Eleştiri ancak düzgün üslup ve seviyeli anlatım ile yapılırsa değerlidir. Bahsettiğim kişileri aralardan cımbızla seçmenize gerek yok, saygısızlığı kaldıramıyorum.
Onlar bile saygı duyup ismi silmemişler... Emek hırsızı olmaya alışmış insanımız, yerin dibine soktu burada bizi... Hele biri var resimden ismi kesip koyuyor buraya, diğeride ondan alıntı yapıp ona emeğine sağlık diyor... Bana niye desin, doğru kişi o ona göre, alışmış kudurmuş deyimi gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: venomxx18
quote:
Orijinalden alıntı: LUCIFERIAN
illa kendi adını yazacaksın oraya değil mi akla bak ya.
alın arkadaşının isminin olmadığı wallpaper
adamin tasarimi kendi elinden cikmis tabi yazicak hem gorev cubugunda kalcak sekilde yapmis senin ismi silmen saygisizlik
harbi saygısızlık mı la
Masaüstü arkaplanım yaptım. Ellerinize sağlık.
Fazla amatör oldu ama yine de paylaşmak istedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz
İzniniz olursa bir tane de ben yapayım istiyorum ...
Önceki yaptıklarım çalındı haberlerde kullanıldı büyük yerlerde fon yapıldı kliplerde kullanıldı dolayısıyla adımı bi yerine yazmak durumundayım anlayışla karşılayacağınıza eminim
Buyur. Al birde burdan yak!
Gidin bir telif kanunu okuyun lütfen. Burası internet.
adam kendi yapmış sananeki bundan?
bi ressam resim yaptığında, birisi güzel bir fotoğraf çektiğinde yaptığı rumuzu yada ismini yada istediği herhangi birşeyi yazabilir
buda kimseyi ilgilendirmez[size=7] .
quote:
Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR
Kendim Kullanmak İçin Yaptım Ama Sizlerde Beğenir ve Kullanmak İsterseniz Diye Ekliyorum Arkadaşlar :
1920*1080p Wallpaper :
851*315p Facebook Kapağı :
Tags : Galatasaray Champions League Full HD Wallpaper Facebook Cover Photo Picture Şampiyonlar Ligi Wallpaper Kapak Resmi Fotoğrafı Resim Fotoğraf Duvar Kağıdı Foto
Eline koluna saglık. Kullanıyorum Nike logosunda guzel olmuş İsmini yazmanda beni rahatsız etmedi
Yukarıdaki dengesiz çocuklarla tartışmaya girme. 13-15 yaşındaki kisiler Galatasaray konusunda. Bunlara "agac diken" yaranır anladın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Teşekkürler dostum, güle güle kullanın, forumda hala sizin gibi kullanıcıları görebilmek güzel
Galatasaray Facebook sayfası koymuş resmi, konuyada uygun görmeyenler için güzel bir masaüstü resmi
Wallpaper kötü olmuş. Emeğine sağlık diyemeyeceğim ego tatmini için ismini cismini koymuşsun emeğine yazık diyorum. Lütfen Gs üzerinden de mental mastürbasyon yapmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Wallpaper kötü olmuş. Emeğine sağlık diyemeyeceğim ego tatmini için ismini cismini koymuşsun emeğine yazık diyorum. Lütfen Gs üzerinden de mental mastürbasyon yapmayın.
ne alakasi var kardesim.adam ugrasip yapmis.ismini de yazabilir.sonucta bu bi sanat.görsel bişeyler kullanip bişeyler yaratiyosan adini yazman kadar da normal bişey olamaz.senin gibilerde masturbasyona yorar.akil fikrin calistigi yere bak.
Çalışmayı çok beğendim, masaüstünde kullanıyorum. Emeğinize sağlık. İsminizin yazması beni asla rahatsız etmez, her sanatkar icra ettiği sanata imzasını atar. Ancak Nike logosu biraz daha küçük olsa çok daha hoş olurdu, kaldı ki bu halide çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR
Kendim Kullanmak İçin Yaptım Ama Sizlerde Beğenir ve Kullanmak İsterseniz Diye Ekliyorum Arkadaşlar :
1920*1080p Wallpaper :
851*315p Facebook Kapağı :
Tags : Galatasaray Champions League Full HD Wallpaper Facebook Cover Photo Picture Şampiyonlar Ligi Wallpaper Kapak Resmi Fotoğrafı Resim Fotoğraf Duvar Kağıdı Foto
Konu için teşekkürler.Konuyu açan üye gibi photoshop bilgim yoktur amatör bir şekilde gelen isteklerden dolayı nike logosunu ben kaldırayım dedim. Pek iyi olmadı ama idare edilebilir diye düşünüyorum konuyu açan arkadaş vakit bulana kadar. İsmi kaldırmadım arkadaşın emeğe saygısızlık olmasın diye.Böyle bir istekle gelinmesi dahi gerçekten üyelerin ayıbı.
quote:
Orijinalden alıntı: GamerTurk
Buda benden gelsin.
süper olmuş tam da donanım haberden bir wallpaper **** diye girmiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme