Şimdi Ara

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanunver

arkadaslar silinmesinin nedni bence 100 tane hiyarin yaptigi okuzlugu tum besiktaslilar yapmis gibi tum besiktaslilara hakaret etmeniz. ben hic dogru duzgun kavga etmedim ama besiktasli oldugum icin bu hayvanlarin yaptigini salaklik yuzunden hakaret yemis oluyorum. tek sucum besiktaslilik olmak demek ki. o yuzden dikkat edin ve sanki bu forumda bulunan besiktaslilarin organize ettigi bir saldiriymis gibi bizlere hesap sormaya calismayin lutfen. resmen bunun sorumlusu ben misim gibi hissediyorum. halbuki hic bir sucum yok. bu tur medeniyet yoksulu adamlar her taraftarda var. en basitinden daha yeni fenerbahceli kiz sporculara saldiran bir topluluk vardi onda nasil suclu olanlar o hiyarlar oldugu gibi simdi de bu hiyarlar. devamli buradaki besiktaslilarin hesap vermesi gerkeiyormus gibi davranmayin.

Yahu öyle yapanların mesajlarını silersin. Hakaret filan varsa da ceza verirsin. Konuyu kapatmak olayın üzerini örtmekten başka birşey değil. Bir de diyor ki konuyu silmesek tartışacaktınız. Yahu tartışmak için var zaten bu konular. Sen provakasyon yapanlara ver cezaları bak bakalım ortada kavga gürültü kalıyor mu? Adam akıllı yorum yapan Galatasaraylı ve Beşiktaşlılar olayın insanlık dışı olduğu fikrinde zaten birleşmişler ve herkes o salondaki 100-200 kişiye tepkisini gösteriyor. Sen tutup yorum bile yapılmayan konuyu silersen ben senin iyi niyetinden şüphe ederim. Tepkiler olmasa adım gibi eminim ki bu konu da silinirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Genelleme yapılan ve hakaret içeren tüm mesajlar lütfen silinsin ve gereken ceza verilsin. Ve bir ana konu olsun.

Olay hakkında konuşulacak birşey yok aslında rezalet. Adaletin olmadığı bir ülkede herkes istediğini yapıyor bu olayda bunu kanıtlıyor.

sizleri rahatsız eden mesajları cevap vermeyip şikayet ederseniz anında gereği zaten yapılır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Yahu insaf Senceru'ya neden yükleniyorsunuz? Forumda 15 tane konu vardı alt alta tekerlekli sandalyeyle ilgili. Ben bile girdiğimde oha dedim. 1 tane konu açıp ana konu yapsaydınız konular kapanmazdı bence zaten.

15 tane konu açılmasının nedeni zaten konuların silinmesiydi. Konu sildikçe millet konu açtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

arkadaslar silinmesinin nedni bence 100 tane hiyarin yaptigi okuzlugu tum besiktaslilar yapmis gibi tum besiktaslilara hakaret etmeniz. ben hic dogru duzgun kavga etmedim ama besiktasli oldugum icin bu hayvanlarin yaptigini salaklik yuzunden hakaret yemis oluyorum. tek sucum besiktaslilik olmak demek ki. o yuzden dikkat edin ve sanki bu forumda bulunan besiktaslilarin organize ettigi bir saldiriymis gibi bizlere hesap sormaya calismayin lutfen. resmen bunun sorumlusu ben misim gibi hissediyorum. halbuki hic bir sucum yok. bu tur medeniyet yoksulu adamlar her taraftarda var. en basitinden daha yeni fenerbahceli kiz sporculara saldiran bir topluluk vardi onda nasil suclu olanlar o hiyarlar oldugu gibi simdi de bu hiyarlar. devamli buradaki besiktaslilarin hesap vermesi gerkeiyormus gibi davranmayin.

Genelleme yapan hakaret edici mesajları silersin, hak veririm. Ancak konuları uçurmak nedir?

Direkt olarak para vermediğimiz, ve üye sıkıntısı da olmadığından şikayet etme şansın olmuyor. Yüzlerce yararlı bilgi içeren konular 2-3 kişinin densizliği nedeniyle çöpe yollanıyor. Tek tek mesaj silmek epey zor bir iş olsa gerek.

