Şimdi Ara

Galatasaray bir ilke imza attı: Dijital bankacılık işine girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray bir ilke imza attı: Dijital bankacılık işine girdi
    On milyonlarca destekçisi olan futbol kulüplerinin zaman zaman önemli iş birliklerine imza attığına şahit oluyoruz. Şampiyonluk yarışının önemli isimlerinden Galatasaray, taraftarlarına dijital bankacılık hizmetini başlatıyor. 

GSPara nedir?

QNB Finansbank ve Galatasaray ortaklığında geliştirilen GSPara bir dijital bankacılık hizmeti. Aslında bunu taraftarlara özel olarak hazırlanan tematik banka ve kredi kartı hizmetinin bir üst versiyonu olarak gösterebiliriz. 

Ayrıca Bkz.Yerli yapım Tostchu, Steam üzerinde erişime açıldı

GSPara mobil bankacılık uygulamasında bankanın taraftar için özelleştirdiği bankacılık ürünlerinin yanı sıra yapılan her işleme karşılık pek çok avantaj ve kampanyalar da sunulacak. Ücretsiz EFT, ilk yıl sıfır kart ücreti, ilk işleme 500TL para puan, avantajlı faiz oranları bunlar arasında. GSPara bankacılık uygulaması indirmeye sunuldu ve Kredi Kartı ile Banka Kartı seçenekleri sunuyor. 

Kaynak:https://www.gspara.com.tr/kartlar

• Bu bir ilk mi?

Ben 35 yaşındayım.. Sayısız Beşiktaş kredi kartı gördüm... Trabzon mobil hat gördüm...

Karta skin giydiriyorsun... Neresi "ilk" bunun?

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Gs bonus vardı bu tam olarak öyle değil. Bir tık ileri taşınmış. Qnb ile ortaklık yapılarak aslında qnb kullanıyorsun ama adı teması vs tamamen gspara olarak adlandırılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zamanında Aziz Yıldırım’ın seçim vaadiydi FenerBank, o dönem çeşitli nedenlerle hayata geçmemişti.
    Gs nin yaptığı tam olarak bu olmasada demek aradan geçen 10 seneden sonra bazı kesimlerin görüşü değişmiş.

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt
    Yani aynı şey, sadece şekli değişmiş

• broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Kart satmak yerine skin giydirilmiş qnb kullanılacak işte.

• milletin parasını iç etmesinler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karta iyi limit çıkardılar bakalım. Ama QNB kampanya özürlü olduğu için pek bir beklentim yok karttan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.