Bildirim
Galax, iki tane RTX 4090 besleyebilen çift 16 pinli HOF 1300W güç kaynağını duyurdu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mining sistemlerini bilmiyorum ama desktop için sli olmayan karta çift konnektör verse nolacak ki? Tabii rtx 5090 800W olmayacaksa??
-
Ekran kartı sadece oyun ve mining için kullanılmıyor, en başta render olmak üzere çok fazla kullanım alanı mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ekran kartı sadece ekrana görüntü vermek veya oyun oynamak için değil. Video fotoğraf veya mimari render işlemlerinde fazladan 2-3 adet ekran kartı bağlanıyor . renderi hızlandıyor. 1 saatlik render 15-20 dk ya düşürülebiliyor.
-
-
Ben 2080 ti ve 3080 birlikte kullanıyorum hayla render için. Bir tane de 4x 3090 lı sistem var eski miningden kalma. Fakat hayla bana kalırsa 4xxx serisi render için çoklu kullanımda tehlikeli. Su soğutma veya geniş kasa kullanılması gerekiyor. Misal 3090 larda 45 dakika render aldığım zamanlarda 80 dereceleri buluyor ekran kartları. Bellek ısıları 98-105 arası. Thermaltake su soğutmalı kasasını alıp ekran kartlarını arkaya uzatıp sunucu fanları ile soğutuyorum. Düğünlerde çekilen videoların 4K MKV render çıktısını alıyorum. Videoların tamamı Ts uzantılı. Bilen bilir.
-
“halen veya hala”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayla hayıla hayyyyylaaaağğğ :P
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
“halen veya hala”
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X