Şimdi Ara

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ yazacaklar toplanalım mı bu başlıkta? 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gsü tercih etmeyi düşünenler burada toplanalım herkes düşündüğü bölümü yazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fransızca yeri nasıl yaxıyorsunuz ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Hazırlık görücez sonuçta kolay değil elbette ama sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Okuyanlarla konuştum, sıfırdan öğrenebilmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: beliefisabeautifularmor

Hazırlık görücez sonuçta kolay değil elbette ama sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Okuyanlarla konuştum, sıfırdan öğrenebilmişler.

Evimin dibinde ve eğitimi de iyi sırf fransızca diye yazmadım

Ben fransızcayı vazgeçmek değil de tercih etmek için bir sebep olarak görüyorum. Ne tercih edeceksiniz?

• quote:

Ben fransızcayı vazgeçmek değil de tercih etmek için bir sebep olarak görüyorum. Ne tercih edeceksiniz?

Ben biraz farklı bir seçim yaptım boğaziçi ybs seçtim mf4 10k ydı

Boun harika okul benim de hedefim orasıydı istediğim bölüm olmadı başka bölüme de gitmek istemedim. Bölüm içinize sindiyse hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Boun harika okul benim de hedefim orasıydı istediğim bölüm olmadı başka bölüme de gitmek istemedim. Bölüm içinize sindiyse hayırlı olsun

Teşekkür ederim tam olarak istediğim bölüm benim :D

• Aslında fransızca büyük bir avantaj neredeyse herkesde az çok bi ingilizce temeli var onu kendin veya bi kursda geliştirp yanınada fransızca öğrenmek çokda güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 31 Temmuz 2016; 21:36:05 >
  • Fransızca çok hoştur ama patrona ne?

Bir şekilde İngilizce öğrenilebilirse çok iyi.

Ama bilgisayar mühendisliği için bu iş nasıl gider, ben onu merak ediyorum asıl. Sonuçta yazılım dili ingilizce, kaynaklar ingilizce..https://www.eksiduyuru.com/duyuru/1105747/gsu-de-bilgisayar-muhendisleri-nasil-yapiyor-bu-isi
  • Çok doğru. 2.sınıfta zorunlu ingilizce dersleri başlıyor. Benim de bu konudaki tek tereddütüm ingilizce ne olacaktı. Ama hazırlığı yeni bitiren arkadaşlarımla konuştum da (biri koçta biri bilkentte) ikisi de kendimi çok iyi hissetmiyorum ingilizce konusunda hazırlığı bitirdim ama dedi. Gsü çok iyi fransızca eğitim veriyor ve oradan konuştuklarıma dayanarak söylüyorum. Okul tam bir pratik alanı çünkü her an her yerde fransızca konuşan insanlar oluyormuş. Bu önemli bir detay. İyi bir fransızcaya sahip olduktan sonra, dışarıdan yardım alarak ya da kendi başımıza ingilizce hazırlık okuyan birinin seviyesini elde edebileceğimizi düşünüyorum.

• EcehanD kullanıcısına yanıt
    Mühendislik bölümleriyle ilgili öyle bir sorun var sanırım. Bir şey diyemeyeceğim. Ben iibfden tercih yapmayı düşünüyorum, bu alanda fr önemli.

• Up

• Yaz hukuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazcam ama korkuyorum, tam bir kapalı kutu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    Seninle konuşmuştuk, ben gsüde karar kıldım gibi -%100 olmasa da-
    Büyük ihtimalle gsü. Artık karar vermek lazım vakit kalmadı.

• İlk tercihe yazdım ama bir mucize olup da gs hukuk 150'ye inmezse giremiyorum :(
  • KekBrown K kullanıcısına yanıt
    64le kapattı sanırım. Arkadaşım geçen sene 140la bilkente yerleşti. Koç da gelmemişti. Ama bilkent iyi baya çok rahat edersin.

• beliefisabeautifularmor B kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle gelmeyecek zaten de umut fakirin ekmeği :( Gs'nin altına Bilkent yazdım zaten büyük ihtimalle o gelecek.
  • ben de ya iktisat ya da uluslararası ilişkilerde olacağım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.