Şimdi Ara

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuları ben sildim çünki onlarca konu açılmıştı ve bu konuların hepsini kontrol altında tutmak zordu herkes birbirine hakaret etmeye başlamıştı.Şayet ben konuları silmeseydim onlarca kullanıcı ceza alırdı,tek başlıkta tartışın bakalım nekadar gidebileceksiniz.
  • buraka emek hırsızı derler 5 gün 50 tane konu kalır birşey yok.aynısını veli hilbert yapar konu açarlar 1 dakika bile durmaz.Şikeyle alakalı bir konu bile bırakmadınız.ş ile i harfini yanyana yazanlara bile ceza vericek hale geldiniz.(hemde tescilli bir olay varken)bunu bile tartışamıyoruz.Unutturup geçirmek amacınız belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Buyrun silmiyorum konuyu , hadi yiyin birbirinizi..

Takibimde konu ondan sonra ben niye ceza aldım demeyin..

Bakalım kurallar çerçevesinde kaç sayfa tartışacaksınız ?

Forum'un amacı zaten konu açılıp insanların belli sınırlar içerisinde tartışması,buna uymayanların ceza alması değil midir ? Konu açılır açılmaz silmenin neresi görev ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

konuları ben sildim çünki onlarca konu açılmıştı ve bu konuların hepsini kontrol altında tutmak zordu herkes birbirine hakaret etmeye başlamıştı.Şayet ben konuları silmeseydim onlarca kullanıcı ceza alırdı,tek başlıkta tartışın bakalım nekadar gidebileceksiniz.

Kardeşim açıklamana gerek yoktu bırak kurban bulmuşlar yükleniyorlardı ne güzel..

Konuşsunlar bakalım , tartışın arkadaşlar..

Ne kadar medenice tartışıcaksınız göreceğiz hep beraber..
  •  Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Tamam yönetici kardeşim.

Madem silinmiyor buyrun beyler insanca konuşalım bu şerefsizliği.

bakın üslup böyle olursa bu konuda gider lütfen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Diğer konuları ben silmedim , ben şuan sadece adıma açılan konuları sildim.

Ancak silen arkadaşım en doğru hareketi yapmış..

İsterseniz silmeyelim , buyrun tartışın..

Küfür edin , yiyin birbirinizi..

Ama ondan sonra olacaklardan sorumlu değiliz..

Çocuk mu kandırıyorsun sen
    Senin yaptığın sorumluluk almak falan değil bildiğin örtbas, birşeylerin arkasına saklanmayı bırak

Tekrar sölüyorum konularınızı ben silmedim. Ben silsem ben sildim derim , hiçbirşeyin arkasına saklanmam..

Ama ben online olsam bende silerdim , silen arkadaşım görevini yapmış.

Silen arkadaşın görev tanımı tam olarak nedir bunu açıklasana ilk önce

Olayın başını bilmediğin belli, adam gibi tartışırken baştan kaynak verin ispatlamayan şerefsizdir vs dediler mühendis oktay resmi falan koyup konuyu sulandırdılar daha sonra biz cevap verince konuyu sildi "arkadaşın"

kanıt olarak ferdizamanıgeldi adlı şahısın attığı son 10 mesaja bak hepsinde tabutlu resim var mı yok mu villapozo mu ne bu şahısın onaya düşen bir konuda mesajı var diye bunu kanıtlamayan şerefsizdir diye

• quote:

konuları ben sildim çünki onlarca konu açılmıştı ve bu konuların hepsini kontrol altında tutmak zordu herkes birbirine hakaret etmeye başlamıştı.Şayet ben konuları silmeseydim onlarca kullanıcı ceza alırdı,tek başlıkta tartışın bakalım nekadar gidebileceksiniz.

Birini silmesen, kimse başka konu açmazdı. Ayrıca olaylar, siz konuları silmeye başlayınca ALEVLENDİ.
    Bir sorumlu varsa; SİZSİNİZ.
  • Umarım o stadyumda kameralar vardır. Bunları yapan kişiler kim olursa olsun her iki takım tarafından resmi web sitelerinde ifşa edilmeli. Ardından adalet bir şekilde yerini bulur.
  • arkadaslar silinmesinin nedni bence 100 tane hiyarin yaptigi okuzlugu tum besiktaslilar yapmis gibi tum besiktaslilara hakaret etmeniz. ben hic dogru duzgun kavga etmedim ama besiktasli oldugum icin bu hayvanlarin yaptigini salaklik yuzunden hakaret yemis oluyorum. tek sucum besiktaslilik olmak demek ki. o yuzden dikkat edin ve sanki bu forumda bulunan besiktaslilarin organize ettigi bir saldiriymis gibi bizlere hesap sormaya calismayin lutfen. resmen bunun sorumlusu ben misim gibi hissediyorum. halbuki hic bir sucum yok. bu tur medeniyet yoksulu adamlar her taraftarda var. en basitinden daha yeni fenerbahceli kiz sporculara saldiran bir topluluk vardi onda nasil suclu olanlar o hiyarlar oldugu gibi simdi de bu hiyarlar. devamli buradaki besiktaslilarin hesap vermesi gerkeiyormus gibi davranmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Birini silmesen, kimse başka konu açmazdı. Ayrıca olaylar, siz konuları silmeye başlayınca ALEVLENDİ.
    Bir sorumlu varsa; SİZSİNİZ.

