Şimdi Ara

Galatasaray'ın Hocaya İhtiyacı Var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu acan kisi GSli degil. Sirf Fatih Hocaya sallamak icin konuyu acmis. Hadi fikirlerin olur, hoca fikirlerine göre ters isler yapar, elestirirsin anlarimda. Bu arkadas daldan dala atlamis, ne istediğini kendi de bilmiyor.

GS formasiyla, nikini bir kağida yazarak resmini paylassinda hangi takimli olduğunu bir görelim.
  • Kardeşim başka bir konuya yazıyordum yine bu konuya bir sürü atıf yapılmış.Fatih TERİM kesinlikle çok büyük stratejik hatalar yapmaya devamn ediyor.Rıdvan dilmenin de dediği gibiş CL den 0 çekecekken seni Burak diye bir adam ipten almış sen bunun üzerine adam alıyorsun üztelik bir sürü para.Dün Mehmet DEMİRKOL bu transferin bir hata olduğunu ve Fatih terim in bilgisi dışında gerçekleşmiş olabileceğini söyledi.Metin TEKİN de aynı şekilde düşündüğünü fakat Fatih Hocanın olduğu yerde böyle birşeyin olmayacağını söyledi.Yani bu transferi fatih hoca istemiştir dedi.

Kendimizi kandırmayalım şimdi.....Fatih TERİM hoca felan değil kardeşim doğru bildiğimi her yerde söylerim.
    Lig tv de QUİZ programı var Fatih hocayla çalışan hiçbir futbolcunun en iyi hoca hangisi soruna fatih terim dediğini duymadım.

Bakın bu konuyu açtıktan sonraki maçlara bir bakın inceleyin nasıl kaybetmişiz...

Karabük ve kasımpaşa...2 sinde de öne geçtiiğin maçları kaybediyorsun...Çünkü takım orta sahada pas yapmıyor aşırı bir disiplinsizlik ile herkes kahraman olmak için 2 yi 3ü 4 ü 8 i bulmaya çalışırken gidiyor puanlar maçlar.Fatih hocanın sisteminde orta saha anlayışı yok ya forvet çıkıp harika şhow yapacak ya defans inanılmaz müdahaleler yapacak.Orta saha yok sistem yok taktik yok.Amrabat 8.5 milyon euro yılın kazığı bu kadar transfer ettiğin adamlara göre sene başında 3 kulvarda yarışacağız dedin ne oldu hoca?Sercan YIldırım milli takımın sol kanadında oynadı noldu fatih hoca adam bir stardı.Yekta olsam ben haftaya ne düşünürüm ?Nasıl hazırlanırım?bu hafta hamit ve amrabat iş yapabilir fakat kapanan bir takım olduğunda bakın ikisi de aldıkları her topu ezecek ve fatih hoca bunu seyredecek.

Kaybettiğin maçtan sonra neden tek forvete dönebiliriz diye konuşuyorsun?Hani sen fatih hocaydın işine sistemine kimseyi karıştırmazdın neden açıklama yapma gereği duyuyorsun?

2000 li yıllarda 4 yabancıyla oynyordun ve 32 yaşında gelen hagi senin inanılmaz bir şansındı ve geri kalan kadro suat hakan ünsal hakan şüküğr gibi maneviyatı güçlü olan oyuncular vatan memleket duyguları ile gaza gelip başarılı bir dönem yakaladılar...

2. dönemde futbolcu mezarlığına döndü gs...bugünkü hücum sistemin yüzünden olmadı mı 6-0 ?ligi kaçıncı bitirdin o sene?Peki muhteşem taktik uzmanı taktisyen o sene neden yapamadın bunları o sene GS neden şamar oğlanına döndü?

Euro 2008 de geri dönüşlerin takımı olduk neden???Çünkü akıllı oynatmadın akıllı başlatmadın temkinli başlatmadın maçlara hücum ettikçe golleri taktılar bize aynı bu sene yenildiğimiz maçlar gibi aynı 6-0 gibi..
    fakat Allahın yardımıyla geri döndürebildik o maçları.

