAŞLATILARAK OYNATILACAK"-

Galatasaray karşılaşması sırasında çıkan olayları değerlendiren Çıpa, "İki takım taraftarının birbirine karşı organize hareketleri sonucu istenmeyen olaylar oldu. Ortalık karışınca oyuncuları çekip dışarı çıkardık. Hakemlerle konuştuk ve biz oynamak istemediğimizi belirttik. Çünkü ortalık toz duman olmuştu ve sağlıklı bir oyun oynanacak ortam kalmamıştı. Hakemlerde görüşüp oynatmama kararı aldılar. Federasyonda toplanıp durumu kulüplere tebliğ edecekmiş. Oyunculara yönelik herhangi bir yaralanma olmadı. Gayet iyi çocuklar ve bu konuda çok şükür sıkıntımız yok. Karar verilecek ve tebliğ yapılacak o karara göre, ya yeniden başlatılacak ya da kaldığı yerden devam edeceğiz. Bizim açımızdan iyi giden bir mücadele ve ben bu durumdan bu yüzden memnun değilim. Yönetim Kurulu üyelerimiz Levent Bey ve diğer yöneticilerimiz ile böyle bir karar aldık. Taraftarlarımza teşekkür ediyoruz vermiş oldukları destekten ötürü. Keşke böyle olaylar yaşanmasaydı" diyerek sözlerini noktaladı.

• Hangi takımın taraftarı yaparsa yapsın sporda şiddeti kınıyorum. Her kim 6222 sayılı yasaya muhalefet ediyorsa rengine balmadan cezalandırılmasını istiyorum. Siz de yaptınız diye savunmaya geçmek mantık hatasıdır. Engellilerin maçında bile olay çıkaracak kadar gözü dönenler ömür boyu stadlardan salonlardan men edilmeliler.
  • bizim hedef gösterdiğimiz barzolar, saldıranlar diğer bjkliler değil o yüzden siz saldırmadıysanız üstünüze alınmayınız.
    bu insanların kameradan tespit edilip gerekli cezaları yemesi laızm
    bu sadece beşiktaş için değil, fener, galatasaray içinde
    geçen sene beşiktaş seyizcisinden sahaya atlıyıp dövmeye çalışanları 5 yıl staddan men edeceksin yada ağır para cezası vereceksin.bak bir daha artislik yapan oluyormu?
    ama bizde adalet ne ekmek çalanı atarsın hapise, ülkeyi soyup soğana çeviren elini kolunu sallar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

bjk duruşu

Bunun Bejk ile ne alakası var.Orda o saldırıyı yapan adamların gerizekalılığı.Sanki öyle kişiler Gs'de veya Fb'de yok.

İşte tam da sorun burada bir gsli topçu yapıyor bu gs camiası böyle bunlar çirkef, seyirci su atar sahaya bunlar çirkef tam tersi olunca 3- 5 çapulcu yok öyle dünya. Bunlar Gs de mevcut ama tasvip edilmez gelip buraya seyirciyi dövdük delikanlı gibi demenin ne alemi var, bir kaç bjk li hariç olayı kınayan yok, o kınayanlar ise olayı çevirip buradaki konulara dem vuruyor.

bjk duruşu

Devam et sen böyle.

Kardeşim!!! bak kardeşim diyorum çünkü kardeşimden bile ufaksın.
    Burada yapılanlara üzüldük denileceğine( yalandan bile olsa) gelip buraya biz seyirci dövdük demenin ne alemi var. Bir daha benim mesajıma cevap yazmazsan sevinirim. Seviyesizlikler ile uğraşamam.

• Benim anlamadığım Beşiktaş taraftarının orada ne işi var?Yapılan protokol gereği orda olmamaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Konu silinmeyeceğine göre ve adam gibi tartisabileceğimize göre görüşümü tekrar paylaşayım.
    Bence her takımda var böyleleri.
    Böyleleri için bir takım
    taraftarını suçlamak saçmalık
    olur. Fakat bana göre bjk de
    böyleleri daha fazla. Neden diye
    sorarsan. Bjk taraftarı aşırı
    fanatik ve takımına her türlü
    desteği veren taraftardır. Çok
    takdir toplar. Fakat böyle şiddet
    olaylarına, rakip takıma küfür laf
    atma gibi olaylar en çok bjk de
    oluyor. Bu benim görüşüm. Fakat
    işin garibi bugün burada
    engellilerin savunucusu olan
    adım başı konu açan
    arkadaşlarımız da geçen sene
    u15 maçında fbli çocuklara
    tekme tokat dayak atan kişiler.
    Yani işin özü. Hiçbirini
    desteklememek gerek. Bjk lilerin
    bu ise bir kılıf uydurmaması
    gerek. Bunun doğru bir tarafı
    yok. Fakat gs ve fb taraftarı da
    burda bjk lileri eleştirmemeli.
    Sonuçta olayı gerçekleştiren
    kişiler ile bu forumda yorum
    yapanlar aynı kişiler değil.
    Onlarda bu olayın olmasını istemiyorlardır eminim.

senin mesajlara da yazık oldu.15.ye yazıyosundur belki bu mesajı.

15 ? bir kere yazdım o arada adminler falan geldi tartışma çıktı bende 2. Ye tekrar yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim buradaki yorumlardan anladığım şu ;

her iki tarafta sabah kalkıp maça gelmiş,iki tarafta efendi ve dostça içeri girmiş..herkes laylay lom kendi halinde maç seyrederken bjk taraftarı ''ulan buralar çok sakin be,dur biraz olay çıkartaım demiş''

tabii bu sırada burada yorum yapan tüm taraftarlarda orada olduğu için olayları aktarmak için koşa koşa evlerine gelip bilgisayarlarının başına oturmuş....

çıkan olayların,yapılan hareketlerin elle tutulur savunulacak bir yanı yok,bu konuda herkes hem fikir..burada olan olayları ise bir camiaya mâl etmek sadece cahillerin işidir...şu anda her yönetici kendi tarafından konuşacağı için bence olayların iç yüzü ortaya çıkana kadar herkes sakinliğini korumalı.

ortada bir suç varsa cezası mutlaka olacaktır ama bunu doğru şekilde ifade edememek suça ortak olmaktan başka bir işe yaramaz..

bu olaylara sebep olan insanların içinde ''spor'' kelimesi geçen cümle bile kurması yasaklanmalı!

• Tekerli sandalye maçı be yazıklar olsun... holiganlar...
  • yine fb'liler gelmiş
    İŞTE ÇARŞI İŞTE BEŞİKTAŞ.
    bunlardan ne beklersinki başka.
    ben yıllardır bu bjk'nini taraftarını çözemedim arkadaş.
    avrupada maç oynarlar başkalarına küfür ederler.
    engelli takıma saldırmışlar bu böyle br insanlık dışı hareket.
    işsizler toplulu çarşı ne beklersin.
  •  Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU)
  • Maalesef yapılan olay çok üzücü. Her taraftar grubunda böyle çürük elmalar var. Twitter'dan bakıyorum millet birbirine ana avrat küfrediyor. Niye bu kadar nefret doluyuz?

Zamanında tek suçu durakta BJK atkısıyla beklemek olan, Mühendis Oktay'ı GS taraftarı döverek öldürdü. Şimdi genelleme yapıp, tüm GS taraftarına katil mi diyelim? Taraftar ayırmaksızın bu çürük elmaları bir an önce çöpe göndermek lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

bjk duruşu

Bunun Bejk ile ne alakası var.Orda o saldırıyı yapan adamların gerizekalılığı.Sanki öyle kişiler Gs'de veya Fb'de yok.

İşte tam da sorun burada bir gsli topçu yapıyor bu gs camiası böyle bunlar çirkef, seyirci su atar sahaya bunlar çirkef tam tersi olunca 3- 5 çapulcu yok öyle dünya. Bunlar Gs de mevcut ama tasvip edilmez gelip buraya seyirciyi dövdük delikanlı gibi demenin ne alemi var, bir kaç bjk li hariç olayı kınayan yok, o kınayanlar ise olayı çevirip buradaki konulara dem vuruyor.

bjk duruşu

Devam et sen böyle.

Kardeşim!!! bak kardeşim diyorum çünkü kardeşimden bile ufaksın.
    Burada yapılanlara üzüldük denileceğine( yalandan bile olsa) gelip buraya biz seyirci dövdük demenin ne alemi var. Bir daha benim mesajıma cevap yazmazsan sevinirim. Seviyesizlikler ile uğraşamam.

