Şimdi Ara

Galax, iki tane RTX 4090 besleyebilen çift 16 pinli HOF 1300W güç kaynağını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galax, iki tane RTX 4090 besleyebilen çift 16 pinli HOF 1300W güç kaynağını duyurdu
    Galax, Hall of Fame GH1300 güç kaynağını resmen tanıttı. Hali hazırda piyasada bulunan en dolu güç kaynaklarından birisi olan HOF GH1300, GeForce RTX 4090’dan iki tane besleyebilecek bir güç çıkışına sahip.

MSI'a oranlar daha ucuz

Galax, iki tane RTX 4090 besleyebilen çift 16 pinli HOF 1300W güç kaynağını duyurdu
    Galax Hall of Fame GH1300 iki tane RTX 4090 kartını besleyebiliyor zira bünyesinde iki adet 16 pin güç konektörü bulunduruyor. Adından da anlaşılacağı üzere 1300W nominal güç çıkışı sunan güç kaynağı 2600W tepe değerini de görebilecek şekilde derecelendirilmiş. ATX 3.0 uyumlu olarak PSU böylece MSI’ın üst seviye Ai1300P ürünüyle de rekabet edecek seviyede bulunuyor.

Ayrıca Bkz.MSI, dünyanın ilk ATX 3.0 güç kaynağını duyurdu

Galax’ın Hall of Fame GH1300 güç kaynağı aynı zamanda 80PUS Platinum verimlilik sertifikasına da sahip. İki adet 16-pin "12VHPWR" güç konnektörü ile yerel PCIe 5.0 uyumluluğu esasında ürünün en can alıcı noktalarından diyebiliriz.

Öte yandan Galax, anakart, bellek, ekran kartı ve depolama segmentlerinin yanında artık güç kaynağı pazarında da boy gösterecek. Son olarak GH1300 güç kaynağının fiyatı da MSI Ai1300P'den yaklaşık yüzde 24 daha ucuz olan 275 dolar olarak belirlenmiş durumda.

• Mining sistemlerini bilmiyorum ama desktop için sli olmayan karta çift konnektör verse nolacak ki? Tabii rtx 5090 800W olmayacaksa??

• Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sadece oyun ve mining için kullanılmıyor, en başta render olmak üzere çok fazla kullanım alanı mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    ekran kartı sadece ekrana görüntü vermek veya oyun oynamak için değil. Video fotoğraf veya mimari render işlemlerinde fazladan 2-3 adet ekran kartı bağlanıyor . renderi hızlandıyor. 1 saatlik render 15-20 dk ya düşürülebiliyor.

• Ben onlarda da sli gerekiyor sanıyordum, teşekkürler Galax, iki tane RTX 4090 besleyebilen çift 16 pinli HOF 1300W güç kaynağını duyurdu 

@SaxHobbit @SirrealsQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2080 ti ve 3080 birlikte kullanıyorum hayla render için. Bir tane de 4x 3090 lı sistem var eski miningden kalma. Fakat hayla bana kalırsa 4xxx serisi render için çoklu kullanımda tehlikeli. Su soğutma veya geniş kasa kullanılması gerekiyor. Misal 3090 larda 45 dakika render aldığım zamanlarda 80 dereceleri buluyor ekran kartları. Bellek ısıları 98-105 arası. Thermaltake su soğutmalı kasasını alıp ekran kartlarını arkaya uzatıp sunucu fanları ile soğutuyorum. Düğünlerde çekilen videoların 4K MKV render çıktısını alıyorum. Videoların tamamı Ts uzantılı. Bilen bilir.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    “halen veya hala”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denorath kullanıcısına yanıt

Hayla hayıla hayyyyylaaaağğğ :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.