Şimdi Ara

Galatasaray'lılar daha hiç bir şeyin farkında değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle baştan belirteyim bu konu troll amaçlı falan açılmamıştır gerçek düşüncelerimdir. Galatasaray bugün şampiyonlugu altın tepsiyle Başakşehir ve Fenerbahçe'nin önüne sunmuştur. Bu gs'nin deplasmanlardan cıkma şansı yok. Hele bu rehavetle hiç yok. %70 başakşehir %30 Fenerbahçe şampiyon. Sezon sonu uplarsınız

• tepsi altınsa tamam ama bana göre gs şampiyon oldu artık
  • objektif olarak bakan herkesin yorumunu bekliyorum. Ben gsli olsam yine aynı şeyi düşünürdüm
  • Belki Galatasaray bu kalan maçlardan puan çıkaramaz derdim.Ancak oyuncuların bugünkü inancı ve son viraj olup 3 maç kalması açısından 3 te 3 yapılır gibi geliyor bana.Deplasman maçlarına dikkat ederseniz Galatasaray'ın böyle bir temposuzluk boşvermişlik vardı puan kayıplarında , ancak şampiyonluk hırsı ve bu galibiyet 3 maç götürür.Eksik olan kadro kalitesi değil hırstı.Bu son düzlükte bu noktada kim olsa bırakmaz bence liderliği.Tabi herşey olabilir bu ayrı.
  • Bugün kazanamasak nasıl bir tepsiyle kime hediye edecektik?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon başında koyu fenerli arkadaşıma bu sene fener şampiyon olacak demiştim. Terim geldikten sonra şampiyon galatasary olur dedim. O da Terim geldiği için rahat şampiyon oluruz demişti. Türkiyede futbolu bilmeyen her tarftar gibi Terim'i sadece gazla oynatan adam zannederler.. yaklaşık 3-4 senedir 1 tane organize atağı olmayan Galatasaray organize atak ile gol atıyor ve bunu terim 11 yabancı oyuncuya gazla yaptırıyor..
  • Ben de Başakşehir'in alacağını düşünüyorum.Ne olacağı belli olmaz tabi.Ha Fener olamaz orası net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir Trabzonsporlu olarak Göztepe şampiyon olur diyorum. Çok net...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasandro

Bugün kazanamasak nasıl bir tepsiyle kime hediye edecektik?
    Besiktas’a. Futbol bu her sey olabilir ozellikle puan tablosu ve Galatasaray’in son duzluge iyi girdiginde su gune kadar basardiklari goz onune alininca Galatasaray mutlak favori gozukuyor ancak olay fiksture ve bu sene ki karnelere bakinca bence Galatasaray olamayicak

• Başakşehir bu hafta sivas'a puan verirse Gs gayrı resmi olarak şampiyonluğunu ilan edebilir.
  • Canim benim yaaa. Sen her seyin farkindasin ama dimi?

Uyan uyan Galatasaray sampiyon.

• Yarın metre geriden ofsayt çalan hakemleri var

Onlar sayesinde deplasmanları aşıyorlar

• Bir galatasarayli olarak kesinlikle sana katiliyorum kardesim. Her maci aylardir elim yuregimde izliyorum. İnan lider oldugumuz zamanlar hafta sonunun gelmesini istemiyorum. Mac var yenilecek kesin diye. İttire kaydira gidiyoruz. Bazilari beni elstirecek ama su fenerbahce macini izlerken bile daha rahatim. Adamlarin oyunu ben gol atarim bu haftada yenilmem izlenimi veriyor bana. Ama Gs nin ki oyle degil. Her an gol yiyebilir puan kaybedebilir korkusu var. Bide deplasman olunca yandik ki ne yandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8989 -- 30 Nisan 2018; 8:8:16 >
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    En kötü ihtimalle Başakşehir ile ikili averaja kalırsak kupayı alırız.

• Henüz bir şey garanti olmadığı için rehavet soz konusu olmaz bence.Bireysel olarak cok hatali oynayan olmadikca (ozellikle defans) uc maci kazanip sampiyon oluruz.

• Bundan sonra deplasman iç saha maçı yok her maç final. Finallerde de Galatasaray kaybetmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lig son haftaya kalir bu belli gibi.Ama onlar biz degil.Son haftaya kaldigin da orayi yikarlar yine birakmazlar sampiyonlugu.

Gs samp olmasi onemli degil.Ali Koc reyisimiz geldigin de zaten ilk sene olmasa da , havayi yakalayip pesinden 2 sene ust uste sampiyon olur kapatiriz zaten.Bjk nin isi bitti , vatandasin vergilerini ibb ye yatiran devlet destekli taraftarsiz takim sampiyon olmasin mumkunse.

Lig icin avrupa kupasi macini iplemeyen takim mi ulkemizi temsil edecek ? Hem de Sl de he ?

• Takımın deplasman rakipleri hedefsiz olduğu için zorlanacağını sanmıyorum.
  • Adamlar Besiktas ile Basaksehiri yenmisler, son uc macida kaybetmezler artik.

Ha puan kaybi yasarlarsa Akhisarda yasarlar.

• %70 başakşehir %30 Fenerbahçe şampiyon olur diyorsun. Şuan 1. olan takıma %0.01 ihtimal dahi vermiyorsun sonra bizden objektif yorum mu bekliyorsun??
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.