Kardeşinden küçüğüm öylemi Senin gibi kafalar zaten olmaz ama denicem şansımı.Bilmiyorum nerden baktın profildenmi ama 21 yaşındayım ve Gayet olgunca mesaj yazıyorum sana karşı,Ben kardeşim falan diyemicem o insanlarla benı bir tutmaya çalısan insana,
    Bak iyi dinle yaşlıysan o yaşlı kafan alsın bunları içine Ben ne mutluyum olanlardan ne de Peşin hüküm veririm.Hala genelleme yaparak ne kadar küçüldüğünü görmen açısından söylüyorum İnsanların Sinirini bozmayın Sen orda yapılan adiliğe sinirlenip gelip burda ahkam kesemezsin.Sen kimsinde beni küçümsemeye çalışıp aklınca Suçlu gibi görüp Beşiktaşıma ve Taraftarına laf etmeye çalışırsın ha? Onların yaptıkları her yerde yapıldı yapılıyor Bunlara kimse iyi yapmışta diyemez.Çünkü Bu Taraftarlık değildir İnsanlığın bittiği yerdir.Zamanında Her taraftar grubunun yaptığı şeyi gelip burda ilk defa oluyormuşçasına Genelleme yaparak bize saldırmaya çalışma,Kendini sakın dahada küçültme.Seviyesizliğin dibine vuran insan gelip benim seviyemden bahsetmesin.
    Beşiktaşlılık Duruşu diyede ağzına alma olur mu çünkü komik oluyorsun.Kafa yapısı ordaki holiganlardan farklı değil bu yorumlarından onu anlıyorum.

Bir kere seviyeli olsan bana daha yazma diyen adama yazmazsın.
    Burası Gs forumu kendi ****unda her mesajınızda gs liler burdan gitsin deme hakkına sahipsiniz.
    Ayrıca işsizmisin bu kadar uzun yazmışsın.
    Madem kendi camiana mal etmiyorsun buraya özür diler gidersin uzatmazsın.
    Son olarak yazma canım kardeşim bana mesaj istiyorsan özelden numaramı adresimi vereyim seviyeli olarak gel konuşalım burada bu kadar yazmana gerek yok.

• Ben takıma ve oyunculara yönelik herhangi bir saldırı göremedim. Video'ya baktığımda kargaşa taraftalar arasında yaşanmış gibi duruyor. Bazı Gs'li taraftarlar sopalanmış falan.. Varsa oyuncularınızın darp edilirkenki görüntülerini paylaşın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

Benim anlamadığım Beşiktaş taraftarının orada ne işi var?Yapılan protokol gereği orda olmamaları gerekiyor.

Sorumun cevabını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

quote:

bjk duruşu

yav he he 400+500 kişinin yaptığı şeyi bjk taraftarına mal edemessin

Sanki 4-5 kişiden bahsediyosun
  • Bu durumdan yeni haberim oldu.Bilgisayar başına şimdi geçtiğim için detaylı bilmiyorum ancak ortalık fena karışmış ve olmaması gereken olaylar yaşanmış.Ben bu insan görünümlü hayvanları asla savunmam,korumam ancak genelleme yapılması burada çok saçma.Biz neler gördük bu ülkede.GS-FB taraftarı değilmiydi ufacık çocukların maçında olay çıkartan ve o çocuklara saldıran ? Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil bu memlekette kusura bakmayın.

Bu olayında sorumluları kimlerse kulüp farketmeksizin gereken yapılmalı,ağır cezalar verilmeli.Amaçları bu insanların maç seyretmek falan değil belli.
  • MAÇTA VEYA DIŞINDAKİ OLAYLARDA HİÇBİR GALATASARAYLI SPORCUNUN TEK KILINA DAHİ ZARAR GELMEMİŞTİR, YAŞANAN OLAYLAR TAMAMEN TRİBÜN OLAYLARIDIR VE TRİBÜNLER ARASINDA YAŞANMIŞTIR, BEŞİKTAŞ TARAFTARI GALATASARAYLI TARAFTARLARI KOVALAMIŞ, PANKARTLARINI ALMIŞ VE TUVALETE KİLİTLEMİŞTİR. TEKRAR YAZIYORUM SPORCULARIN TEK KILLARINI ZARAR GELMEMİŞTİR, İNSANLARI YANILTARAK TRİBÜN AÇISINDAN ALDIKLARI YARAYI ÖRTMEK İSTEYEN BAZI KESİMLERDE ÇIKIP SAÇMA SAPAN HABERLER UYDURUYORLARDIR.
  • Bjk TV'de verilen görüntülerde o tekerlekli sandalyelerin Gsliler tarafından kırıldığı gösteriliyor
    Durun durun hele bi upload edilsin
  • Birde bazıları deplasmana taraftar gitmemesini protesto ediyor buradan eleştiri yazıyorlardı...
    Ülkemizdeki taraftar profili maalesef bunları hak ediyor asla ve asla bu karardan dönülmemeli ve artık öncelikle üç büyüklerin birbirleri arasındaki hiç bir spor müsabakasına deplasman taraftarı alınmamalı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.