Şimdi Ara

Galatasaray'lı Olan Arkadaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıftan bi çocuk Galatasaray-real maçından sonra beşiktaştan geçiş yaptı.Çocuğun dediği laf aynen şöyle "Ben böyle bir şey görmedim tüylerim diken diken oldu dünkü maçta böyle bir Türk takımı varken başka takımı tutamam büyüklük budur" ne düşünüyorsunuz?

• boş işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

boş işler

Nesi boş kardeş fener uefa'da henüz ilerleme şansı var ama onu seçmiyor elenen takımı seçiyor.Niye ? Bu bir örnek maçtan sonra bu tarz birkaç tane daha yaşayan olmuş nesi boş anlamadım
  • quote:

boş işler
    yaş kaç ?
  • quote:

boş işler
    2002 doğumlu senin arkadaş heralde
  • Ciddi anlamda yas kac?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

quote:

boş işler

Nesi boş kardeş fener uefa'da henüz ilerleme şansı var ama onu seçmiyor elenen takımı seçiyor.Niye ? Bu bir örnek maçtan sonra bu tarz birkaç tane daha yaşayan olmuş nesi boş anlamadım

Alıntıları Göster
    Fener finale kalırsa gör sen o arkadaşını

• quote:

boş işler
    delikanlı adam takım değiştirmez... isterse 3. ligde oynasın isterse amatör topçularla çıksın renklerini satmaz......

yarın öbür gün bjk düzeldi şlye gitti diyelim bu seferde galatasarayı bırakıp geri dönücekmi

bir gsli bir fbli bir bjklı gerçekten seviyorsa klübünü ben takım değiştiriceğine inanmıyorum.....

demekki fanatik olmayan çakma bjklıymış

avrupada desteklersin türk takımı olarak takım değiştirme neymiş sırayla zevkini alsın başka klüplerede geçer o

• Beyler yaş 17 ama çocuk niçin böyle birşey yaptı bilmiyoum.Belkide beşiktaştaki avrupa açlığıdır .Benim burda asıl amacım çocuğun sarfettiği sözleri beyan etmekti gs formuna fbjk dolunca boyle oluyor
  • quote:

Beyler yaş 17 ama çocuk niçin böyle birşey yaptı bilmiyoum.Belkide beşiktaştaki avrupa açlığıdır .Benim burda asıl amacım çocuğun sarfettiği sözleri beyan etmekti gs formuna fbjk dolunca boyle oluyor
    Arkadasin adina utandim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

İsterse kupayı alsın hiç bir zaman Galatasaray'ın yakaladığı prestiji ve maddi kaynağı bulamayacak.Kupayı biz müzemize koyduk zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

Arkadasin adina utandim.

Bian için bende öyle düşündüm ama bilmiyorum.Eğer doğuştan Galatasaray'lı olmasaydım kesinlikle içimde Gs'ye karşı bi sempati duyardım.
  • quote:

Arkadasin adina utandim.

Alıntıları Göster
    reşit olmadan önce yapılan hareketler, kişiliğin oturması yani ergenlik döneminden yetişkinliğe atılan adımlarda bu tip hareketler normal karşılanmalı.
    olur öyle.
  • quote:

quote:

Arkadasin adina utandim.

Bian için bende öyle düşündüm ama bilmiyorum.Eğer doğuştan Galatasaray'lı olmasaydım kesinlikle içimde Gs'ye karşı bi sempati duyardım.

Alıntıları Göster
    şu çocuğu izlesin utansın bence taraftar dediğin böyle yiğithan gibi mert olur takımını satmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

reşit olmadan önce yapılan hareketler, kişiliğin oturması yani ergenlik döneminden yetişkinliğe atılan adımlarda bu tip hareketler normal karşılanmalı.
    olur öyle.

Belkli de haklısın.Ama o tarz biri değil düşündüğünüzden daha olgundur .Çok şaşırdım gerçekten bende ama insanların hayatında bu tarz dönüm notaları oluyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

şu çocuğu izlesin utansın bence taraftar dediğin böyle yiğithan gibi mert olur takımını satmaz

O yaşta deil ama keşke olsaymış dediniz herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

İsterse kupayı alsın hiç bir zaman Galatasaray'ın yakaladığı prestiji ve maddi kaynağı bulamayacak.Kupayı biz müzemize koyduk zaten

Alıntıları Göster
    Tırıvırı uğruna Bjk ye geçen bir üye vardı sanki forumda

• quote:

Alıntıları Göster
    Batuhan Galatasaray'ı sever.

Sev Batuhan sev.

Batuhan arkadaşını Cinbomlu yap.

Drogba topukla gol atar. Yaşa Drogba yaşa.

Bu günlük fişlerin bunlar. Her birinden birer sayfa yazılacak. Bir de G-S ve B-J-K halflerinden birer sayfa el yazısı ile yazacaksın. Yazamayan tahtanın önünde tek ayak üstüne durup Fenerbahçeli ilan edilecek ona göre.

• quote:

bu yaşta bir çocuk bir futbol takımına bilinçli bağlanamaz. ailesi aşılamıştır bu çocuğa bunu. başka bir açıklaması olamaz. bu çocuğun ileride takım değiştirmeyeceğini de garantisi yok. hepimiz çocukken takımlar arasında gezinmişizdir. kendi adıma çok değiştirdim 4 5 yaşlarında. ailem beni bu konuda serbest bıraktı. bu konuda serbest bıraktı demem bile gülünç aslında ya neyse... asıl olan bilinçli olarak takım tutabilmektir. aileden alınan değildir bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Batuhan Galatasaray'ı sever.

Sev Batuhan sev.

Batuhan arkadaşını Cinbomlu yap.

Drogba topukla gol atar. Yaşa Drogba yaşa.

Bu günlük fişlerin bunlar. Her birinden birer sayfa yazılacak. Bir de G-S ve B-J-K halflerinden birer sayfa el yazısı ile yazacaksın. Yazamayan tahtanın önünde tek ayak üstüne durup Fenerbahçeli ilan edilecek ona göre.

Komiksin fakat sempatik değilsin.Arakadaşımı takımıma geçirtmeye çalıştığımıda nerdn çıkardın ? Futbol muhabbetlerıne oyle cok gırmeyen ama ıste macı ızlemıs (normalde nadır ızler) boyle bısey dedı benım hosuma gıttı o atmosferı solumak ıstemıs bes bellı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.