Mancini'nin aksine hazırlık maçlarında bile kadroda istikrar var ve herkes kendi mevkisinde oynuyor bu bana gelecek için umut veriyor Prandelli adına . Onun dışında vitaminsizin yerine Umut G. yi Chedjou yerine Koray'ı görmek isterdim.
Yayın var mı
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Yayın var mı
Not bad
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Yayın var mı
Şino'nun rotasyonunda Emre olacak bunu anladık artık. Şu sağbek sıkıntımızı da bir çözebilsek.. Ulan senelerce sol bek yok yok dedik, Sabri'yi gönderdik sağ bek de patladı
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Not bad
Alıntıları Göster
Sinan bakalıom nasıl oynayacak.
Hangi Kanalda..
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
Şino'nun rotasyonunda Emre olacak bunu anladık artık. Şu sağbek sıkıntımızı da bir çözebilsek.. Ulan senelerce sol bek yok yok dedik, Sabri'yi gönderdik sağ bek de patladı
Alıntıları Göster
Bu sefer kale boş değil. Şimdi onlar düşünsün.
Gayet iyi bir 11 ligde gayet iyi götürür. Düşünün bir de muslera sneijder eksik.
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg
Alıntıları Göster
Emre'yi ben Sneijder'ın pozisyonunda beğeniyorum şahsen. Sinan'ı çok merak ediyorum bakalım.
maç ne zaman ve saat kaçta
Bolat
Veysel - Semih - Chedjou - Telles
Melo - Selçuk
Bruma - Emre - Olcan
Burak
4 yabancı var kadroda. Emre yerine Sneijder oynayacak ligde. Muslera gibi bir kaleci yedek kalamayacağı için Chedjou yerine yerli bir stoper oynar. Orada yerli stoper rekabetini arttırmak için bir transfer şart.
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen
Bu sefer kale boş değil. Şimdi onlar düşünsün.
Alıntıları Göster
Bu kadroda en büyük sıkıntı Sneijder ve Muslera eklendiğinde yabancı sayısı 6'ya yükseliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Dil-hun
maç ne zaman ve saat kaçta
27.07.2014
Saat : 19:00 (TSİ)
Yayın : D-Smart
quote:
Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844
27.07.2014
Saat : 19:00 (TSİ)
Yayın : D-Smart
Alıntıları Göster
Sinan kovalık yapmaz umarım
quote:
Orijinalden alıntı: C.Rodriguez
Sinan kovalık yapmaz umarım
Alıntıları Göster
Bu da mı dsmart . Ulan zaten Avrupa maçları, lig maçları şifreli kanalda, bari hazırlık maçlarını olsun izleyelim ya
quote:
Orijinalden alıntı: Nepheth
Emre'yi ben Sneijder'ın pozisyonunda beğeniyorum şahsen. Sinan'ı çok merak ediyorum bakalım.
Alıntıları Göster
yayın?
quote:
Orijinalden alıntı: Lavalys
yayın?
Alıntıları Göster
Koray'ı görmek isterdim,ikinci yarı alsa da Semih ile uyumunu görebilsek.
Hazirlik maclarini bile izleyemiyoruz arkadas.
Nolur yayın bulun nolur
Evde d-smart var fakat paket aboneliğim yok,izleyemiyoruz değil mi?Hazırlık maçlarını ücretsiz verin bari Allah'sızlar :/