Galatasaray - Köln maci 15.temmuz Pazar günü Online CenterTV de canli olarak veriyor. Bu kanal Köln yerel televizion´u. Uydudan seyredilemiyor. Sadece Online ve Yerel yayin yapiyor. Ama yayin kalitesi baya iyi.
işl internetten verirde izleriz birde bu feed kanalımı ne ordan mac izleniyomuz nasıl oluyor o iş
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
işl internetten verirde izleriz birde bu feed kanalımı ne ordan mac izleniyomuz nasıl oluyor o iş
Alıntıları Göster
saol da malum kota
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgyur
saol da malum kota
Alıntıları Göster
feed kanalından artık izliyemicez çunku dsmart digiturk gibi özel bi kanaldan verecek 41 nolu kanaldan diye reklam yapıyorlar o kanalı seyretmek mumkun olmuyacak galiba internet iyidir genede
quote:
Orijinalden alıntı: li0n
feed kanalından artık izliyemicez çunku dsmart digiturk gibi özel bi kanaldan verecek 41 nolu kanaldan diye reklam yapıyorlar o kanalı seyretmek mumkun olmuyacak galiba internet iyidir genede
Alıntıları Göster
izlerim artık zaten kotada yok
quote:
Orijinalden alıntı: cani8899
izlerim artık zaten kotada yok
Alıntıları Göster
izlenmio ki bendeki netin 1024 olmasına ragmen
quote:
Orijinalden alıntı: rimefe
izlenmio ki bendeki netin 1024 olmasına ragmen
Alıntıları Göster
kota sorunum yok. olsa da yemişim kotasını. cimbom için köln'e özel fiber optik kablo döşerim
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
kota sorunum yok. olsa da yemişim kotasını. cimbom için köln'e özel fiber optik kablo döşerim
Alıntıları Göster
saat kacta mac bir bilgisi olan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
saat kacta mac bir bilgisi olan varmı
Alıntıları Göster
birader saol da şu anda yayın berbat
kaset oynatıyolar yalnız şu anda umarım canlı yayın düzgün olur
arkadaşlar kotayı fena doldurursunuz dikkat edin.Bence özetini izlersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ***imp***
arkadaşlar kotayı fena doldurursunuz dikkat edin.Bence özetini izlersiniz
256 hızla nasıl izleyim ki bunu.
Neyse bugün saymıyım telekoma şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: máwci
256 hızla nasıl izleyim ki bunu.
Neyse bugün saymıyım telekoma şimdi.
Alıntıları Göster
0rtalama kac mb yapar kotaya etkisi?
quote:
Orijinalden alıntı: LinC10
0rtalama kac mb yapar kotaya etkisi?
Alıntıları Göster
kotayı ne kadar etkılerkı kac mb fln??
quote:
Orijinalden alıntı: lukpiyes
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lukpiyes
İnternetten dewamlı veri alış-verişi yapacağından dolayı arada bir "ara belleğe yazılıyor" diyecek.Ve buda sizin kota aşımınıza neden olacaktır.Dikkate alın bu mesajımı.
quote:
quote:
İnternetten dewamlı veri alış-verişi yapacağından dolayı arada bir "ara belleğe yazılıyor" diyecek.Ve buda sizin kota aşımınıza neden olacaktır.Dikkate alın bu mesajımı.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
quote:
Özetini izlerim gstv ; anderketch maçını günde 4 defa özet geçiyor dspor da şifresiz yayın yaparken full anderletch maçının özetini verdi. artık ezberledim maçı kim kime kaçıncı dakkada pas atcak
quote:
Orijinalden alıntı: İSKENDER_BÜYÜK
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
quote:
Özetini izlerim gstv ; anderketch maçını günde 4 defa özet geçiyor dspor da şifresiz yayın yaparken full anderletch maçının özetini verdi. artık ezberledim maçı kim kime kaçıncı dakkada pas atcak
Alıntıları Göster
3gb lik kota kesin dolar.
quote:
Orijinalden alıntı: qu4
3gb lik kota kesin dolar.
Alıntıları Göster
nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum, kabul edelim interneti full sömürsün bu yayın, o zaman 1mblık kotalı bir abonenin max 100kb/sn lik bir veri aktarımı olur. dkda 6mb yapar. 90 la çarparsanız 540 eder, hadi 1gb olsun.. ee yanii.. ayrıca kota artık 4gb oldu
quote:
Orijinalden alıntı: gecemavisi
nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum, kabul edelim interneti full sömürsün bu yayın, o zaman 1mblık kotalı bir abonenin max 100kb/sn lik bir veri aktarımı olur. dkda 6mb yapar. 90 la çarparsanız 540 eder, hadi 1gb olsun.. ee yanii.. ayrıca kota artık 4gb oldu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gecemavisi
benn kesin dolar diye birşey demedim arkadaşım
sadece gerek olmadığını,maçın özetini izlemelerinin daha iyi olacağını söyledim.
d-smart
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gecemavisi
benn kesin dolar diye birşey demedim arkadaşım
sadece gerek olmadığını,maçın özetini izlemelerinin daha iyi olacağını söyledim.
d-smart
Alıntıları Göster
arkadasım ben de kesin dolar diyip yanlış yönledirenlere demiştim tekrar okuyunca sadece qu4 demiş. Çoğul kullanmamam gerekirdi. yanlış anlamakda haklısın.Sorry ayrıca macın özetini değil de hepsini bantdan izlemek isterseniz ertesi günü 4de verdi. bir de aksam verdi sanırım ama kaçtı hatırlamıyorum.