Şimdi Ara

Galatasaray'ın Hocaya İhtiyacı Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GS nin hiç bir mevkide transfer ihtiyacı yok.Zaten böyle bir mantık da olamaz.Paran varsa her bölgeye adam alınabilir bunun sonu yok ki böyle bir mantık yok.Sorsan Real in de Barçanın da eksikleri vardır.GS nin belki Orta sahaya mücadeleci oyuncu ihtiyacı olabilir.Bunun dışında transferle bu iş olmaz.Şu adam hata yaptı yerine adam al olsun bitsin böyle bişey yok tuğla mı bu ?
    Galatasaray'ın Hocaya ihtiyacı var kazansak da kaybetsek de durum maalesef bu fatih hoca asla bir teknik taktisyen değil.Bunun size 50 tane örneğini sıralayabilirim.Stratejik hamleler yapan bir hoca değil.Eskiden oluyordu ama profosyonel anlamda Gs nin kadrosu ve vizyonu gücü yapısı maalesef Fatih Hocanın ilerisine geçmiş durumda.160 milyon Euro'luk bir takım kurmuşsun oynadığın futbola bak..Cluju yenebilirisin,gruptan da çıkabilirisin ama bu iş Fatih Terimle olmuyor.Gazla top bir yere kadar oynanır...
    Kaybettiğimiz puanlara ve maçlara bir bakın bundan önceki milli takım çalıştırdığında bir bakın...Hem CL de oynuyortuz diye mancehster maçından önce korkudan hangi deliğe saklanacağını şaşırıyorsun burası başka bir seviye felan filan diyerekten..hem de bu başka seviyede braga maçında Alah ne verdiyse hücum ediyorsun yaptığı transfgerler ve imkanlar daha zeki kurt bir hocaya verilseydi bu takımın şu anda CL de 9 puanı olabilirdi...

• Ya bi bitin artık bitin yetti be rahat bırakın Fatih Terim'i de takımı da ...
  • Yol yakınken bunu görmemiz lazım Fatih Terim' bütün emeklerinden dolayı teşekkür edip daha profosyonel ve çağdaş bir sisteme makina gibi işleyen sağlam bir takım anlayışına geçmemiz lazım.Bu kadar kaliteli ve teknik kapasitesi yüksek bir kadro neden bu kadar pozisyon veriyor neden bu kadar hata yapıyor kritik maçlarda işte herşey ortada takım maça gaz la başlamış gaz ve duygusallık her zaman ve her işte mantığın önüne geçer...Fatih hoca değil miydi takımlarında oynayamayan adamları milli takıma çağırıp bizi hezimete uğratan...neden?Çünkü gaza gelebilecek oyuncular lazım ona fatih hocayla onların arasında bir bağ var çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Yol yakınken bunu görmemiz lazım Fatih Terim' bütün emeklerinden dolayı teşekkür edip daha profosyonel ve çağdaş bir sisteme makina gibi işleyen sağlam bir takım anlayışına geçmemiz lazım.Bu kadar kaliteli ve teknik kapasitesi yüksek bir kadro neden bu kadar pozisyon veriyor neden bu kadar hata yapıyor kritik maçlarda işte herşey ortada takım maça gaz la başlamış gaz ve duygusallık her zaman ve her işte mantığın önüne geçer...Fatih hoca değil miydi takımlarında oynayamayan adamları milli takıma çağırıp bizi hezimete uğratan...neden?Çünkü gaza gelebilecek oyuncular lazım ona fatih hocayla onların arasında bir bağ var çünkü...

• quote:

Yol yakınken bunu görmemiz lazım Fatih Terim' bütün emeklerinden dolayı teşekkür edip daha profosyonel ve çağdaş bir sisteme makina gibi işleyen sağlam bir takım anlayışına geçmemiz lazım.Bu kadar kaliteli ve teknik kapasitesi yüksek bir kadro neden bu kadar pozisyon veriyor neden bu kadar hata yapıyor kritik maçlarda işte herşey ortada takım maça gaz la başlamış gaz ve duygusallık her zaman ve her işte mantığın önüne geçer...Fatih hoca değil miydi takımlarında oynayamayan adamları milli takıma çağırıp bizi hezimete uğratan...neden?Çünkü gaza gelebilecek oyuncular lazım ona fatih hocayla onların arasında bir bağ var çünkü...
    Ne derseniz deyin Fatih Hoca'nınm transferleri hatalı ,oyun anlayışı çok çağdışı,oynattığı oynatmadığı oyuncular seçimleri hep hatalı(Forvet dışında)...Ben Sercan Yıldırım olsam niye çalışayım neden antraman yapayım yahu hocanın ne yaptığı belli değil ki ?Ne yaparsa yapsın bu adam demek ki takıma giremeyecek...10 senedir Jokerlik rolünü üstlenen Aydından daha mı kötü bu adam?Vallahi Sercan FB-BJK Başka bir takıma gitsin durdurulamaz bir adam olur.Allah ne verdiyse Ya Allah Bismillah Alahu Ekber deyip atağa çıkılır mı?GS çok pas hatası yapıyor inanılmaz pas hataları ve inanılmaz basit top kayıpları yaşıyor.Bu akşam Barça ya bakın bakalım bir tane top kaybı yaşıyor mu?