Neyse daha fazla uzatmayacağım Bu takıma bu hocanın kesinlikle çok fazla bir katkısı olduğunu düşünmüyorum.Adaletsiz forma dağıtıyor hata yapan top ezen top kaptıran oyuncuları sahada tutup kenarda aslan parçalarını bekletiyor.Bu takım geçen yıl süper kupa finalinde nasıl kontrollü oynadı 0-0 la şampiyon oldu...demek ki futbolcular isterse oynayabiliyorlarmış.KESİNLİKLE maç haftası hafta içi futbolcular birbirine mesela selçuk melo ya oğlum melo bak fazla açılamayalım aramızdaki mesafeyi fazla uzatmayalım fener oğlum bu alanyaspor değil vs vs şeklinde futbolcular kendileri hallediyorlardır derbilerden önce felan...Hocanın bütün sonuçlarda çok katkısı olduğunu düşünmüyorum.Profosyonel değil kurt hoca değil oyunu okuma rakibe göre taktik sıfır ne derseniz deyin skor taraftarı değilim başarılıyken söylüyorum

• canım benim, git bi elini yùzünü yıka kendine gel sonra gelirsin yine. bak arkadaşların burda yine, eve gitmicez seni beklicez.. hadi canım hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylı olmadığın o kadar belli ki yukarıda bir arkadaş söylemiş yaz imzanı bir kağıt parçasına altınada Galatasaray formanı koy çek fotonu ancak böyle inanırım Galatasaray taraftarı olduğuna
  • Beyin bedava ama bu adama parayla herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs a kac tane hoca geldi ama sadece FT uefa kupası kazandırdı...

• Mourinho gelse beğenmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Kardeşim başka bir konuya yazıyordum yine bu konuya bir sürü atıf yapılmış.Fatih TERİM kesinlikle çok büyük stratejik hatalar yapmaya devamn ediyor.Rıdvan dilmenin de dediği gibiş CL den 0 çekecekken seni Burak diye bir adam ipten almış sen bunun üzerine adam alıyorsun üztelik bir sürü para.Dün Mehmet DEMİRKOL bu transferin bir hata olduğunu ve Fatih terim in bilgisi dışında gerçekleşmiş olabileceğini söyledi.Metin TEKİN de aynı şekilde düşündüğünü fakat Fatih Hocanın olduğu yerde böyle birşeyin olmayacağını söyledi.Yani bu transferi fatih hoca istemiştir dedi.

Kendimizi kandırmayalım şimdi.....Fatih TERİM hoca felan değil kardeşim doğru bildiğimi her yerde söylerim.
    Lig tv de QUİZ programı var Fatih hocayla çalışan hiçbir futbolcunun en iyi hoca hangisi soruna fatih terim dediğini duymadım.

Bakın bu konuyu açtıktan sonraki maçlara bir bakın inceleyin nasıl kaybetmişiz...

Karabük ve kasımpaşa...2 sinde de öne geçtiiğin maçları kaybediyorsun...Çünkü takım orta sahada pas yapmıyor aşırı bir disiplinsizlik ile herkes kahraman olmak için 2 yi 3ü 4 ü 8 i bulmaya çalışırken gidiyor puanlar maçlar.Fatih hocanın sisteminde orta saha anlayışı yok ya forvet çıkıp harika şhow yapacak ya defans inanılmaz müdahaleler yapacak.Orta saha yok sistem yok taktik yok.Amrabat 8.5 milyon euro yılın kazığı bu kadar transfer ettiğin adamlara göre sene başında 3 kulvarda yarışacağız dedin ne oldu hoca?Sercan YIldırım milli takımın sol kanadında oynadı noldu fatih hoca adam bir stardı.Yekta olsam ben haftaya ne düşünürüm ?Nasıl hazırlanırım?bu hafta hamit ve amrabat iş yapabilir fakat kapanan bir takım olduğunda bakın ikisi de aldıkları her topu ezecek ve fatih hoca bunu seyredecek.

