Şimdi Ara

Galatasaray Evinde Leverkuseni 5 atar gönderir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekişmeli olur ama bence Leverkusen atlar turu. Lincoln iyileşip form tutarsa Gsninşansı artar.Yoksa zor bence.
  • wasatime kurtul su mıllattan oncekı basarı psıkolojısınden valla uzluyorum bu halıne senın..senıdemı kaybettık ne

gs levere 5 atar zıhnıyetını ınanıpta ustune konusan varsa fenerde cl sampıyonu olur seneye yenılgısız hemde aynı mantık cunku
  • Bizim bu futbol mantalitesi ile üzs düzey maçları kazanmamış çok malesef.. eğer böyle dizlişle oynarsak, ve lindorth gelmezse, içerde mbile mağluubiyetten kurtulamayız..
  • Birazcık futboldan anlayan ve beyni olan bir insan Galatasaray için Lincoln ve Linderoth'un hatta Ayhan'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu ve bu isimlerin sakatlığının takımı çok olumsuz etkilediğini, bununda sonuçlara yansıdığını bilir ve öyle konuşur.

Futbol bölümünde seviyeyi düşüren kişilere lanet olsun!!
    Her mesajda tahrik var.Bir konuda adam gibi bir mesaj yok.Fenerlisi Galatasaray'a laf atıyor, Galatasaraylısı ona cevap yazıyor, araya diğer takım taraftarları giriyor, başlığın ne olduğu birkaç mesaj sonra unutuluyor ve sidik yarışına giriliyor.Hep aynı kişiler.Tahmin etmek çok zor değil.Bu belli kişilere karşı neden bir şey yapılmaz, anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

quote:

Orjinalden alıntı: ardent_boy

once Wieni yenin heleki bu futbolla gerçekleri konuşmak gerek

Tamam abi bi maç ayarla şu adamlarda . . . .
    UEFA'nın yeni statüsü buymuş arkadaşlar yani Wien'i yenemeyen başka maç yapamıyo UEFA'da

yanlış anlaşılmak istemem ama arkadaşlar tabikide gs gruptan cıktıgına sevindim. ama bir gerçek var oynan oyun ortada grup maçlarına bakıldıgında vs vs

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

quote:

once Wieni yenin heleki bu futbolla gerçekleri konuşmak gerek

Tamam abi bi maç ayarla şu adamlarda . . . .
    UEFA'nın yeni statüsü buymuş arkadaşlar yani Wien'i yenemeyen başka maç yapamıyo UEFA'da

yanlış anlaşılmak istemem ama arkadaşlar tabikide gs gruptan cıktıgına sevindim. ama bir gerçek var oynan oyun ortada grup maçlarına bakıldıgında vs vs

Skor taraftarlarına anlatamazsın bunu uğraşma boşuna
    Hele Fenerbahçe'den fark yemedikleri için sevinen bir taraftar kitlesi hiç anlamaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: mahir2121

henüz anlamamışlar

anlamalarını bekmemek hata zaren!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

quote:

Orjinalden alıntı: mahir2121

henüz anlamamışlar

anlamalarını beklemek hata zaten!!
  • o 5 fark sadece tam kadro cıkarsak olabilir
  • mahir2121 anladık korkma ama anlayıp sizin seviyenıze düşersem benımde anladıgımı kanıtlamak ıcın ana avrat düz gitmem lazım burdakılerden ondan susuyor kendını bır sey zannetme
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

mahir2121 anladık korkma ama anlayıp sizin seviyenıze düşersem benımde anladıgımı kanıtlamak ıcın ana avrat düz gitmem lazım burdakılerden ondan susuyor kendını bır sey zannetme

zaten bir şey zannetmediğinin farkında ve mesajlaının altında yatan gerçek de bu.
  • inş inşş
  • UEFA tarihinde kendi evinde maç kazanamadan gruptan çıkan Galatasaray mı Leverkusen'i evine 5 atıp gönderir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

UEFA tarihinde kendi evinde maç kazanamadan gruptan çıkan Galatasaray mı Leverkusen'i evine 5 atıp gönderir?

sen insanları tahrik etmekten zevk mi alıyorsun ??? hayır biri çıkıp çok temiz kalaylayacak hem sen rahatlayacaksın hemde forumdakiler :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

o 5 fark sadece tam kadro cıkarsak olabilir

Valla kusura bakmayın double kadroda çıksanız Leverkusen size en az 4 gol atar..
    Boşa hayal kurmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNorth

quote:

Valla kusura bakmayın double kadroda çıksanız Leverkusen size en az 4 gol atar..
    Boşa hayal kurmayın

Yaş Kaç.Hani baya bi saçlamamışsında ondan ilk defa bu soruyu soruyorum. Kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmyRocK

quote:

quote:

Boşa hayal kurmayın

Yaş Kaç.Hani baya bi saçlamamışsında ondan ilk defa bu soruyu soruyorum. Kusura bakma.

Bu işin yaşla alakası yok.3 lig takımlarını bile yenemezken Leverkusen'e 5 gol atmak tam bir hayal olur.Boşa hayal kurmayın demek istedim.

Fenerbahçe'de Sevilla'ya 5 atamaz mesela.ama 1-2 golle eleyebiliriz.
    ( illa merak ediyorsan yaşım 30 )

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EmyRocK

quote:

quote:

Boşa hayal kurmayın

Bu işin yaşla alakası yok.3 lig takımlarını bile yenemezken Leverkusen'e 5 gol atmak tam bir hayal olur.Boşa hayal kurmayın demek istedim.

Fenerbahçe'de Sevilla'ya 5 atamaz mesela.ama 1-2 golle eleyebiliriz.
    ( illa merak ediyorsan yaşım 30 )

Güzel ama 3.lig takımı derken Wien Panionis gibi takımları kastediyorsan her takımın kötü oynadıgı bir dönem olabilir bir iki başarız sonuc bunun bütün sezon böyle gideceği anlamına gelmez.

Eksik kadro ile çıkarsak işimiz çok zor ama tam kadro sahaya çıkarsak neler yapabilidğimizi herkes biliyor.

• kalli bu forver dengesizlikleri ile ne yapar bilinmez gs'de.

ne deplasmanda ne içerde ne 8 yeriz ne 3 yeriz
  • önüne gelen sallıyor bi skor ohh ne ala sallayın bakalım...bu mesajada bi laf sokarsnız artık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.