Şimdi Ara

Galatasaraya Resmen Savaş Açılmış Durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünkü maçın etkisiyle yazmıyorum. Son 1 aydır olanlar yapılanlar verilen kararlar v.s

Başkan 2 kelam ediyor hop ceza. Aziz bunların bir anasına avradina sovmedigi kalırdı. Soyunma odasına iner hakeme demediğini bırakmazdı. Aynı adamlar aynı kurullar vardı. Ama ses seda çıkmazdı.

Fatih terim fener maçında hakeme 2 laf etti 7 maç yedi. Hadi onu anladık. Yahu adam şamp. Ligi maçı sonrası konuştu. Ne dedi. Sadece yapılanları eleştirdi. Hop 3 maç ceza.

Fener maçı sonrası verilen cezalara itiraz edildi. Ülkedeki ner3deyse futbolun içinde kim varsa cezalar yüksek derken bunlar direk onadı.

Bu akşam ki penaltıyı saymıyorum bile ki var olmasa bir şey demem ama var ile yavaş çekim tekrarını izleyen ve halen penaltı diyen olursa ben burda kasıt ararım.

Açık net bir saldırı var. Net şekilde çıkıp başkanın istifaya davet etmesi gerekiyor tüm tff yönetimini ve kurulları. Ve gs artık tff den k8mseye olseler 1 yudum su vermemeli bi bunu da deklare etmeli. Tff den ne yönetici ne de alt kademe çalışana gs dan hürmet gösterilmemeli ve tff yönetiminde gs kimliği olan kim varsa istifa etmeli etmeyen olursa da adam hesabına katılmamalı. Açık ve net şekilde taraftarlara çağrı yapılmalı her maç tff ye gömen kaografiler olmalı.

Açık ve net gs artık cephe almalı yoksa ezilmeye devam ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cezalar açıklandığında kaç GS'li çıkıp da yahu Belhanda nasıl ceza almaz diye tepki gösterdi?

Adalet tek taraflı olmaz önce bu öğrenilmeli. Yıllardır her takımın hakkı yeniyor ülkede ama aklınıza yalnızca kendi hakkı yenildiğinde tepki göstermek geliyor akıllara. Ayrıca sen TFF yi gömen koreografi yaptın diye bir şeyler değişecek sanıyorsan zaten yanlış yoldasın.
  • GS'ye savaş açıldığı filan yok. Kendi kendinizi gerip üzmeyin. Açın son 5-6 sezona bakın; hatta öncelerine bakın. Her daim şaibeli durumlar oldu.

Geçen sene lehinize kıyaklar geçilmedi mi? Geçildi mesela. İçten içe siz de biliyorsunuz. Birkaç hafta önce daha Antalya maçında Antalya'nın hakkı yenmedi mi? O zaman da mesela çıkıp konuştunuz mu hocam? Bireysel sormuyorum ama bu kadar adalet diye bağıran topluluk kendi lehine olunca hiç ses çıkarmadı; çıkarmaz da. Bu böyle geldi böyle gidecek. Kendi ağladığınız ile kalacaksınız; o yüzden diyorum kendinizi gerip üzmeyin lütfen...

BJK'lılar Namoğlu için kendilerini yırttı daha birkaç hafta önce burada GS'liler değil miydi ya da internetteki diğer ortamdaki GS'liler bir süre adama laf etmeyen, dokunmayan ve hatta savunan? Alın aynı Namoğlu işte... Hiç kasmaya gerek yok.

İBB'de şampiyon filan yapılmaya çalışılmıyor. Yapılsa geçen sene çok rahat yapılırdı. Adamlar belli standartta oynuyor. Sonuçta futbol sahada oynanıyor. Dün akşam GS, Konya'nın elinden ucuz yırttı açıkçası. Konyaspor, İstanbul'da GS'yi baya duman etti. Ee sen böyle oynarsan İBB'de lider olur, Ankaragücü de seni geçer ve Kasımpaşa'da şampiyonluğa oynar...

Aynı şeyler bizim için de geçerli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Cezalar açıklandığında kaç GS'li çıkıp da yahu Belhanda nasıl ceza almaz diye tepki gösterdi?