• Besiktas kulup ve taraftar bazinda bu olayi lanetleyip ozur dilemelidir. Aksi taktirde cok buyuk kara bir leke olarak kalacaktir alinlarinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin

quote:

quote:

Genelleme yapan hakaret edici mesajları silersin, hak veririm. Ancak konuları uçurmak nedir?

Direkt olarak para vermediğimizden ve üye sıkıntısı da olmadığından şikayet etme şansın olmuyor. Yüzlerce yararlı bilgi içeren konular 2-3 kişinin densizliği nedeniyle çöpe yollanıyor. Tek tek mesaj silmek epey zor bir iş olsa gerek.

• quote:

quote:

konu gidisatindan dolayi direk siliniyor olabilir. arka arkaya hakaretler gelince herhalde bu konuda devamli hakaret edilecek gibi bir dusunce olabilir. o yuzden direk kokten yok ediyorlar konuyu.

ha yanlis mi bence de yanlis. icinden ayiklamak lazim dedigin gibi. ne oldu bak ters tepti 100 tane konu acildi. ugras dur simdi.

• quote:

quote:

Yahu insaf Senceru'ya neden yükleniyorsunuz? Forumda 15 tane konu vardı alt alta tekerlekli sandalyeyle ilgili. Ben bile girdiğimde oha dedim. 1 tane konu açıp ana konu yapsaydınız konular kapanmazdı bence zaten.

15 tane konu açılmasının nedeni zaten konuların silinmesiydi. Konu sildikçe millet konu açtı.

Hayır. Haber düşer düşmez alt alta 5-6 konu birden açılmaya başlandı. Konular kilitlenmeye başlayınca da iş inada bindi tabi bu sefer herkes açmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

bjk duruşu

Bunun Bejk ile ne alakası var.Orda o saldırıyı yapan adamların gerizekalılığı.Sanki öyle kişiler Gs'de veya Fb'de yok.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır. Haber düşer düşmez alt alta 5-6 konu birden açılmaya başlandı. Konular kilitlenmeye başlayınca da iş inada bindi tabi bu sefer herkes açmaya başladı

Tamam da hocam yine aynı şeye çıkıyor olay. 6 tane konu açıldıysa 5'ini sil 1'ini bırak ondan devam edelim değil mi? Sen ne kadar baskı yaparsan o derece kuvvetle tepki oluşur.

• Galatasaray-Beşiktaş Engelli basketbol maçında çıkan olayları Engelli basketbol genel menajeri Erdem Göksel kartalbakisi.com'a açıklamalarda bulundu.

"Maç kafa kafaya gidiyordu hatta yenmek üzereydik iyi oynuyorduk Ultraslan grubundan beyaz şaçlı bir kişi sahaya inerek bizlere ve oyunculara tehditler savurdu. Sonrasında ise tribüne çıkarak taraftarımızı kışkırttı ve olaylar çıktı. Maç ertelendi tamda kazanmak üzereyken. Ben, Erdal hoca, Levent Çifter , yönetim ve oyuncular zor durumda kaldık halen salondayız çıkamıyoruz. Taraftarımıza ve sporcularımıza zarar verilmeye çalısıldı. Ultraslan grubundaki beyaz saclı adam karıstırdı trübünü ve oyunu." Şeklinde konuştu.
  • Konu silinmeyeceğine göre ve adam gibi tartisabileceğimize göre görüşümü tekrar paylaşayım.
    Bence her takımda var böyleleri.
    Böyleleri için bir takım
    taraftarını suçlamak saçmalık
    olur. Fakat bana göre bjk de
    böyleleri daha fazla. Neden diye
    sorarsan. Bjk taraftarı aşırı
    fanatik ve takımına her türlü
    desteği veren taraftardır. Çok
    takdir toplar. Fakat böyle şiddet
    olaylarına, rakip takıma küfür laf
    atma gibi olaylar en çok bjk de
    oluyor. Bu benim görüşüm. Fakat
    işin garibi bugün burada
    engellilerin savunucusu olan
    adım başı konu açan
    arkadaşlarımız da geçen sene
    u15 maçında fbli çocuklara
    tekme tokat dayak atan kişiler.
    Yani işin özü. Hiçbirini
    desteklememek gerek. Bjk lilerin
    bu ise bir kılıf uydurmaması
    gerek. Bunun doğru bir tarafı
    yok. Fakat gs ve fb taraftarı da
    burda bjk lileri eleştirmemeli.
    Sonuçta olayı gerçekleştiren
    kişiler ile bu forumda yorum
    yapanlar aynı kişiler değil.
    Onlarda bu olayın olmasını istemiyorlardır eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Galatasaray - Beşiktaş Engelli Basketbol Maçındaki Olaylar (ANA KONU)

