Ciddi bir şey sordum dalga geçilicek bir durum yok
Up
Degil degil
quote:
Orijinalden alıntı: kabulsüz
Degil degil
cidden kazancan mı ?
Teşekkürler :)
Öylesine yazdım özelse burssuz falandır belki gelir burssuzu diye sordum sıralamam 6k
Up
Özel kardeşim geçmiş olsun
Fransız akraban varsa %25 burs veriyorlarmış
quote:
Orijinalden alıntı: HukukcuKız
Öylesine yazdım özelse burssuz falandır belki gelir burssuzu diye sordum sıralamam 6k
Galatasaray üniversitesi çok gözde bir üniversitesdir. Tam burslu ilk 50-100 den alıyor galiba. Eğer maddiyatınız yoksa geçmiş olsun o sıralamaya burssuz gelir ise gelir. Neden maddiyatınız yetersiz ise geçmiş olsun dedim ? Çünki galatasaray üniversitesi özel bir üniversitedir. Ve oldukça yüklü bir meblağ ile eğitim verir.
Uppp troller bastı konuyu
Upo
quote:
Upo
Arkadaşım iğneleyeceğim affet. Sen rahatsızmısın ? Yukarıda ayrıntılı ayrıntılı yazdım ya daha ne up diyorsun? Tamam bunu istiyorsan buyur : Galatasaray devlet ünisi hukuk gelir o sıraya başarılar. Oldumu. Google elinin altında. Sen bırak gs yi hukuk okursan vay ülkenin adaletinin haline.
quote:
Orijinalden alıntı: IMiralayI
quote:
Upo
Arkadaşım iğneleyeceğim affet. Sen rahatsızmısın ? Yukarıda ayrıntılı ayrıntılı yazdım ya daha ne up diyorsun? Tamam bunu istiyorsan buyur : Galatasaray devlet ünisi hukuk gelir o sıraya başarılar. Oldumu. Google elinin altında. Sen bırak gs yi hukuk okursan vay ülkenin adaletinin haline.
Katılmamak elde değil
IMiralayII
kullanıcısına yanıt
Netten baktım devlet ünisi diyor da siz neden burda insanların moralini bozmaktan zevk alıyorsunuz sıkıntıdan burdada konu açtım oldu mu benim nasıl bi hukukçu olucağımı da yorumlamak size düşmez siz kimsiniz ki kendiniz de böyle bi hak buluyorsunuz birilerinin moralini bozunca mutlu falan mı oluyorsunuz o zaman sizin psikolojik sorunlarınız vardır kusura bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Acıyokraki
quote:
Orijinalden alıntı: IMiralayI
quote:
Upo
Katılmamak elde değil
Alıntıları Göster
Bazen sanalda insanlar ciddi mi troll mü anlayamıyorum.
quote:
Netten baktım devlet ünisi diyor da siz neden burda insanların moralini bozmaktan zevk alıyorsunuz sıkıntıdan burdada konu açtım oldu mu benim nasıl bi hukukçu olucağımı da yorumlamak size düşmez siz kimsiniz ki kendiniz de böyle bi hak buluyorsunuz birilerinin moralini bozunca mutlu falan mı oluyorsunuz o zaman sizin psikolojik sorunlarınız vardır kusura bakmayın
Ya ben kimsenin moralini bozmak istemem ne haddime mübarek bayram sabahı. Eğer yazdıysanız ve mağdursanız cidden adınıza çok üzüldüm kötü bir durum. Araştırsaydınız keşke.