Şimdi Ara

Galatasarayla dalga geçmiş ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende fotoğraf koymuştum ama kimse benim fotoyla ilgilenmedi

• almaya gerek yok sözleşmesi bitimine 6 ay kalmış - kulübü tarafından Galatasaray ile görüştüğü için kadro dışı bırakılan bir futbolcunun sonunun ne olacağını tahmin edemiyorsa bu arkadaş SS ile ders vermek gereksiz
    quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: BladerMaster

Tam komedi ya . Ben demiştim bu transfer balon diye . Siz inanmıştınız . Buyurun bakalım

SS aldım.

• yücel şahin 4 yaşında o zamandan belliymiş dilenci olacağı
     Galatasarayla dalga geçmiş !

quote:

Orijinalden alıntı: Syclopse

Bende fotoğraf koymuştum ama kimse benim fotoyla ilgilenmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

2. Topuz vakası!

Sezon başında Fenerbahçe Kayserispor ile anlaşmış ama Mehmet Topuz da Beşiktaş ile el sıkışmıştı !.. Aynı durum bu kez de Kayserispor'un şimdiki kaptanı Ali Turan'da ortaya çıktı !.. Galatasaray Ali Turan ile el sıkıştı ama başarılı oyuncu için Ankaragücü'nün de devreye girdiği ve Kayserispor ile anlaştığı ortaya çıktı !..

Başkent temsilcisinin sezon sonunda sözleşmesi biten savunma oyuncusu için astronomik bir teklif yaptığı, Kayserispor'un da bunu kabul ettiği belirtildi. Kayserisporlu yöneticilerin Ankaragücü'ne "Ali Turan'la anlaşırsanız bu transfer bitmiştir" dedikleri bildirildi.

Bu gelişmeler yaşanırken, daha önce Ali Turan'la anlaşan Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in de Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'yı aradığı öğrenildi. Hurma'nın "Biz Ankaragücü'ne söz verdik. Eğer Ali Turan'ı ikna edemezlerse o zaman sizinle görüşürüz. Salı gününe kadar bekleyin" dediği ifade edildi.

Kayserispor'un Ankaragücü'nün teklifinden daha düşük bir öneri gelmesi halinde Ali Turan'ı Galatasaray'a vermeyeceği açıklandı. Şu anda kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın iki kulübe de gitmemesi halinde sezonu PAF takımıyla çalışarak tamamlayacağı, ardından da sözleşmesi bittiği için serbest kalacağı belirtildi.

Kaynak:http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=66101

Ne desem boş...

Bunun olacağını 2 gün öncesinden söylemiştim. Adamlar bütün kanallarda "Ali Turan gidiyo "diye basbas bağırdılar, sonunda adamın piyasası arttı. Ali Turan GS dururken tabi ki Ankaragücü'ne gitmeyecektir. Kendisine böyle bir kazık atan takımda da kalıcağını sanmıyorum.

Mayısta Ali Turan GS ile anlaşır olur biter. Tabi yöneticiler transfer dönemi bittiğinde Ali Turan'a bir iki yalakalıp yapıp adamın sözleşmesini uzatmayı başarırlarsa Kayseride kalır.

• Ben dememiştim ama olsun siz beni kaale almamıştınız :D
  • Hagi'nin Kayserililere attığı iftiraya bir nebze olsun karşılık vermiş.
  • aferin şimdi amcalara pipini göster. bu nedir böyle çocuk oyuncağı mı sanıyor bu adam? milyon dolarlar elinin altındayken bu kadar laubali olunmaz ki.
  • işte basit düşünceye sahip insanların bulundukları konum.

böyle adamlar süper lig teli klüplere gelirse hele ki bu klüp ilk sıralara geliyosa yazık ya o yönetime . vallahi de yazık billahi de yazık .

amatör klüplerde bile olmuyor böyle olaylar .

Sen ki Galatasaray ile alay etmek kimm ? Adamın aklını alırlar Kamillll
  • Ben de tam olayı Hagi mevzusuna bağlayacaktım.

Adam derinden Kayseriliymiş.

Kayserili böyledir arkadaş,sen adamlara ''HIRSIZ'' dersen adam da geçer dalgasını

Kayserili'ye sormuşlar iki kere iki kaç eder diye?

Alınırken mi satılırken mi? demiş.

Kayserili babasından para istemiş,''Baba 400 lira versene'' diye,babası da 50 lira vermiş,çocuk babasına''Sağol baba zaten tam da 50 lira lazımdı demiş'',babası da ''Vay kereta az daha kafalıyordun beni sahte para vermesem sana'' demiş

Yani anlayacağınız Rage Of KAYSERI
  • Bu arada sabahın köründe neşem yerinde bakın güzel Kayseri fıkraları ekliyorum,iyi okumalar..

YERDE PARA BULDUM

Bir gün kayseri'lilerle lazlar savaş yapıyorlarmış.Kayserililerin aklına bir fikir gelmiş.Demişlerki;
    bu lazların hemen hemen yarısı Temel, diğer yarısıda Dursun'dur .Ve daha sonra savaşın ortasında bağırmaya başlamışlar:
    -temel! temel!!!
    Lazlardaki temeller kafalarını kaldırmışlar ve vurulmuşlar.
    Daha sonra kayserililer :
    -Dursun! dursun!!!!
    Diye bağırmışlar. Dursunlarda kafalarını kaldırmışlar ve vurulmuşlar.Lazlardan çok az kişi kalmış ve onlarında aklına bir fikir gelmiş.Ve:
    -Yerde para buldum bu kimin?
    diye bağırmışlar. Bütün Kayserililer kafalarını kaldırmışlar ve vurulmuşlar.