Kaybettiğin maçtan sonra neden tek forvete dönebiliriz diye konuşuyorsun?Hani sen fatih hocaydın işine sistemine kimseyi karıştırmazdın neden açıklama yapma gereği duyuyorsun?

2000 li yıllarda 4 yabancıyla oynyordun ve 32 yaşında gelen hagi senin inanılmaz bir şansındı ve geri kalan kadro suat hakan ünsal hakan şüküğr gibi maneviyatı güçlü olan oyuncular vatan memleket duyguları ile gaza gelip başarılı bir dönem yakaladılar...

2. dönemde futbolcu mezarlığına döndü gs...bugünkü hücum sistemin yüzünden olmadı mı 6-0 ?ligi kaçıncı bitirdin o sene?Peki muhteşem taktik uzmanı taktisyen o sene neden yapamadın bunları o sene GS neden şamar oğlanına döndü?

Euro 2008 de geri dönüşlerin takımı olduk neden???Çünkü akıllı oynatmadın akıllı başlatmadın temkinli başlatmadın maçlara hücum ettikçe golleri taktılar bize aynı bu sene yenildiğimiz maçlar gibi aynı 6-0 gibi..
    fakat Allahın yardımıyla geri döndürebildik o maçları.

Neyse daha fazla uzatmayacağım Bu takıma bu hocanın kesinlikle çok fazla bir katkısı olduğunu düşünmüyorum.Adaletsiz forma dağıtıyor hata yapan top ezen top kaptıran oyuncuları sahada tutup kenarda aslan parçalarını bekletiyor.Bu takım geçen yıl süper kupa finalinde nasıl kontrollü oynadı 0-0 la şampiyon oldu...demek ki futbolcular isterse oynayabiliyorlarmış.KESİNLİKLE maç haftası hafta içi futbolcular birbirine mesela selçuk melo ya oğlum melo bak fazla açılamayalım aramızdaki mesafeyi fazla uzatmayalım fener oğlum bu alanyaspor değil vs vs şeklinde futbolcular kendileri hallediyorlardır derbilerden önce felan...Hocanın bütün sonuçlarda çok katkısı olduğunu düşünmüyorum.Profosyonel değil kurt hoca değil oyunu okuma rakibe göre taktik sıfır ne derseniz deyin skor taraftarı değilim başarılıyken söylüyorum

Hocam kusura bakma ama merak ediyorum bu kadar güzel eleştiriyorsunda , takıma katkı saglıyormusun eleştirdiğin kadar ( forma , gsbonus, gsmobile , gsstore ürünlerini alıp kulanıyormusun ) gerçekten merak ettim

• Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • Mrb ben Abramovich.Yarın gel Chelsea'de başla cnm.
  • Oha adam HİPER FAİL

• gif.'ini olacaktı ama saçma sapan insanlara sinirlendiğimden yanlış yazmışım.
  • bir bitmediniz be arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

gif.'ini olacaktı ama saçma sapan insanlara sinirlendiğimden yanlış yazmışım.

sen neyin kafasını yaşıyorsun e cahil ? olayı nereden nereye getirdin. blocklandın.
  • hala konuşuyor değişik. Sabi sübyanla dolmuş forum çok yazık. Fener bölümünün kalitesi bile buradan yüksek vallahi yazık.
  • fatih hoca, sonuçta fatih hocadır. ama sneijder ve drogba'dan sonra tek forvete dönmez ise kimse kusura bakmasın cık, olmaz o iş... yani o zaman derim ki bu takımın kötü oynamasının sebebi %100 terimdir... çünkü herkes alanının en iyisi, iş fatih hocada... bakalım dönecek mi dönmeyecek mi? şuan en çok bunu merak ediyorum.
  • her şey 2000'de uefa kupasını almamızla başladı...

işin ironik kısmı fatih terim'in başarısı sayesinde gs'li olan ergen zihniyetler şimdi fatih terim'i beğenmiyorlar
  • fatih terimle ömür boyu sözleşme imzalanmalı
    kendi bırakana kadar ne olursa olsun fatih terim bu kulübün başında olmalı
    tabi bu benim fikrim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.