• Ben bile Rijkaard a ilk go home diyenlerdenim ama şuanki durum hocaya ihtiyacımız olmadığını gösteriyor bir kaç güzel transfer yapılsa fena olmaz melo ve cris dany nin yerlerine birde nonda gibi nöbetçi golcü lazım ama fatih hoca şuan çok iyi.
  • Sen ne diyon la değişik diyen çıktı mı çıkmadıysa ben diyorum
  • quote:

Fenerbahce de böyle bir mantıkla zicoyu gönderdi zamanında..sonuc ortada..fenerbahce tarihinin zirve futbolunu oynuyorken su anki durumu anlatmaya gerek yok sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: cresy

quote:

Fenerbahce de böyle bir mantıkla zicoyu gönderdi zamanında..sonuc ortada..fenerbahce tarihinin zirve futbolunu oynuyorken su anki durumu anlatmaya gerek yok sanırım..

Alıntıları Göster
    Fatih terim önemli bir hoca olsaydı tek bildiği olan Allah ne verdiyse hücum futboluna yönelik transferler (Hamit Amrabat)değil Orta sahada daha zeki ,daha mücadeleci,daha akılı top yapabilen adamlar alırdı bana göre Fatih Hoca üst seviye bir TD değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: cresy

quote:

Alıntıları Göster
    Küfür beğenemedim edecek

• quote:

Fatih terim önemli bir hoca olsaydı tek bildiği olan Allah ne verdiyse hücum futboluna yönelik transferler (Hamit Amrabat)değil Orta sahada daha zeki ,daha mücadeleci,daha akılı top yapabilen adamlar alırdı bana göre Fatih Hoca üst seviye bir TD değil..

Sen üst düzey bir futbol bilgini misin?
  • Dogru enkaz gibi takimi yabanci teknik adam sampiyon yapti. Hakikaten bitin artik, iyi gun taraftari gercekten mide bulandirici.
  • quote:

Alıntıları Göster
    anladık kardeş terim çok kötü bir hoca elli kere yazmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasaby

anladık kardeş terim çok kötü bir hoca elli kere yazmana gerek yok

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

Küfür beğenemedim edecek

İyice çoulk çocuk yuvasına dönmüş burası..Burada doğru dürüst fikir yürüten yok mu aklı başında biri hepiniz mi çoluk çocuksunuz yav?Klavyeden küfür etsen ne olurrr etmesen ne olurr.??Az kafanı çalıştır da fikir üret fikir boş konuşma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

Küfür beğenemedim edecek

İyice çoulk çocuk yuvasına dönmüş burası..Burada doğru dürüst fikir yürüten yok mu aklı başında biri hepiniz mi çoluk çocuksunuz yav?Klavyeden küfür etsen ne olurrr etmesen ne olurr.??Az kafanı çalıştır da fikir üret fikir boş konuşma

Alıntıları Göster
    Su yorumlar bile mide bulandiriyor. Ama adam bu beyinle 24 saat yasamak zorunda.

Fazla uzerine gitmeyin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jagaciak24

Alıntıları Göster

• quote:

Ne derseniz deyin Fatih Hoca'nınm transferleri hatalı ,oyun anlayışı çok çağdışı,oynattığı oynatmadığı oyuncular seçimleri hep hatalı(Forvet dışında)...Ben Sercan Yıldırım olsam niye çalışayım neden antraman yapayım yahu hocanın ne yaptığı belli değil ki ?Ne yaparsa yapsın bu adam demek ki takıma giremeyecek...10 senedir Jokerlik rolünü üstlenen Aydından daha mı kötü bu adam?Vallahi Sercan FB-BJK Başka bir takıma gitsin durdurulamaz bir adam olur.Allah ne verdiyse Ya Allah Bismillah Alahu Ekber deyip atağa çıkılır mı?GS çok pas hatası yapıyor inanılmaz pas hataları ve inanılmaz basit top kayıpları yaşıyor.Bu akşam Barça ya bakın bakalım bir tane top kaybı yaşıyor mu?

Alıntıları Göster
    birader oyun içindeki pas trafiğimizden ben de memnun değilim ama işin içinde Fatih TERİM varsa en az 3-4 sene kredi verilmesi gerekir, ki ben en geç 2. dönem düzeleceğimizi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgr9102

birader oyun içindeki pas trafiğimizden ben de memnun değilim ama işin içinde Fatih TERİM varsa en az 3-4 sene kredi verilmesi gerekir, ki ben en geç 2. dönem düzeleceğimizi düşünüyorum.

Ömür geçti bitti 3-4 sene derken kardeş....Şu takımı Şenol Güneş'e ver bakalım neler yapıyor?Fatih hoca değil icraatı yapan ,oyunculardır.Bir defa da temkinli oyna be kardeş bir maça da temkinli başla yav golü ye ondan sonra uğraş dur...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgr9102

Ömür geçti bitti 3-4 sene derken kardeş....Şu takımı Şenol Güneş'e ver bakalım neler yapıyor?Fatih hoca değil icraatı yapan ,oyunculardır.Bir defa da temkinli oyna be kardeş bir maça da temkinli başla yav golü ye ondan sonra uğraş dur...

Alıntıları Göster
    Kim la bu kırık?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.