ne yapsın o da dengelerin değiştiğini biliyo;kabullenmek istemiyo. evet biz 0 çekerken siz super kupayı kaldırıyodunuz de geç yapcak bir şey yok,karşındaki de farkında zaten neyin ne olduğunun onun için cevap vermeye de gerek yok. bu yıl ki avrupa maceraları ne kadar gerilediklerini gösterdi.
o geri halimizle bile sizin daha geçen sene başarabildiğiniz bişeyi başarabiliyoruz ne acı değil mi
Onu bunu bırak da hala bizi yenemiyorsunuz siz ona gülüyoruz biz daha çok
Bu arkadas dalga geciyor galiba umit karan gol atiyor surat asiyor gol atiyouz nerdeyse sinirden agliycak umit hakan oynadida ne yaptilar
3,5 atmasında 5 atsın..
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
ne yapsın o da dengelerin değiştiğini biliyo;kabullenmek istemiyo. evet biz 0 çekerken siz super kupayı kaldırıyodunuz de geç yapcak bir şey yok,karşındaki de farkında zaten neyin ne olduğunun onun için cevap vermeye de gerek yok. bu yıl ki avrupa maceraları ne kadar gerilediklerini gösterdi.
o geri halimizle bile sizin daha geçen sene başarabildiğiniz bişeyi başarabiliyoruz ne acı değil mi
ya m@d punisher yapma :) palermo,newcastle,frankfurt,celta vigo. helsinborg,panionios,wien,bordeaux. hem biz evinde 26 maç yenilmeyen alkmaarla oynadık gruptan çıkıp,orda da şansımız biraz yaver gitse yenerdik onları ama son 5 dk gol yedik maalesef.ondan önceki sezon iyi kötü psvyle schalkeyle milanla mücadele ettik.(milan kadıköyde rezil etti bizi gerçi :) ) zaten de avrupada başarılıyız demiyoruz.
uefada siz bir tane maç kazandınız o da hakem sayesinde. hakem yardım etmese kazanır mıydınız ben çok şüpheliyim ilk yarı şutunuz bile yoktu ki sahasında wieni yenemeyen deplasmanda panionosu daha zor yener.
ya bizim kadro kalitemiz Gsden daha yüksek,yönetimimiz daha iyi,ligde son yıllarda favori değil miyiz ? bu yılın başında sen Fenerbahçenin şampiyon olmasına daha çok ihtimal vermiyo muydun ? önemli olan bu zaten yoksa yine son maç şampiyonluğu kaybedelim, bir dahaki sezon yine favori biz olmayacak mıyız sizin yönetim böyle giderse ? yada şöyle diyim çok içten söylüyorum; ben kadıköydeki maçı kazanacağımıza çok emindim.yani biliyorum Fenerbahçem Galatasarayı yenecek bunu düşündüğüme gerçekten inan. taraftarın böyle düşünmesi yeterli değil mi zaten ? ama bu 2 yıldır falan böyle,2 yıl sonra değişir 2000li yıllara da dönebiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
3,5 atmasında 5 atsın..
espri yaptı.
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
3,5 atmasında 5 atsın..
espri yaptı.
şunun eline oyuncağını verin sussun
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
öyle deme a.wien ile evinde berabere kaldılar...
Avrupa'da çeyrek final oynamaktan aciz bir takımın taraftarları Galatasaray'la dalga geçmeye çalışarak kendilerini avutmuş... Çok da tın...
yazılarına bakıyorum bi kaç gündür, bişi demiyorum ama yaptığın sadece gereksiz ve saçma mesajlar atıp ortamı germek, çok iticisin, dediklerin çok boş kendini böyle mi tatmin ediyorsun?
Ühü ühü çok üzdünüz beni... Kamera olsa kupadan elenmiş Fenerbahçeli yöneticiler ve taraftarlar gibi ağlayacağım şimdi...
Gerçekler acı geliyor değil mi? Ulaşamadığınız bir seviye için atıp tutmak hoşunuza gidiyor. Önce şu turu bir geçin de Fenerbahçeli taraftarlar hayatlarında ilk defa çeyrek final görsün. Ondan sonra ahkam kesersiniz, biz şöyleyiz, biz böyleyiz diye...
wasatime biz niye konuşmak için sürekli Gsnin geçmişteki başarılarını kazanmaya şart koşuluyoruz.
benim iddiam şuanki Fb şuanki Gsden güçlüdür. bunu tartışcaksak tartışalım ama tartışılcak bir yanı yok. Gsnin başarılarına ulaşamadığımızı biz de biliyoruz bunu söylemenin alemi yok.
once Wieni yenin heleki bu futbolla gerçekleri konuşmak gerek
quote:
Orjinalden alıntı: ardent_boy
once Wieni yenin heleki bu futbolla gerçekleri konuşmak gerek
Tamam abi bi maç ayarla şu adamlarda . . . . UEFA'nın yeni statüsü buymuş arkadaşlar yani Wien'i yenemeyen başka maç yapamıyo UEFA'da
uçma ziya
Galatasaray gol atmayı değil gol yemesini seviyor!!
evet artık gs yemeyi çok seviyor bayağıda iyi yiyor
quote:
quote:
siona 5 panıonıosa 3gol atarken uzaydaydın herhalde dünyaya hoş geldin
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Bu galasaraylılar yok mu!!! Türkçemizin Elastik bir dil olduğunu anlayamamışlar hala!!!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Bu galasaraylılar yok mu!!! Türkçemizin Elastik bir dil olduğunu anlayamamışlar hala!!!
elastiği ne yapcan ya yazacaksın yada lafı yiceksin karar senin