Şimdi Ara

Türk Telekom, Avrupa’da bir ilke imza attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom, Avrupa’da bir ilke imza attı
    Türk Telekom, ZTE ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Avrupa’nın ilk 50 Gbps genişbant erişimine sahip FTTR (Odaya kadar fiber) pilot uygulamasını Türkiye’de test etti. Bu projede kullanılan 50G PON teknolojisi, aynı anda üç dalga boyunu tek bir fiber elyaf üzerinde taşıyarak evlerde ve işletmelerde yüksek hızda internet bağlantısı sağlıyor.

50G PON ve FTTR teknolojileri ilk kez bir arada denendi

Üç ayrı dalga boyunu tek bir fiber elyafta toplayabilen 50G PON + FTTR teknolojisi, kullanılan fiber optik altyapıyı bina içi lokasyon bazlı yayarak dijital ağ oluşturmayı hedefliyor. Bu çözüm, tek bir ağ üzerinden 50GE optik erişimi sağlarken, 10Gbps’e varan hızlarda kablosuz Wi-Fi kapsaması sunuyor.

Çok daha fazla sayıda kullanıcının aynı anda Wi-Fi ağına erişebildiği bu teknoloji, yüksek bant genişliği ihtiyacını karşılarken aynı zamanda akıllı üretim, sağlık ve eğitim sektörleri için de büyük önem taşıyor.

Türk Telekom Network Genel Müdür Yardımcısı Zafer Orhan, yaptığı açıklamada “ZTE ile gerçekleştirdiğimiz bu değerli iş birliği sayesinde Avrupa’nın ilk 50G PON + FTTR çözümünü başarılı bir pilot uygulamayla gerçekleştirdik. Wi-Fi çözümlerinin daha geniş bir alanda ve daha etkin bir şekilde kullanılmasını sağlayacak bu teknolojinin, önümüzdeki dönemde, birçok sektörün dijitalleşmesinde önemli rol oynayacağını düşünüyoruz” dedi.

Ayrıca Bkz.İnternet upload hızları (Tüm internet servis sağlayıcılar)

ZTE Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Netaş Yönetim Kurulu Başkanı Peng Aiguang ise “Kurumsal müşteri pazarındaki gücümüzü, Türk Telekom ile birlikte yaptığımız 50G PON + FTTR çalışmalarıyla daha üst noktalara taşıyacağına inanıyoruz. Bu çözüm, işletmelere yüksek bant genişliği sağlarken, aynı zamanda bu platforma bağlı cihaz sayısında artış ve yüksek güvenlikli optik ağ kabiliyetleri sunuyor” ifadelerini kullandı.

• Ülkede hala Adsl kullanan haneler var, 100 mbit gibi artık standart olması gereken bir hızı bile her yere ulaştıramıyorsunuz, şanslı olanlar da pahalı tarifeler ile karşılaşıyor.

100 mbit üstü ise şanslı bir azınlık alabiliyor ya da ücretini ödeyebiliyor, upload hızları yerlerde dolaşıyor.

" Bize bakın ne kadar hızlı internetimiz var, biz çalışıyoruz " demek için reklam yapıyorsunuz.

50 gbit indirmeye de 50 mbit yükleme hızı koyarsınız siz, aynen 1 gbit bağlantılara koyduğunuz gibi  

Parayı basan yaptırıyor reklamını .
    Millete sınırsız paket dahi verecek altyapı yokken boş bakkal misali işlerle uğraşıyorlar.

Herifler memleketin özeti , büyük sorunları küçük makyajlarla saklayabileceklerini sanıyor zavallılar.

Bu kadar iddialılar hadi yiyorsa çıksın teknoloji editörlerin karşısına da sorunlara cevap versinler.
    Buzzük isterim ona
  • Osur osur ipe diz. 50mbit i bile sorunsuz veremiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtrud -- 2 Kasım 2024; 14:51:6 >
  • Hala çekmeyen internetim bu duruma güldü maalesef

• Osur osur ipe diz. Düzgün kotalı mobil internet bile veremiyorsunuz daha eşek yüküyle para istiyorsunuz.

• Parayı basan yaptırıyor reklamını .
    Millete sınırsız paket dahi verecek altyapı yokken boş bakkal misali işlerle uğraşıyorlar.

Herifler memleketin özeti , büyük sorunları küçük makyajlarla saklayabileceklerini sanıyor zavallılar.

Bu kadar iddialılar hadi yiyorsa çıksın teknoloji editörlerin karşısına da sorunlara cevap versinler.
    Buzzük isterim ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede hala Adsl kullanan haneler var, 100 mbit gibi artık standart olması gereken bir hızı bile her yere ulaştıramıyorsunuz, şanslı olanlar da pahalı tarifeler ile karşılaşıyor.

100 mbit üstü ise şanslı bir azınlık alabiliyor ya da ücretini ödeyebiliyor, upload hızları yerlerde dolaşıyor.

" Bize bakın ne kadar hızlı internetimiz var, biz çalışıyoruz " demek için reklam yapıyorsunuz.

50 gbit indirmeye de 50 mbit yükleme hızı koyarsınız siz, aynen 1 gbit bağlantılara koyduğunuz gibi Türk Telekom, Avrupa’da bir ilke imza attı 

• Kesin hattı kendi odasına çekti yoksa bu ülkeyi felan düşündüğü yok. Beyefendinin başında olduğu firma internet sektöründe afrika kabileleriyle yarışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Bakışlardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir"

• Ben 100 mbps bile alamıyorum evimde, nolcak bu böyle?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizi mi koparıyon Ekrem aaabiii

• Sevdim bu işi. Bende bir şirket açıcam ve 100 Gbps internet verebildiğimi iddia ederek her yere reklam vericem. Ama sadece reklam. İsteyene de avuç resmi atarım. Ne yapacağını müşteriler karar verir artık

• İsteğe bağlı FTTH bile çekmeyen firma FTTR mi çekecek :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir şey olacağı yok normalde türk telekom satmasalardı zamanında 2009 fiber kullanmaya başlayacaktık şu an bile çoğu yerde yok hiper veriyorlar yarı fiber.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Resme 3 snden fazla bakınca oto dolandırılıyorsunuz.

• Verdiği ortalama hıza göre en yüksek fiyata internet hizmeti veren firma olarak ilktir kesin.

• trdeki en kötü iss boş laf sadece yiyorsa anket yapsınlar görelim ttneti

• Bu ne kurnaz bir şirket. Şimdi reise gidip avrupanin en hızlı İnterneti bizde reis diyip yemeye devam edecekler.
    Soxum bele veziyete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 3 Kasım 2024; 7:27:54 >
  • Size dedik, özelleştirilip Lübnanlılara satılınca dünyanın en iyi en hızlı ve en ucuz internetlerinden birine sahip olacağız diye..

İstemezükcülere rağmen başardık.

Teşekkürler Türk telekom.

• Türk ü iyide telekomuna bişey diyeceğim ban yerim. Global değerlendirmelere baksak yeterli. Ankaranın göbeğinde fiber alamıyorum bana odaya fiber diyor. Yinede iyi calısmak iyidir sonunda duvarı delersiniz.

• oshinankara kullanıcısına yanıt

Türk adını kesinlikle hak etmiyor malum telekom de benim gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.