Şimdi Ara

Galatasaray Evinde Leverkuseni 5 atar gönderir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir Türk takımı olduğu için Galatasarayın yenilmesini istemem ama başlık şu şekilde miydi acaba diye düşünmeden de edemiyorum

Galatasaray evinde Leverkuseni konuk eder. Konuk takım 5 atar. Galatasaray Feldkamp'ı evine gönderir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

ben bir Türk takımı olduğu için Galatasarayın yenilmesini istemem ama başlık şu şekilde miydi acaba diye düşünmeden de edemiyorum

Galatasaray evinde Leverkuseni konuk eder. Konuk takım 5 atar. Galatasaray Feldkamp'ı evine gönderir.

valla 5 atarakmı 5 yiyerekmi göndeririz bilemem ama hazır leverkusen gidiyoken kalliyide o ucakla almanyaya gönderir ucak parasındanda kurtuluruz.

• leverkusen iyi kura. deplasman da sayılmaz. bence gs nin şansı çok yüksek. gs yi bu aralar eleştirmek çok kolay ama kötü bir gs öyle yada böyle üst tura çıktı. kaldı ki leverkusenide gözümüzde büyütmeyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurna

leverkusen iyi kura. deplasman da sayılmaz. bence gs nin şansı çok yüksek. gs yi bu aralar eleştirmek çok kolay ama kötü bir gs öyle yada böyle üst tura çıktı. kaldı ki leverkusenide gözümüzde büyütmeyelim.

vay be delikanlı gibi , obj. konuşan sağlam bi fenerli çıktı sonunda
  • quote:

leverkusen iyi kura.

buna eyvallah
    quote:

deplasman da sayılmaz. bence gs nin şansı çok yüksek.

buna da eyvllah

quote:

gs yi bu aralar eleştirmek çok kolay ama kötü bir gs öyle yada böyle üst tura çıktı. kaldı ki leverkusenide gözümüzde büyütmeyelim.

ama bunu yazarsan iki cümle lafım olur

1. Gs öyle ya da böyle gruptan çıktı derken tek bir maç bile oynayamadığını hatırlatırım
    2. Leverkusen in Gsyi eleyeceğini düşünüyorum. Bunu bana düşündüren Fenerli olmam değil, Gsnin helsinborg,bordo,panianos,wien maçlarındaki döküntü halidir.

Leverkusenin üstteki takımlardan bordo hariç hepsinden çok daha güçlü olduğu bir gerçek..

• "Galatasaray Evinde Leverkuseni 5 atar gönderir" ha!

Peki arkasından su da döker mi hocam?

Allah aşkına şöyle saçma topicler açmayın. Sonra ters bir sonuçta millete dalga konusu oluyorsunuz. Galatasaray bu takımı yenebilir. Eleyebilir de. Ama böyle fantezi misali şeyler yazmak işkembe-i kübradan nutuk atmakla eşdeğer. Daha ciddi ve realist olmakta fayda var.
  • bence de başlığı dfeğiştirelim beyler... her ne kadar cim bomlu olsam da böyle havadan uçan başlıklar saçma geliyo... sonra çoluk çocuk doluyo buraya saçma sapan yazılar yazıyolar tahrik ediyolar.. ban sayısı artıyo o var yani...

*bi de bazı fenerlilere bakıyorum hep .. kimisi çoluk çocuk .. kiminisinin işleri güçleri tahrik ..hiç güzel bişi sölememiş adamlar nerdeyse... insan 2 güzel laf eder ama nerde o olgunluk ... GS nin yenileceğini düşünüyosan bu bile insan gibi sölenir dimi
  • valla 5 değilde eleyelim yeter.zaten galatasarayımız bunu başaracak güçte.
  • kesinlikle... rakamlar, gol sayımız değil .. oyunumuz göstersin ne kadar büyük olduğumuzu ben bunu istiyorum... 4-5 fark yerine bomba bi oyunla 1-2-3 farkla yenmek daha güven verici olur .. ayrıca yine güzel bi oyunla rakiplerimize de ne kadar önemli ve güçlü bi takım olduğumuzu göstermiş oluruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

"Galatasaray Evinde Leverkuseni 5 atar gönderir" ha!

Allah aşkına şöyle saçma topicler açmayın. Sonra ters bir sonuçta millete dalga konusu oluyorsunuz. Galatasaray bu takımı yenebilir. Eleyebilir de. Ama böyle fantezi misali şeyler yazmak işkembe-i kübradan nutuk atmakla eşdeğer. Daha ciddi ve realist olmakta fayda var.

de-niro seni sinemadan severim biliyorsun

ama eger gs ılk macında farka gıderse bu msjı kopyaladım hatırlatırım

• Galatasaray evinde leverkuseni 5 atar gönderir...

Leverkusen evinde galatasarayı 5 atar gönderir...

İkisi arasında 1905 farkı bulun
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

"Galatasaray Evinde Leverkuseni 5 atar gönderir" ha!

• başında atıp tutanlar bu gece rahat uyuyamaz
    futbolu iyi okuyamayan zihniyet sonunda madara olmaktan kurtulamaz
  • haydaa bi hort daha

• baslik: Galatasaray Evinde Leverkuseni 5 atar gönderir

• Bu konuyu hortlatan arkadaşa gerçekten yazıklar olsun!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

Galatasaray evinde leverkuseni 5 atar gönderir...

Leverkusen evinde galatasarayı 5 atar gönderir...

İkisi arasında 1905 farkı bulun

YAPMA BUNUUU YAPMA BUNUUU!!! ..Zaten adamlar hortladılar bir de sen hortlatıyon...

• Lütfen hortlattıkları için kızmayın Fenerli arkadaşlara...Haklılar...
  • evinde 5 tane atıp gönderdiler söylediğin gibi tebrik ederim galatasaylılar gerçekten anlıyo bu işten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.