Şimdi Ara

Galatasaray Hukuk Özel Değil Di Mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öylesine yazdım ilk sıraya özel değildi di mi

• Di
  • Up
  • Ciddi bir şey sordum dalga geçilicek bir durum yok
  • Up
  • Degil degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabulsüz

Degil degil
    cidden kazancan mı ?
  • Teşekkürler :)
  • Öylesine yazdım özelse burssuz falandır belki gelir burssuzu diye sordum sıralamam 6k
  • Up
  • Özel kardeşim geçmiş olsun

Fransız akraban varsa %25 burs veriyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: HukukcuKız

Öylesine yazdım özelse burssuz falandır belki gelir burssuzu diye sordum sıralamam 6k

Galatasaray üniversitesi çok gözde bir üniversitesdir. Tam burslu ilk 50-100 den alıyor galiba. Eğer maddiyatınız yoksa geçmiş olsun o sıralamaya burssuz gelir ise gelir. Neden maddiyatınız yetersiz ise geçmiş olsun dedim ? Çünki galatasaray üniversitesi özel bir üniversitedir. Ve oldukça yüklü bir meblağ ile eğitim verir.
  • Uppp troller bastı konuyu
  • Upo
  • quote:

Upo

Arkadaşım iğneleyeceğim affet. Sen rahatsızmısın ? Yukarıda ayrıntılı ayrıntılı yazdım ya daha ne up diyorsun? Tamam bunu istiyorsan buyur : Galatasaray devlet ünisi hukuk gelir o sıraya başarılar. Oldumu. Google elinin altında. Sen bırak gs yi hukuk okursan vay ülkenin adaletinin haline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMiralayI

quote:

Upo

Arkadaşım iğneleyeceğim affet. Sen rahatsızmısın ? Yukarıda ayrıntılı ayrıntılı yazdım ya daha ne up diyorsun? Tamam bunu istiyorsan buyur : Galatasaray devlet ünisi hukuk gelir o sıraya başarılar. Oldumu. Google elinin altında. Sen bırak gs yi hukuk okursan vay ülkenin adaletinin haline.

Katılmamak elde değil
  • IMiralayI I kullanıcısına yanıt
    Netten baktım devlet ünisi diyor da siz neden burda insanların moralini bozmaktan zevk alıyorsunuz sıkıntıdan burdada konu açtım oldu mu benim nasıl bi hukukçu olucağımı da yorumlamak size düşmez siz kimsiniz ki kendiniz de böyle bi hak buluyorsunuz birilerinin moralini bozunca mutlu falan mı oluyorsunuz o zaman sizin psikolojik sorunlarınız vardır kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acıyokraki

quote:

Orijinalden alıntı: IMiralayI

quote:

Upo

Katılmamak elde değil

Alıntıları Göster
    Bazen sanalda insanlar ciddi mi troll mü anlayamıyorum.

• quote:

Netten baktım devlet ünisi diyor da siz neden burda insanların moralini bozmaktan zevk alıyorsunuz sıkıntıdan burdada konu açtım oldu mu benim nasıl bi hukukçu olucağımı da yorumlamak size düşmez siz kimsiniz ki kendiniz de böyle bi hak buluyorsunuz birilerinin moralini bozunca mutlu falan mı oluyorsunuz o zaman sizin psikolojik sorunlarınız vardır kusura bakmayın

Ücretler galatasaray üniversitesi :http://sbe.gsu.edu.tr/ucretler/

Ya ben kimsenin moralini bozmak istemem ne haddime mübarek bayram sabahı. Eğer yazdıysanız ve mağdursanız cidden adınıza çok üzüldüm kötü bir durum. Araştırsaydınız keşke.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.