MERCİMEK ÇORBASI

Koyden kayseriye gelen koylu sabah kahvaltisi icin bir lokantaya gider.Sabahin erken saatleri oldugu icin oldukca kalabalik olan lokantada yer bulamayan koylu kasiyerin yanin daki kucuk masaya oturur garson gelir mercimek corbasi soy ler fakat bizim koylunun corba gelene kadar koylu bir sepet ekmegi yer corba gelir onuda yer giderken kasada oturan haci ya borcunu sordugunda ekmegin parasini verde corba bizden olsun der.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Bir İngiliz: holigan;
    İki İngiliz: kavga;
    Üç İngiliz: savaş;
    Bir Fransız: aşık;
    İki Fransız: duel;
    Üç Fransız: Paris komunası;
    Bir Zenci: basketçi;
    İki Zenci: basket takımı;
    Üç Zenci: güneş tutulması;
    Bir Kayserili: satış noktası;
    İki Kayserili k:üçük bi pazar;
    Üç Kayserili: Hipermarket;

MATEMATİK

Emekli öğretmen yolda giderken, yanına son model bir araba durmuş. İçinden çıkan bir genç:
    - Hocam sizi gideceğiniz yere kadar götüüreyim.
    Öğretmen genci tanımamış. Genç:
    'Benim hocam Hacıbekir, tanımadın mı? Kayseri Lisesinden'
    Öğretmen biraz hafızasını yoklayınca genci tanımış.
    - Lan oğlum Hacıbekir seni tanıdım ama, bu ne zenginlik, sen fakir bir öğrenciydin.
    Hacıbekir anlatır:
    -Öyleydim hocam ama, okuldan sonra ticarrete başladım. Kısa zamanda biraz para kazandık.
    Bunu duyan öğretmen iyice şaşırır:
    - Lan oğlum ticaret hesap işidir. Ben seni matematikten sınıfta bırakmamışmıydım. Sen sanıl ticaret yapıyorsun?
    - Valla hocam matematik falan bilmem. (11)'e alıp (4)'e satıyorum. Aradaki %3'le de geçinip gidiyoruz.

SONRA ONU DA YERİZ

Trenle İstanbula yolculuk eden Kayserili tanıştığı arkadaşıyle biraz sohbetten sonra çantasından çıkardığı pastırmalı yiyeceklerden arkadaşınada ikram eder. Arkadaşı,
    -Sağol benim basurum var ben yemeyeyim deyince ,
    Kayserili gayet ılımlı bir tavırla :
    -Olsun onuda biraz sonra yeriz demiş

ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ

Üçüncü köprü ihalesini Japon, Amerikan ve Kayseri'li Türklerden oluşan bir konsorsiyum almış. Köprüyü inşaa etmişler tam açılışın yapılıp kurdelanın kesileceği an köprü büyük bir gürültüyle çökmüş. Japon 'gitti tüm emeklerim mahvoldu kumlarım' diye yakarıp harakiri yapmış. Amerikalı 'gitti tüm çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı' diyerek çıkartmış tabancasını ve intihar etmiş. Tüm bunları izleyen Kayserili müteahhit de derin bir oh çekerek yanındakilere seslenmiş 'lan iyi ki hiç çimento koymamışım ha, mahvolurdum bunlar gibi.'

MÜHENDİS

Karayolları Genel Müdürlüğünün misafiri olarak Türkiye'ye gelen inşaat mühendisi Amerikalı, Kayseri'den geçerken yol çalışması görür ve arabasını durdurur. Fakat yoldaki eşek nereye doğru yol alırsa orası genişletilip yol yapılmaktadır. Hemen bunun niye böyle yapıldığını sorar. Kayserili: 'Bu bizim mehendisimizdir beyim. Eşşek nereye giderse orayı genişletip yol yaparık' diye cevap verir.Katıla katıla gülmeye başlayan Amerikalı mühendis 'Peki eşeği bulamasaydınız ne yapacaktınız' diyince Kayserili yapıştırır cevabı: 'O zaman Amerika'dan mehendis getirtirdik'

ÇİFTÇİ

İki tane çiftçi, biri Adanali, digeri Kayserili... sohbet ederken, tabi haliyle zenginlikleriyle övünecekler...
    Kayserili tarlalarinin çoklugundan, isçi yetistirememekten, ürünlerin hersene telef olmasindan bahsedince Adanali atlıyor:
    - 'Benim çiftlikte, sabah günes dogmadann biniyoruz arabaya, aksam oluyor, biz hâlâ çiftliğin öteki ucuna yetisemiyo oluyoz, çaresiz geri dönüyoruz'.
    Kayserili de hiç bozuntuya vermeden lafı yapistiriyor:
    -'Yahu bizim de vardı öyle bir arabamiz ama geçen sene sattik, illet onlarla yolculuk ya...'

TAKSİMETRE

Taksinin yokusta frenleri patlamis, muthis bir hizla asagi iniyor. Kayseri'li musteri bagirmis..
    'Durdur su arabayi..'
    Sofor panik icinde haykirmis..
    'Durduramiyorum!..'
    'O zaman taksimetreyi durdur hic degilse' demis, Kayserili.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.