Adalet tek taraflı olmaz önce bu öğrenilmeli. Yıllardır her takımın hakkı yeniyor ülkede ama aklınıza yalnızca kendi hakkı yenildiğinde tepki göstermek geliyor akıllara. Ayrıca sen TFF yi gömen koreografi yaptın diye bir şeyler değişecek sanıyorsan zaten yanlış yoldasın.
    Belhanda meselesi açıklandı. Hakem tarafından sarı verildiği için mevcut kurallara göre veremediler ceza ki büyük ihtimal o sarı verilmeseydi sille atan fenerli ile akıbeti aynı olacaktı. Mesele bundan ibaret ki zaten belhandaya veremediklerinin acısını diğerlerinden kat be kat çıkarttı adamlar.

T3pki düzenli ve organize olursa her zaman ses getirir. Yıkmasa bile uyku kaçırır. Ve eninde sonunda olacak olur.

Gs zaten son yıllarda hep silik basiretsiz yönetimlerden çekiyor ne çekiyorsa. Çıkmış halen bizim başkan kelimeler yetersiz kaldı artık diyor. Yahu de defolun gidin. Istıfa edin. Tff yönetimi bize savaş açmıştır de. De yahu de.

Boş kelam zaten bizimki. Ancak buralarda kendimizce konuşur dururuz. gidip lig tv alırız. Formaya bilete tonla para gömeriz. Ama bir sefer de akıllanmayız.

Yemin ediyorum verdiğimiz paralara yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

GS'ye savaş açıldığı filan yok. Kendi kendinizi gerip üzmeyin. Açın son 5-6 sezona bakın; hatta öncelerine bakın. Her daim şaibeli durumlar oldu.

Geçen sene lehinize kıyaklar geçilmedi mi? Geçildi mesela. İçten içe siz de biliyorsunuz. Birkaç hafta önce daha Antalya maçında Antalya'nın hakkı yenmedi mi? O zaman da mesela çıkıp konuştunuz mu hocam? Bireysel sormuyorum ama bu kadar adalet diye bağıran topluluk kendi lehine olunca hiç ses çıkarmadı; çıkarmaz da. Bu böyle geldi böyle gidecek. Kendi ağladığınız ile kalacaksınız; o yüzden diyorum kendinizi gerip üzmeyin lütfen...

BJK'lılar Namoğlu için kendilerini yırttı daha birkaç hafta önce burada GS'liler değil miydi ya da internetteki diğer ortamdaki GS'liler bir süre adama laf etmeyen, dokunmayan ve hatta savunan? Alın aynı Namoğlu işte... Hiç kasmaya gerek yok.

İBB'de şampiyon filan yapılmaya çalışılmıyor. Yapılsa geçen sene çok rahat yapılırdı. Adamlar belli standartta oynuyor. Sonuçta futbol sahada oynanıyor. Dün akşam GS, Konya'nın elinden ucuz yırttı açıkçası. Konyaspor, İstanbul'da GS'yi baya duman etti. Ee sen böyle oynarsan İBB'de lider olur, Ankaragücü de seni geçer ve Kasımpaşa'da şampiyonluğa oynar...

Mesele sadece bir penaltı değil. Ama her şeyin üstüne böyle alanen yapılan hata ? Olunca pek tabi insan düşünüyor.

Hangi te 10 maç ceza almış? Ben örneğini hatırlamıyorum. Ki bu cezada ne şiddet var ne küfür var. Ne yaptı Terim? Maç sonu tepkisi. 7 maç

Samp. Ligi sonrası konuştu 3 maç. Ne dedi? Sadece eleştiri.

Sonra sen ne diyorsun.

• quote:

GS'ye savaş açıldığı filan yok. Kendi kendinizi gerip üzmeyin. Açın son 5-6 sezona bakın; hatta öncelerine bakın. Her daim şaibeli durumlar oldu.

Geçen sene bize hangi kıyaklar geçilmiş anlatta bilelim

Aydınlat bizi

Ama 34 hafta da her takım Leh’ine olan hatalar değil böyle üst üste alenen

• quote:

Gecen sene ne kiyak gecilmis merak ettim. Yazsana buraya.

Antalyaspor'un falan da hakkinin yendigi yok. Ac izle mac özetini. Tam tersi verilmeyen (ve aynen bugünkü gibi VAR'a gidilmeyen) penaltimiz var. Üstelik ayni macta VAR'a gidilip penaltimiz iptal edildigi halde ! Ve yine ayni hakem (yine VAR skandaliyla) sezon basinda vermedigi net kirmizi kart ile GS'yi bir kupadan etti.