Bu mesaji atanin Allah cezasini verse de ayni duruma kendisi dusse keske. Tovbe yarabbim, bu nasil bir zihniyet boyle? Bunu doguran anaya yazik yemin ederim. Belki kadincagiz oglunun boyle bir zihniyette oldugunu ogrense, kahrindan ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

bjk duruşu

Bunun Bejk ile ne alakası var.Orda o saldırıyı yapan adamların gerizekalılığı.Sanki öyle kişiler Gs'de veya Fb'de yok.

İşte tam da sorun burada bir gsli topçu yapıyor bu gs camiası böyle bunlar çirkef, seyirci su atar sahaya bunlar çirkef tam tersi olunca 3- 5 çapulcu yok öyle dünya. Bunlar Gs de mevcut ama tasvip edilmez gelip buraya seyirciyi dövdük delikanlı gibi demenin ne alemi var, bir kaç bjk li hariç olayı kınayan yok, o kınayanlar ise olayı çevirip buradaki konulara dem vuruyor.

bjk duruşu

• Sevgili arkadaşlar merhaba

Şimdi konuyu az önce gördüm ve takip ediyorum bende.Silinen konulardan bahsedilmiş.Ve bu konuları silen sadece bir kişi olduğunu belirtmişsiniz.Dedim ne oluyor acaba üyeler konuları kimin sildiğini görebiliyormu

Arkadaşlar konulara tam 4 yetkili arkadaşım işlem yapmış.Silinen konuları kontrol ettim.Hepsindede gerçekten düzeysiz ve hakarete varan mesajlar var.Konuların bir çoğunun başlığı ''Silsene admin'',''Hadi bunuda sil admin'' ''Şerefsiz köpekler saldırdı'' vb. ayrıca yönetici arkadaşlara karşı hakaret hatta küfür bile var.Konuların nerdeyse tüm mesajları hakaret ve tahriklerle dolu.Bu tarz konuyu zaten mesaj silerek ayakta tutmaya çalışsak peşine gelecek yeni mesajda üyelerimiz ''neden mesajlarımı siliyorsun''tarzında cevap yazacak

Bunlar inanın hoş şeyler değil.Futbol ile alakam olmadığı için fanatiklik veya aşırı gerginliğinizi çok fazla anlayamam.Ama mutlaka kızgınlığınız ve bir okadar gerginliğiniz vardır.
    Bunu foruma yansıtarak mesajlar yazarsanız bu sizin için hoş sonuçlar çıkarmaz.Hakaret ederseniz,küfür edersiniz ceza alırsınız.Bunun olmasını hiçbirimiz istemeyiz.

O bakımdan tek bir konu üzerinden devam ederbilirsiniz.Yani bu konudan.Sizlerden ricam dilediğiniz gibi tartışmanızdır.Ama bu tartışmalarınızı yaparken lütfen ceza almanızı gerektirecek mesajlardan kaçınmanız.Şu forumda en sevmediğim şeylerden bir tanesi,üyelerin kural dışı mesajları sebebiyle forumdan ceza alıp uzak kalmaları.

Lütfen tahrik etmeyin ve olmayın.Bu gibi durumlarda lütfen ama lütfen şikayet sistemini kullanın.Sizler rahat rahat forumda dolanırken bizde işlemleri yapalım.

Başka durumlar olursa bana yada diğer yönetici arkadaşlarımıza mesaj atabilirsiniz.

