Şimdi Ara

Galatasarayla dalga geçmiş ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam kac paralık adamki gs ile dalga geciyor haddini bilmei once
  • dalga geçmiş gülün arkadaşlar boşa gitmesin cem yılmazın yan sanayisi böyle oluyor demek
  • 2. Topuz vakası!

Sezon başında Fenerbahçe Kayserispor ile anlaşmış ama Mehmet Topuz da Beşiktaş ile el sıkışmıştı !.. Aynı durum bu kez de Kayserispor'un şimdiki kaptanı Ali Turan'da ortaya çıktı !.. Galatasaray Ali Turan ile el sıkıştı ama başarılı oyuncu için Ankaragücü'nün de devreye girdiği ve Kayserispor ile anlaştığı ortaya çıktı !..

Başkent temsilcisinin sezon sonunda sözleşmesi biten savunma oyuncusu için astronomik bir teklif yaptığı, Kayserispor'un da bunu kabul ettiği belirtildi. Kayserisporlu yöneticilerin Ankaragücü'ne "Ali Turan'la anlaşırsanız bu transfer bitmiştir" dedikleri bildirildi.

Bu gelişmeler yaşanırken, daha önce Ali Turan'la anlaşan Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in de Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'yı aradığı öğrenildi. Hurma'nın "Biz Ankaragücü'ne söz verdik. Eğer Ali Turan'ı ikna edemezlerse o zaman sizinle görüşürüz. Salı gününe kadar bekleyin" dediği ifade edildi.

Kayserispor'un Ankaragücü'nün teklifinden daha düşük bir öneri gelmesi halinde Ali Turan'ı Galatasaray'a vermeyeceği açıklandı. Şu anda kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın iki kulübe de gitmemesi halinde sezonu PAF takımıyla çalışarak tamamlayacağı, ardından da sözleşmesi bittiği için serbest kalacağı belirtildi.

Kaynak:http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=66101

Ne desem boş...

• Haber doğruysa zekası 0-5 yaş arası olan bir malın da yönetici olabildiğini öğrenmiş oluruz.
  • SATMIYORUZ billboardları geldi aklıma. klasik kayseri hareketi..
  • Az birşey severdim kayserispor'u

umarım sonu sivas gibi olur
  • Bu çakallarla ticaret yaparsan böyle olur tabi.Piyasayı yükseltmeye çalışıyorlar.

Not:Çok kalitesiz bir adammış,senin çapın ne ki Galatasaray ile dalga geçmeye çalışıyorsun.
  • bu kayseri gibi bir takım olmaz olsun ya futbolculara köle gibi yaklaşıyor o şerefsiz yönetimleri..
  • beyin ishali olmuş bu adam..

Nasıl çark etmiş bi anda..Bu dengesiz biz ali turanı verdik diyip bu açıklamaları yaptıktan sonra başkanı yok böyle bişey haberim yok diyince böyle bi dansözlüğe davrandı..Nasıl kıvırsam diye düşündü böyle bi açıklama yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_GS

Az birşey severdim kayserispor'u

umarım sonu sivas gibi olur

Olacak zaten.En iyi 4. olurlar bence bu sene.
  • ALİ TURAN GALATASARAY'DA O KADAR !!!
  • ya hem öyle hem de klüpler de insanlar gibi hadlerini bilmeli.... satmazsan satma sanki söz konusu olan ferdinand
  • Bu Kayserililerle asla ticaret yapmıyacaksın, bedava bile verseler arkanı dönüp gideceksin oradan.
  • Bu adamda 5 yaşındaki çocuk kadar akıl yok.Böyle adamları klüplere yönetici diye koyarlarsa o klüplerden hiçbişey olmaz tabi.Yazık ya insanlar para için ne durumlara düşüyorlar.Bir de bunlar Türkiye'nin sayılı klüplerinin yöneticileri..Türk futbolu bunlar gibiler yüzünden bu halde zaten..Başta adam gibi yöneticiler olsa bu halde mi olurduk..Neymiş efendim Galatasaray'a vermezmiş.Bunu söyledin de ne oldu be adam,eline ne geçti?
    Beyinsiz..
  •  Galatasarayla dalga geçmiş !

Yücel Şahin'in çocukluğu..
  • zaten bu tiplere en çok koyan da takım kaptanlarının kendilerini istememesi GALATASARAY'ın büyüklüğünü kıskanıyorlar zavallılar. 2-3 sezondur ligde birşeyler yapmaya başladılar adam oldular. Ali Turan veya bir başka anadolu takımı futbolcusu Galatasaray'ı mı seçer Kayseri veya herhangi bir X anadolu takımınımı ??? hele ki sözleşme uzatmadıysa ! bu onlara çok pis koyuyor. bedava gideceği için acısından sağa sola sallıyorlar.
  • 250 milyar çok bile o adama
  • vermezseniz vermeyin ! sezon sonunda beleşe alırız tıpkı mustafa sarp gibi
  • Bu yorumlari neden ve nasil nerelerden destek alarak yaptigi belli dünya döner unutmasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladerMaster

Tam komedi ya . Ben demiştim bu transfer balon diye . Siz inanmıştınız . Buyurun bakalım

SS aldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.