Şimdi Ara

Galax Gtx 970 EXOC overclock ayarları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi diyeceksiniz zaten kartın hızaşırtmalı niye oc yapıyorsun tamam haklısınız ama örneğin unity de tum ayarlar ultra msaax4 de 35 fps alıyorum genel olarak yani çok iyi bir fps sayılmaz fxaa yapıyorum bu sefer 40 oluyor bi türlü çözemedim asus gpu tweak ve msi afterburner indirdim memory ve boost clockları arttırıyorum şuan ikisinide 100 yaptım öyle kullanıyorum 2-3 fps arttı ama en iyi ayarlar nedir benim ekran kartıma göre yapabilceğim maksimum ayarlar nedir söylerseniz çok mutlu olurum

• Birde bu voltaj olayı varmış onu da karıştırırsak işin içine kaç yapmalıyım ayarları ?
  • Sana şimdi yapma yakarsin desem dinlemesin kesin o yüzde ben msi olan modelini kulaniyorum
    voltaji 87 yap gpu target 105 yap çekirdek hizini 200 artir bellek hizini 500 artir bi test et %80 skinti olmaz olursa çekirdeği 180 e çek ben 220 de kulaniyorum ama msi farki çift güç girişi olmasi kararlı overclok oluyo o modelde güc girişlerini bilmiyorum bi test et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufKalaz00 -- 14 Temmuz 2015; 14:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YusufKalaz00 Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yardım etmeye çalıştığın için çok teşekkür ederim voltaj en fazla 34 e çıkıyor tam anlayamadım kaç yapacağımı birde en riskli olan yer o diye biliyorum bi görüntü atayım size benim şuan kullandığımla ilgilihttp://img502.yukle.tc/image.php?id=6673Desktop_2015_07_14_14_27_34_227.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne? -- 14 Temmuz 2015; 14:28:58 >
  • Dediğim bana biraz yardimci olun o modeldeki ek güç girişi kaç adet 8+6 mi yoksa sade 8+0 mi voltajdan kormayin en fazla kendini dizginler

Core clok:200
    Memory Clok:500
    core Voltaj:Maksimum neyse ona çekin bende 87
    power limit:115

Şu ayarlarda 5 ila 10 fps fazla alirsin oyunlarda sentetik teslerde 5 fps garanti

Yinede herşey sizin sorum luluğunuzda

• Bi tane 8lik kablo yaninda da 6 pinlik pci expres kablosu var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.