Ama lütfen öncelikle sakin olun

• Galatasaray-Beşiktaş Engelli basketbol maçında çıkan olayları Engelli basketbol genel menajeri Erdem Göksel kartalbakisi.com'a açıklamalarda bulundu.

"Maç kafa kafaya gidiyordu hatta yenmek üzereydik iyi oynuyorduk Ultraslan grubundan beyaz şaçlı bir kişi sahaya inerek bizlere ve oyunculara tehditler savurdu. Sonrasında ise tribüne çıkarak taraftarımızı kışkırttı ve olaylar çıktı. Maç ertelendi tamda kazanmak üzereyken. Ben, Erdal hoca, Levent Çifter , yönetim ve oyuncular zor durumda kaldık halen salondayız çıkamıyoruz. Taraftarımıza ve sporcularımıza zarar verilmeye çalısıldı. Ultraslan grubundaki beyaz saclı adam karıstırdı trübünü ve oyunu." Şeklinde konuştu.

Yazık ki ne yazık

Beşiktaş Engelli Basketbol antrenörü Tacettin Çıpa, Galatasaray ile oynanan karşılaşmada çıkan olaylar sonrasında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Tacettin Çıpa yaptığı açıklamada;

-"KARŞILAŞMA YA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK YA DA YENİDEN BAŞLATILARAK OYNATILACAK"-

Galatasaray karşılaşması sırasında çıkan olayları değerlendiren Çıpa, "İki takım taraftarının birbirine karşı organize hareketleri sonucu istenmeyen olaylar oldu. Ortalık karışınca oyuncuları çekip dışarı çıkardık. Hakemlerle konuştuk ve biz oynamak istemediğimizi belirttik. Çünkü ortalık toz duman olmuştu ve sağlıklı bir oyun oynanacak ortam kalmamıştı. Hakemlerde görüşüp oynatmama kararı aldılar. Federasyonda toplanıp durumu kulüplere tebliğ edecekmiş. Oyunculara yönelik herhangi bir yaralanma olmadı. Gayet iyi çocuklar ve bu konuda çok şükür sıkıntımız yok. Karar verilecek ve tebliğ yapılacak o karara göre, ya yeniden başlatılacak ya da kaldığı yerden devam edeceğiz. Bizim açımızdan iyi giden bir mücadele ve ben bu durumdan bu yüzden memnun değilim. Yönetim Kurulu üyelerimiz Levent Bey ve diğer yöneticilerimiz ile böyle bir karar aldık. Taraftarlarımza teşekkür ediyoruz vermiş oldukları destekten ötürü. Keşke böyle olaylar yaşanmasaydı" diyerek sözlerini noktaladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Konu silinmeyeceğine göre ve adam gibi tartisabileceğimize göre görüşümü tekrar paylaşayım.
    Bence her takımda var böyleleri.
    Böyleleri için bir takım
    taraftarını suçlamak saçmalık
    olur. Fakat bana göre bjk de
    böyleleri daha fazla. Neden diye
    sorarsan. Bjk taraftarı aşırı
    fanatik ve takımına her türlü
    desteği veren taraftardır. Çok
    takdir toplar. Fakat böyle şiddet
    olaylarına, rakip takıma küfür laf
    atma gibi olaylar en çok bjk de
    oluyor. Bu benim görüşüm. Fakat
    işin garibi bugün burada
    engellilerin savunucusu olan
    adım başı konu açan
    arkadaşlarımız da geçen sene
    u15 maçında fbli çocuklara
    tekme tokat dayak atan kişiler.
    Yani işin özü. Hiçbirini
    desteklememek gerek. Bjk lilerin
    bu ise bir kılıf uydurmaması
    gerek. Bunun doğru bir tarafı
    yok. Fakat gs ve fb taraftarı da
    burda bjk lileri eleştirmemeli.
    Sonuçta olayı gerçekleştiren
    kişiler ile bu forumda yorum
    yapanlar aynı kişiler değil.
    Onlarda bu olayın olmasını istemiyorlardır eminim.

senin mesajlara da yazık oldu.15.ye yazıyosundur belki bu mesajı.

• quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Sevgili arkadaşlar merhaba

Şimdi konuyu az önce gördüm ve takip ediyorum bende.Silinen konulardan bahsedilmiş.Ve bu konuları silen sadece bir kişi olduğunu belirtmişsiniz.Dedim ne oluyor acaba üyeler konuları kimin sildiğini görebiliyormu

Arkadaşlar konulara tam 4 yetkili arkadaşım işlem yapmış.Silinen konuları kontrol ettim.Hepsindede gerçekten düzeysiz ve hakarete varan mesajlar var.Konuların bir çoğunun başlığı ''Silsene admin'',''Hadi bunuda sil admin'' ''Şerefsiz köpekler saldırdı'' vb. ayrıca yönetici arkadaşlara karşı hakaret hatta küfür bile var.Konuların nerdeyse tüm mesajları hakaret ve tahriklerle dolu.Bu tarz konuyu zaten mesaj silerek ayakta tutmaya çalışsak peşine gelecek yeni mesajda üyelerimiz ''neden mesajlarımı siliyorsun''tarzında cevap yazacak

Bunlar inanın hoş şeyler değil.Futbol ile alakam olmadığı için fanatiklik veya aşırı gerginliğinizi çok fazla anlayamam.Ama mutlaka kızgınlığınız ve bir okadar gerginliğiniz vardır.
    Bunu foruma yansıtarak mesajlar yazarsanız bu sizin için hoş sonuçlar çıkarmaz.Hakaret ederseniz,küfür edersiniz ceza alırsınız.Bunun olmasını hiçbirimiz istemeyiz.

O bakımdan tek bir konu üzerinden devam ederbilirsiniz.Yani bu konudan.Sizlerden ricam dilediğiniz gibi tartışmanızdır.Ama bu tartışmalarınızı yaparken lütfen ceza almanızı gerektirecek mesajlardan kaçınmanız.Şu forumda en sevmediğim şeylerden bir tanesi,üyelerin kural dışı mesajları sebebiyle forumdan ceza alıp uzak kalmaları.

Lütfen tahrik etmeyin ve olmayın.Bu gibi durumlarda lütfen ama lütfen şikayet sistemini kullanın.Sizler rahat rahat forumda dolanırken bizde işlemleri yapalım.

Başka durumlar olursa bana yada diğer yönetici arkadaşlarımıza mesaj atabilirsiniz.

Ama lütfen öncelikle sakin olun

Adminin yiyin birbirinizi demesi doğru mu?

Madem konular siliniyor bu sözleri söyleyen adminide çizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaydiFerdiZamaniGeldi

Galatasaray-Beşiktaş Engelli basketbol maçında çıkan olayları Engelli basketbol genel menajeri Erdem Göksel kartalbakisi.com'a açıklamalarda bulundu.

Bu ne lan,yenmek üzerelermiş 2. çeyreğin yarısındaydı ye galatasaray öndeydi,
    5 tane galatasaray taraftarı tahrik etti beşiktaş taraftarını 100 beşiktaş taraftarı 5 galatasaraylıya saldırdı ve o 5 galatasaraylı beşiktaşlı oyuncuları ve yöneticileri dövmeye ve zarar vermeye kalktı.Nasıl bir kafadır bu nasıl bir saçmalamadır,yöneticilerininde kafası bozukmuş.

• Konu açmıştım silindi, buraya yazayım...

Arkadaşlar asıp kesmeden önce biraz beklemek lazım. Ben umuyorum ki bu saldırıyı yapanlar bir daha spor müsabakalarına giremeyecekler. Ben gerekli hassasiyetin BJK yönetimi tarafından gösterileceğini düşünüyorum. Çünkü bu olay taraftarlık suçu değil, insanlık suçudur.

Oradaki saldırıyı yapan karakter yoksunu insanlar için tüm camiayı kötülemeyelim. Eğer BJK yönetimi bu konuda hassas davranmazsa o zaman oturur konuşuruz. Ama şu an sakin olmakta ve beklemekte fayda var. Boşuna forumu kavga alanına çevirmeyelim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.