Şimdi Ara

Galatasaray Evinde Leverkuseni 5 atar gönderir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biri değiştirsin şu başlığı
  • Hep diyorum şu gs'liler büyük konuşmayın diye ama dinlemiyolar.
    1. Sevilla orda burda kazanır..
    2. Gs 5 atar..

Alemsiniz yahu..
  • Kızmasınlar Gs li arkadaşlar ama hakkaten cuk diye oturmuş yani
    Konuyu açan arkadaşı da tebrik ediyorum ayrıyetten
  • gerçekten bu psikoloji kötü eyer gönülden destekliyen galatasaraylı arkadaşlarım için
    bakınız beşiktaş liverpool sigma fenerbahçe leverkusen galatasaray
    "aslında biz birbirimize benzeriz" çünkü bu ülkenin 3 tane güzide kulubü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

o 5 fark sadece tam kadro cıkarsak olabilir

Valla kusura bakmayın double kadroda çıksanız Leverkusen size en az 4 gol atar..
    Boşa hayal kurmayın

Kendi kendimden alıntı yapayım bari :)

• ah federasyon yaktın avrupa fatihini yoksa 10 atıp dönerlerdi uğur olucaktı ki bu maçta böyle olur muydu
  • diyecek hiç bi şey yok da kardeşim kallinin hiç mi suçu yok. allahın bunağı. gazetede nefis bi foto vardı yedek klübesinin resmini çekmişler.. sabri,nonda,barusso,linkon,song... yaw avrupa mücadelesinde bu adamları yedek bırakmak hangi akla mantığa sığar. ne yalan söyleyeyim üzülmedim dersem yalan olur.
  • aksine ben hiç üzülmedim,yok avrupa fatihi ava çıkmış,yok bu kupayı 2.kez getireceğiz bizden başkası alamaz..b münihten daha kaliteli takımız,11 Türk aslan bunları delik deşik edebilirmiş,yok efendim uefa daha zormuş şlden vs.vs...noldu rezil edip geldiler..
    quote:

Orjinalden alıntı: zurna

diyecek hiç bi şey yok da kardeşim kallinin hiç mi suçu yok. allahın bunağı. gazetede nefis bi foto vardı yedek klübesinin resmini çekmişler.. sabri,nonda,barusso,linkon,song... yaw avrupa mücadelesinde bu adamları yedek bırakmak hangi akla mantığa sığar. ne yalan söyleyeyim üzülmedim dersem yalan olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet Güreli

Ligde hakemlerle şampiyon olup avrupada ne mal olduğu ortaya çıkan takımlarını unutan gassaraylılar için gelsin bu HORTTTTT

ee sen burda mıydın fake. 1-2 aylık topicten nereden haberin var ki yeni üye olarak sorusunun cevabı ilk cümlede. hadi uuuuuuupuzuun tatile çıkmaya hazır ol mehmet.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet Güreli

Ligde hakemlerle şampiyon olup avrupada ne mal olduğu ortaya çıkan takımlarını unutan gassaraylılar için gelsin bu HORTTTTT

biri mal mı dedi

galiba seni çağırıyolar koş hadi

• Bu topic akla zarar ya..Ne makarasını yapmıştık vakt-i zamanında

Aaah eski günler..
  • Başlığa bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

Bu topic akla zarar ya..Ne makarasını yapmıştık vakt-i zamanında

Aaah eski günler..

sana akla zarar bi topic göstereyimmi gir de buraya yaz hadi...

http://forum.donanimhaber.com/m_22333236/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.