Şimdi Ara

Galatasaray'ı Ayakta Tutan Demokrasidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Galatasaray da ne zaman yönetim değiştirse şampiyon olmaktadır. Faruk sürenin gelişi 4 sene üst üste şampiyon oluşumuz. Özcan Canaydın'ın gelmesi ve rahmetliyle yine ilk sezon şampiyon olup daha sonra yine Adnan Polat'ın geldiği ilk sene şampiyon olmamız. Daha sonra Ünal Aysal'ın ilk 2 sezonun da şampiyon olmamız.

Galatasaray da eksik edilmemesi gereken şey yönetimin değişmesidir. Yani demokrasidir. Başkanlar gelir gelmez takımımızı şampiyon yapıyorlar. Ve işler sarpa sarınca uzatmadan gidiyorlar. Çok şanslı kulübüz bu açıdan.

Ancak şu an ki en büyük lanetimiz Burak Yılmaz ve Selçuk inan'dır. Bunlar gitmezse Galatasaray'ı milyar dolarlık Araplar bile kurtaramaz.

Atatürk bugün yaşasaydı Feneri Sevmez ve Galatasaray'ın demokratik duruşuna Alkış tutardı.

• konuyu Atatürke bağlamış vay anasını
  • kaçtı. gidecek adam geçen sene sonu giderdi .yönetimin hepsini kovdu td ü kovdu bana hiç birdemokrasiyle bağdaşmıyor gibi geldi. adam bildiğin padişah ilan etti kendini .aziz yıldırım vol 2.

gs ın farkı böle dikatatör kılıklıları kovabilmesidir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

konuyu Atatürke bağlamış vay anasını

O gene iyi.Sizin başkan gibi bir Atatürk'e,bir Akp'ye bağlamamış en azından.

Not:Şaka maka bu konuyu Atatürk'e bağlamak da ayrı bir yetenek.
  • Son cümle saçma olmuş. Kaldı ki Aziz Yıldırım Fenerbahçe değildir. Fenerbahçe taraftarının çoğu inanıyorum ki Aziz Yıldırım'dan bıkmıştır.
  • 5 yıllık kapı gibi sözleşmeleri var.
    yeni başkan bunlara: gidin Almanya'dan yiğenlerim gelecek onları oynatacağım dese bile fark etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokrasi ? Galatasarayda inan Kıraç (ejder) kimi isterse o başkan olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Demokrasi ? Galatasarayda inan Kıraç (ejder) kimi isterse o başkan olur...

• ATATÜRK YAŞASAYDI BEŞİKTAŞA OY VERİRDİ!11!
  • galatasarayı batıran o divandaki demokrasi diye milleti kandıran yaşlı amcalar.galatasarayı kurtaranda gerçek galatasaraylılardır yani taraftarlar bütün herkesi katmıyorum içine.
  • Liseliler Galatasaray'ı sömürüyor. Yönetimde Abdürrahim bey gibi kalpten Galatasaraylılar olmalıdır. GS'yi GS yapan liseliler tayfası değil taraftarıdır.

Maalesef liselilerin gözünde zenci GS'lileriz. Forma, bilet, atkı, GSTV için digitürk alan biziz. Onlarsa bizim paralarımızla en iyi koltukta maç izleyip; bizim harcamalarımızın sefasını sürüyor. Kaçı kale arkasına yada maratona gelip bizlerin arasına karışarak maç izliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.