ben konuları silmeye başladığımda 8 adet konu vardı ve herkonuda 15 ve üzeri şikayet vardı.neyse buyrun konu açık paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

arkadaslar silinmesinin nedni bence 100 tane hiyarin yaptigi okuzlugu tum besiktaslilar yapmis gibi tum besiktaslilara hakaret etmeniz. ben hic dogru duzgun kavga etmedim ama besiktasli oldugum icin bu hayvanlarin yaptigini salaklik yuzunden hakaret yemis oluyorum. tek sucum besiktaslilik olmak demek ki. o yuzden dikkat edin ve sanki bu forumda bulunan besiktaslilarin organize ettigi bir saldiriymis gibi bizlere hesap sormaya calismayin lutfen. resmen bunun sorumlusu ben misim gibi hissediyorum. halbuki hic bir sucum yok. bu tur medeniyet yoksulu adamlar her taraftarda var. en basitinden daha yeni fenerbahceli kiz sporculara saldiran bir topluluk vardi onda nasil suclu olanlar o hiyarlar oldugu gibi simdi de bu hiyarlar. devamli buradaki besiktaslilarin hesap vermesi gerkeiyormus gibi davranmayin.

Dostum, kimse kimseye hakaret etmiyordu.
    Ta ki olanlara kadar.

• bjk duruşu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Tamam yönetici kardeşim.

Madem silinmiyor buyrun beyler insanca konuşalım bu şerefsizliği.

bakın üslup böyle olursa bu konuda gider lütfen

Kusura bakmayın sinirliyim hem yapılanlara hemde yukarıda yazan diğer yöneticiye.. Sizin samimiyetinize inanıyorum ve kötü bir niyetinizin olmadığını düşünüyorum. Ancak şu konuşulanlardan sonra sizi serbest bıraktık tamam tartışın demek saçmalıktır..

Neyse umarım büyümez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

arkadaslar silinmesinin nedni bence 100 tane hiyarin yaptigi okuzlugu tum besiktaslilar yapmis gibi tum besiktaslilara hakaret etmeniz. ben hic dogru duzgun kavga etmedim ama besiktasli oldugum icin bu hayvanlarin yaptigini salaklik yuzunden hakaret yemis oluyorum. tek sucum besiktaslilik olmak demek ki. o yuzden dikkat edin ve sanki bu forumda bulunan besiktaslilarin organize ettigi bir saldiriymis gibi bizlere hesap sormaya calismayin lutfen. resmen bunun sorumlusu ben misim gibi hissediyorum. halbuki hic bir sucum yok. bu tur medeniyet yoksulu adamlar her taraftarda var. en basitinden daha yeni fenerbahceli kiz sporculara saldiran bir topluluk vardi onda nasil suclu olanlar o hiyarlar oldugu gibi simdi de bu hiyarlar. devamli buradaki besiktaslilarin hesap vermesi gerkeiyormus gibi davranmayin.

Genelleme yapan hakaret edici mesajları silersin, hak veririm. Ancak konuları uçurmak nedir?

• Yahu insaf Senceru'ya neden yükleniyorsunuz? Forumda 15 tane konu vardı alt alta tekerlekli sandalyeyle ilgili. Ben bile girdiğimde oha dedim. 1 tane konu açıp ana konu yapsaydınız konular kapanmazdı bence zaten.
  • Genelleme yapılan ve hakaret içeren tüm mesajlar lütfen silinsin ve gereken ceza verilsin. Ve bir ana konu olsun.

Olay hakkında konuşulacak birşey yok aslında rezalet. Adaletin olmadığı bir ülkede herkes istediğini yapıyor bu olayda bunu kanıtlıyor.
  • Bakalım daha neler göreceğiz bu ülkede, engelli sporculara saldıran insanlık dışı varlıkları da gördük..

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU)
  • quote:

quote:

Kardeşim açıklamana gerek yoktu bırak kurban bulmuşlar yükleniyorlardı ne güzel..

Konuşsunlar bakalım , tartışın arkadaşlar..

Ne kadar medenice tartışıcaksınız göreceğiz hep beraber..

Konulari sebepsiz yere silen yoneticilerin medeniyetten bahsetmesi ne kadar acinasi.

Sen bu mesaji sildikce ben tekrar atacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.