VAR sistemi ile resmen haftalardir masa basi operasyonlari yapiliyor. Uyanin size de sira gelebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte öyle bir bahane olamaz biz de ona itiraz etmiştik. Hakem Belhanda'nın yaptığı her hareketi görmedi ki. Adam Soldado'nun boğazına sarıldı, Valbuena'ya tokat attı, yine Soldado'ya dirseğiyle vurdu, bi hareketi daha vardı. Aynı örnek Caner'de yaşanmıştı BJK - Başakşehir maçında hakeme sövdü. Hakem duymadığı için rapora bile yazmadı. Ama TV'de görüntüleri gören TFF ceza verdi. Sırasıyla hatta,

http://www.milliyet.com.tr/hakemler-yazmadi-federasyon-besiktas-2543214-skorerhaber/
    www.hurriyet.com.tr
    Son dakika: Caner Erkin'in küfür cezası belli oldu!
    http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/caner-erkinin-kufur-cezasi-belli-oldu-40623764

Fatih konuştu diye bu kadar ceza alıyorsa Hasan Şaş 1 yıl ceza alacak. Hayır Hasan Şaş böyle bir ceza alacaksa o zaman Fatih 2 maç falan alacak. Bütün cezalar tutarsız. Şahıslara da kulüplere de yöneticilere de. Adamların istediği gibi at koşturabilmesine izin veriyorken çıkan kararlara tepki göstersek ne fark eder? Önemli olan o kararları aldırmamak ya da böyle saçma sapan işler yapmayacak adamları orda tutmak.

Ama baksana taraftarlar daha kendi aralarında birlik olamıyorken tabi ki TFF size de çakar geçer bize de. Burası Demirören'in çiftliği ve onun borusu öter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Belhanda meselesi açıklandı. Hakem tarafından sarı verildiği için mevcut kurallara göre veremediler ceza ki büyük ihtimal o sarı verilmeseydi sille atan fenerli ile akıbeti aynı olacaktı. Mesele bundan ibaret ki zaten belhandaya veremediklerinin acısını diğerlerinden kat be kat çıkarttı adamlar.

T3pki düzenli ve organize olursa her zaman ses getirir. Yıkmasa bile uyku kaçırır. Ve eninde sonunda olacak olur.

Gs zaten son yıllarda hep silik basiretsiz yönetimlerden çekiyor ne çekiyorsa. Çıkmış halen bizim başkan kelimeler yetersiz kaldı artık diyor. Yahu de defolun gidin. Istıfa edin. Tff yönetimi bize savaş açmıştır de. De yahu de.

Boş kelam zaten bizimki. Ancak buralarda kendimizce konuşur dururuz. gidip lig tv alırız. Formaya bilete tonla para gömeriz. Ama bir sefer de akıllanmayız.

Yemin ediyorum verdiğimiz paralara yazık.

Alıntıları Göster
    GS'nin cezalara BÜTÜN itirazlari "oy birligi" ile reddedilirken FB'nin reddedilen BÜTÜN itiraz kararlari "oy fazlasiyla" alinmis. Jailson'un cezasina yaptiklari itiraz da dahil. Yani PFDK'ya birkac adam daha soksalar yumruk atan Jailsona'a da ceza cikmayacak. Seneye onu da görürüz artik.Türk futbolu tam bir cöplük. Kokusmus durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 24 Kasım 2018; 2:30:36 >

• Fortescue kullanıcısına yanıt
    TV görüntülerinden ceza verilecekse Belhanda'nin bogazini sikan Skertel, Maicon'un yüzüne vuran Harun, Sinan'in bogazini sikan Sener, Ndiaye'ye yumruk sallayan Yigithan da ceza alacak. Jailson'a küfür eden Mugdat, Yigithan'in bogazina sarilan Serdar da alacak. Kisacasi soyunma odasina gitmeyip o kavgaya karisan istisnasiz HERKES alacak.

FB'li bir provakatörün yumruk atarak baslattigi bir sokakkavgasi yüzünden neredeyse bütün takimi ve teknik ekibi kaybettik. Belhanda'ya verseler ne olur vermeseler ne olur? 10 mac da ona versinler 1 tane GS'linin umrunda mi? Bildigin "elestiri" (evet sadece bi elestiri) yüzünden 3 mac ceza aliyor Fatih Terim. Neden cünkü 1 sene önce tazminat davasini kazandi.

