Dhde Gsliler tarafından bütün istenmeyen adamlar tek tek yollanıyor yoksa biri aramızdada bu istekleri iletiyorlarmı birilerine
Sıradaki yoksa Sabri olmasın
yakalandım galiba.
haldun yürü gidelim buldu rambo bizi
quote:
Orijinalden alıntı: *metin*
yakalandım galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
haldun yürü gidelim buldu rambo bizi
quote:
Orijinalden alıntı: *metin*
yakalandım galiba.
Alıntıları Göster
Rahat olun bu sezon Sabriyi yollamıycam.
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Alıntıları Göster
Oyuncu yollamak için oraya buraya sızmaya gerek yok. Galatasaray'a yakışmayan, kalitesizliği 1000 km öteden görülen oyuncular vardı. Ama alternatifsizlikten dolayı yönetim onları bir türlü ayıklayamamıştı. Şimdi zamanı geldi ve hepsi teker teker gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
Alıntıları Göster
Sabri'nin bu sezonki maçlarına bakarsak aramızdan biri yönetici olsa bille yollamayacak heralde
Sabri'nin bu sezonki maçlarına bakarsak aramızdan biri yönetici olsa bille yollamayacak heralde
Alıntıları Göster
Az kaldı az, Sabride gidecek. şeytanikahkaha.gif
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Az kaldı az, Sabride gidecek. şeytanikahkaha.gif
Alıntıları Göster
Sabri gitti diyelim hadi! Yerine oyuncu koyun Türk olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
gökhan gönül
herkes eleştiriyorda gökhan ve sabriden başka da sağ bek yok aslında ...
quote:
Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!
Alıntıları Göster
koydum uğur uçar.
quote:
Orijinalden alıntı: nasozby
koydum uğur uçar.
açıkçası sabri daha verimli oynuyor.
iki tane hakan balta'yı -ki çok beğenirim kendisini- bu takım kaldıramaz.
quote:
Orijinalden alıntı: arf*
quote:
koydum uğur uçar.
açıkçası sabri daha verimli oynuyor.
iki tane hakan balta'yı -ki çok beğenirim kendisini- bu takım kaldıramaz.
Alıntıları Göster
Ben katılmıyorum daha verimli olduguna, uğur oynayışı şu an hakan balta gibi gözükebilir ama daha gencecik adam. Biir kaç haftada hucüm yönünüde üst düzeylere taşıyabilir. Ha sabri'ye cok karşı bir insan değilim sadece yerine koydum
quote:
Ben katılmıyorum daha verimli olduguna, uğur oynayışı şu an hakan balta gibi gözükebilir ama daha gencecik adam. Biir kaç haftada hucüm yönünüde üst düzeylere taşıyabilir. Ha sabri'ye cok karşı bir insan değilim sadece yerine koydum
Alıntıları Göster
Bu olayı çok kurcalamayın
quote:
Orijinalden alıntı: Koçero
Bu olayı çok kurcalamayın
Alıntıları Göster
susun beyler ayıp oluyor ama herkezin içinde olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
quote:
gökhan gönül
herkes eleştiriyorda gökhan ve sabriden başka da sağ bek yok aslında ...
Abdurrahman ve Ankaralı sağ bek var. Her iki oyuncuda oldukça iyi.
quote:
Alıntıları Göster
itiraf ediyorum o ajan benim.sabriyi henüz yollamak gibi bir düşüncemiz yok.ben 2senedir çok direndim ama adnan polat ısrarla kendi bildiğini okuyor.rijkaardında pek gönlü yok ama bakalım eninde sonunda adnan ve haldun ayaklarıma kapanacaklar
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
itiraf ediyorum o ajan benim.sabriyi henüz yollamak gibi bir düşüncemiz yok.ben 2senedir çok direndim ama adnan polat ısrarla kendi bildiğini okuyor.rijkaardında pek gönlü yok ama bakalım eninde sonunda adnan ve haldun ayaklarıma kapanacaklar
Vay çakaaaall kendini belli etmemek için Fenerbahçe logosunu avatar yapmış bi de
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
Vay çakaaaall kendini belli etmemek için Fenerbahçe logosunu avatar yapmış bi de
Alıntıları Göster
quote:
Galatasaray Yöneticileri Yoksa Aramızda Mı?
Nasıl yardımcı olabiliriz ?
quote:
Geçen sene olsa yerine kimseyi koymaya gerek yoktu zaten 10 kişi oynuyoduk. Bu sezon Rijkaard biraz rektefe yaptı artık yavaş yavaş iyiden işe yaramaya başladı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme