Şimdi Ara

Galax Y Promu General Mobile Ultimate Slimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yarına kadar bir telefon alıcam.2 telefon arasındayım galaxy y pro ile gm ultimate slim.Biri samsung kaliteli marka ama gm us nin tipi beni cezbetti.Wifi Hot-Spot ise benim istediğim bir özellik.Ama şöyle bir durum var samsung gerçekten kaliteli ve ben gm nin kalitesinden emin değilim.Öğrenciyim babam alıcak bu telefonlarda sorun çıkarsa gidip yeni telefon alma imkanım yok.Benim için tuş pek önemli değil qwerty klavye olsada olur olmasada.Beni tedirgin eden gmnin kalitesi.Galaxy Y pro ile karşılaştırdığımda sistemsel olarak galaxy y pro baya daha üstün.Ben oyun oynarım ama galaxy pronun küçük ekranı ile pek oyundan iyi perf. alabileceğimi düşünmüyorum.Neyse kısacası sizden hangisi tavsiye edeceğinizi nedenleriyle soruyorum.Herkese teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramkurbanı

Merhabalar yarına kadar bir telefon alıcam.2 telefon arasındayım galaxy y pro ile gm ultimate slim.Biri samsung kaliteli marka ama gm us nin tipi beni cezbetti.Wifi Hot-Spot ise benim istediğim bir özellik.Ama şöyle bir durum var samsung gerçekten kaliteli ve ben gm nin kalitesinden emin değilim.Öğrenciyim babam alıcak bu telefonlarda sorun çıkarsa gidip yeni telefon alma imkanım yok.Benim için tuş pek önemli değil qwerty klavye olsada olur olmasada.Beni tedirgin eden gmnin kalitesi.Galaxy Y pro ile karşılaştırdığımda sistemsel olarak galaxy y pro baya daha üstün.Ben oyun oynarım ama galaxy pronun küçük ekranı ile pek oyundan iyi perf. alabileceğimi düşünmüyorum.Neyse kısacası sizden hangisi tavsiye edeceğinizi nedenleriyle soruyorum.Herkese teşekkürler.

Kiz kardesim general mobile ultimate slim kullaniyor. Ben gm i tavsiye ederim. 3.2 ekran - adroid 2.3 var 256 ram - 600 mhz islemci yeterde artar bile eger telefonu telefon gibi kullnacaksan... yok bn oyun oynarim yok ben sitelerde ucarim kacarim dersen olmaz... zaten butcen ortada gm daha avantajli en azindan kalitesinden falan korkmuyasin saglam yani....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gm fox a da bakın derim. incelemesi vardı dh nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc chacha aldım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.