Şimdi Ara

Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü-Son Dakika Gelişmeleri (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) Mustafa Denizli, Dursun Özbek'in teklifine olumsuz yanıt verdi. Sebebi ise Favre'nin istenmesi tek aday olmak istiyor.

2) Mustafa Denizli devre arası gelmek istemediğini ayrıca gelirse de tek aday olmak istiyor. Olumsuz gelişmeler yaşandı.

3) Adaylar; Denizli ve Favre'yi ama Denizli, Favre ismine kırgın. Diğer bir aday belirdi; Seedorf

4) GS Yönetimindeki bir grup Mustafa Denizli karşıtı. Favre'yi istiyorlar zaten Denizli, GS'ye olumsuz yanıt verdi.

• Bunlar doğruysa zaten gelmesin Mr.Ego ne demek tek aday olmak istiyor?
  • Anladık. Denizli Gs'ye olumsuz yanıt verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam trip atmıs resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek aday olmak ne demek la inanmadım
  • Ya biz biri kibirli, egolu diye dertliydik kurtulduk diye seviniyoruz haspam daha işin başınının başında egoma yer açın, egom var dikkat, egom 128 gb gold şeklinde geriniyor.

• Niye bütün Türk teknik direktörler kendini pembe dizide sanıyo lan, enteresan milletiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğruysa Allah korusun Denizli'den bizi.

• Nedir bu anakonu açma merakı anlamış değilim. Bi olay olsa da anakonu acsam diye bekliyosunuz.

• Seedorf ne ya anadolu takimi miyiz biz ? Tobe yarabbim

• 5) Dursun Özbek, Mustafa Denizli'yi istiyor diğer Yöneticiler başta İşbecer ise Favre ve David Moyes ile anlaşmak istiyor.
  • Papucumun kenarı, adama bak sen....

• Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası başkanın demeçleri;

6) Dursun Özbek: Teknik Direktör arayışımız fazla sürmez. Ben sizi haberdar ederim.
    Dursun Özbek: Hamza hocayla dün vedalaştık. Teknik direktör arayışımıza bugün başlamış olacağız. G.Saray'a hizmet edecek en uygun ismi arıyoruz.
    Dursun Özbek: En kısa sürede Galatasaray hocasını bulacak.
    Dursun Özbek: Mustafa Denizli dahil kimseyle görüşmedik kimseyle konuşmadık.
    Dursun Özbek: Mustafa Denizli çok kıymetli bir isim.
    Dursun Özbek: Sayın Mustafa Denizli, Türkiye'nin kıymeti.. Her kulüp onu ister. Şu anda bizim kimseyle görüşmemiz olmadı. Etik de değil zaten.
    Dursun Özbek: Hamzaoğlu ile bağımız bittiği için bundan sonra adaylara bakacağız ve yeni teknik direktörü seçeceğiz.
    Dursun Özbek: Hamza Hamzaoğlu konusunda Galatasaray Yönetimi'nin aldığı kararı uyguladık.
    Dursun Özbek: Takımın başında Taffarel ile Orhan Atik var. Galatasaray'da görev aksamaz... Yeni hoca yerli veya yabancı olabilir.
    Dursun Özbek " en kısa sürede yeni teknik direktörümüz göreve başlayacak ''
    Dursun Özbek: Yarınki gelişmeler sonrasında kesin gelişmeler olur.

• Beyler elle tutulur, kariyerli, önemli bir geçmişi olan Türk teknik direktör olsanız Dursun Özbek ile çalışır mısınız? Özellikle Hamza'ya yaptıklarını gördükten sonra? Şahsen ben çalışmazdım. Mesela Terim bunlarla çalışmaz. Denizli'nin de çalışacağını sanmıyorum. Dursun bir kere güven vermiyor. Kardeşi Mehmet'i Florya'da mimari, çevre mevre diye gönderdim diyordu. Bir baktık ki Mehmet futbolun başına geçmiş. Şimdi Hamza'yı kovarken de Fatih diye biri çıktı. Mehmet'in adı okunmuyor. Çok ilginç. Dursun'u rüyamda görsem dudağım uçuklar. Gece yolda görsem yolumu değiştiririm. O kadar güven vermiyor insana. Bu adamla aklı başında bir Türk'ün çalışacağını sanmıyorum. Yabancı çalışır ancak o da tanımadığından Dursun'u. Tanısa zaten koşar adımlarla uzaklaşır.

Sponsor bulamayınca seçimi bahane eden Dursun, teknik direktör bulamazsa çıkar Işid'in Paris saldırısı dolayısıyla teknik direktör bulamıyoruz der. Ne bileyim istanbulda trafik var bu yüzden bulamıyoruz der. Ama kesinlikle kendisine ve kardeşine toz kondurmaz.

Nihayetinde dediğim gibi Dursun ile doğru düzgün bir td çalışmak istemez. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır, göstergesidir. Tarih tekerrürden ibarettir. Hamza'nın gidişinden ziyade bunların kalışı bizi umutsuzluğa sürükleyen.

•  Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü-Son Dakika Gelişmeleri (ANA KONU)
  • M. Denizli'deki ego FT ile yarisir. Bir röportajinda "Derwall bana bir ÅŸey ogretmedi. Ben öğrendim." demiÅŸ

• Kezban Denizli

• hagi gelmeli bence
  • Eğer Denizli gelirse iyice epten deliririz.

kendisi Hamza'dan daha çok yerli severdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krts42

Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü-Son Dakika Gelişmeleri (ANA KONU)

Bu açıklama yeniyse Shaktar ile zamlı yeni sözleşme yolda demektir. En son aynı muhabbet döndüğünde Shaktarla yüklü miktarda paraya anlaşmıştı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.