Türkiye'nin geldigi durim ortada. Otoriteye bas kaldiran acimasizca ezilip geciliyor.
  • 1- ali dürüst istifa etti

2- gs toplantıdayken büyük ihtimal istifa çağrısı yapılacağını bilen tüpçü acil toplantı kararı aldı ve medyası aracılığıyla gocek veya halis ozkahyanin (artık hangisi kabahatliyse ) topun ağzında olduğunu ilan etti.

Bakin doğru adımlar atılırsa Gs kimsenin gücü yetmez

Ama ne okursa olsun istifa çağrısı yapılmalı.

• Abarttığımızı söyleyen, ve rakip takım taraftarlarının hakaretleri ile dolu bir günü geride bıraktık.
    bakın güzel kardeşim, sorun penaltı olup olmamasında değil, bir yerlerden uydurduğun penaltı için VAR'a gidip incelememendir.

BU ,bu sezon Galatasaray aleyhine 2.kez oldu.

Yediği 4 golün 3'ü penaltı. Bu penaltıların ikisi uydurma. 1 tanesi ise şaibeli (Ozan'ın pozisyonu)

Sorun verip vermemesi değil, zahmet edip Var'ın işletilememesi. Bizim asıl tepkimiz bu
    hani destek olmuyorsanız rica ediyorum suyu bulandırmayın bari.

Şimdi salı günü TFF toplanma kararı almış, pozisyon değerlendirip gerekirse 2 hakem ile yollar ayrılacakmış

SOruyorum ne değişecek ?
    Gaz almaya çalışması değilde nedir?

Biz bunları yazınca geçen seneden başlıyorlar
    Yahu geçen sene "VAR" YOKTU!

Lehine yada aleyhine hatalar olursa rezil hakem derdin en fazla.
    Şİmdi"VAR " varken çalıştırılmıyorsa ne olacak

Yani saldırıyorsunuzda güzel kardeşim , başakşehir maçında ne olduysa " Var bozuk" dendi heriflerin golü güme gitti.
    kİMSE OTURUP 2 KELAM ETMEDİ.

Biryandan sermaye bir takımın, diğer yandan siyasilerin destekçisi TFF başkanı
    Ortada GAlatasaray" Vurun Abalıya" gibi.

Birde "GALATASARAY'ın MÜTHİŞ LOBİSİ VAR" diye dolanıyorlar.
    ABi siz ne içtiniz de bu kadar zehirlendiniz.
    VAllahi inanamıyorum ya, herkes işine geldiği gibi vicdan yapıyor

Hala aynı yerdeyim.
    Madem her takım GS'den şikayetçi, Futbolun temel sorunu ilan edildik, çekilelim anasını satayım tüm gemileri yakıp.
    Bakalım "küme düşen" Türk futbolu ve "küme düşeren" demirören ile nasıl olacakmış

Ne takımmış arkadaş. Herkesin tek derdi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 24 Kasım 2018; 20:44:25 >

• Hala yok geçen senelerde şu oldu bu oldu diyenler var. Yahu aynı mı? Ben söylüyorum GSye de kıyak geçildiği oldu FBye de BJKye de ama bu yıl VAR var VAR. Tekrar tekrar izliyorsun. Yakından izliyorsun. Yani göz göre göre baka baka bir karar veriyorsun. Bunda kötü niyet ararım ben.

• Engin baytar hakemi boğazladı, emsal ceza olacak dediler 12 maç mı ne verdiler.
    melo twiti rt etti diye ceza aldı,
    sahayı emsal olacak diye bilmemkaç maç kapadılar,
    terime de aynı şekilde emsal olacak diye cezayı kitlediler de sonra lan biraz abarttık dediler erteleme geyiği çıkardılar.
    son fb maçı da tam fiyasko.

kimse kusura bakmasın da bize de yapılıyor geyikleri yapmasın. size yapılan organize bişey değil. yok canerin ağzını okumuşlar da ceza vermişler, ee caneri okuyan şenol güneşi okuyamadı mı da düz giderken futbolcu boğazına sarılrıken görmedi ? görse de 1 maç verdi ?

size 1 yapılınca gs liler susuyor diye gs ye 10 yapıldığında ama bize 1 yapılırken siz neredeydiniz diyemezsiniz.
  • He yavrum he. Lider olamayınca başlamış hikayeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik algı operasyonu Demirören döneminde en çok şampiyon olan takıma savaş açılmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.