Şimdi Ara

Galatasarayla dalga geçmiş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.
    Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, “ kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi” diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Faruk Aydemir / Kayseri

• kimse adam yerine koyup da cvp vermemiş... yeni girdik ya beğenmezsiniz avatar da ekleyemiorum
  • Tam komedi ya . Ben demiştim bu transfer balon diye . Siz inanmıştınız . Buyurun bakalım
  • Ali Turan 4 Ocakta Galatasaray'da.

Yücel Şahin de çok komik bir adammış.
  • başkan fena fırçalamış heralde bu adamı
  • kime nereye yapmış bu açıklamayı? doğruysa görevine son versinler...
  • az önce sporxte okudum...kimse tartışmayınca da konu açmak istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tımarhaneden çıkartıp klüp basın sözcüsü yaparsan olacağı budur. Bu dalga lafı çok yere çekilir...
  • Galatasaray onunla öle bi dalga gecerki...
    Ali Turan öle yada böle GS'lidir bence artık... sezon sonuna kadar bekler gelir oynar bizde tıpış tıpış...
    bu sezonda oynamasın kayseride otursun öle... defansları göcsün...

bı anadolu klupleri cok sımardı artık... avrupa kluplerindeki adı ünlü oyunlara verilcek kadar paralar istiyolar...
    cok ac gozlu oldular... sampiyon falanda olamazlar bu kafa ile giderlerse... avrupayada gidemezler insallah beter olsunlar...
  • bu adam daha barınamaz Kayserisporda, eğer bu sözlerin arkasından hala klübün bünyesinde duruyorsa benim gözümdeki tüm değerini yitirmiştir Kayserispor. Bide neden Anadoludan şampiyon çıkmaz neden hep arka planda kalır derler ya, alın görün azcık puan gördümü, liderlik gördümü sapıtıyolar geçen sene Sivasspor teknik direktörü, bu sene Kayserispor yönetimi, bi kaç güne kadar Bursaspor ne yumurtlayacak bakalım.
  • 2. Ercan Saatçi skandalı gibi
  • böyle bir şey söylemez.
  • Ali Turan kimmiş ya! küçük takımların futbolcusu
  • bi yöneticinin böyle saçma sapan bi yorum yapması tahrik ve reyting amaçlı gibi gözüküor
  • ayrıca ali turan'dan bu saatten sonra verim alamayacaklarını bile bile neden hala ısrar ediyorlar anlamıorum... Galatasaray biz istemediğimiz sürece bizden futbolcu alamaz die bi açıklama yapınca ne kazanıosun ?
    sivassporu antepsporu sevmezdim bunlara kayseri de katıldı...
  • Komedi.
  • Bu da sıvama bölümü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitriosdiamantidis

ayrıca ali turan'dan bu saatten sonra verim alamayacaklarını bile bile neden hala ısrar ediyorlar anlamıorum... Galatasaray biz istemediğimiz sürece bizden futbolcu alamaz die bi açıklama yapınca ne kazanıosun ?
    sivassporu antepsporu sevmezdim bunlara kayseri de katıldı...

Bir de adamın sözleşmesi 5-6 aya bitiyor, artık Galatasaray biz istemeden alamaz diyecek bir durumları da kalmadı.
  • Haber birçok internet kaynağında geçiyor.Doğruysa,bir an önce kulübüyle ilişiği kesilmeli.İnsanlar hadlerini bilmeli.
  • Kayserispor Ankaragücü ile anlaşmış.LigTv spikeri söledi 5dk önce.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.